Dodaj do ulubionych

Faliraki... Rodos...

31.05.06, 21:46
czy ktos tam byl i moze mi cos o tym napisac??? I czy we wrzesniu jest tam
jeszcze sezon czy juz cisza???
Obserwuj wątek
    • neronka Re: Faliraki... Rodos... 01.06.06, 14:23
      Do połowy września Faliraki tętni życiem.
      To dość rozrywkowa miejscowość: knajpki, bary, puby, lunapark, aquapark.
      Plaża szeroka i piaszcysta, blisko do Rodos ok. 15 km - dobre połączenie autobusem.
      Generalnie mieszkając na obrzeżach Faliraki to dobry wybór. Byle nie w centrum
      gdzie gwarno jest nawet w nocy.
      • Gość: zosiabg Re: Faliraki... Rodos... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 17:13
        jesli chodzi o ten lunapark to jakie są ceny ? placi sie jak w aquaparku za wszystko razem czy za kazda atrakcje osobno?
    • Gość: ewa Re: Faliraki... Rodos... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 20:43
      my byliśmy w październiku i jak dla mnie hałas i gwar były za duże, wiec nie martwiłabym się tym ,że miejscowość będzie pusta ;-)
      • meeegggiii Re: Faliraki... Rodos... 01.06.06, 20:56
        no to ewo ułatwiłas mi berdzo i jutro jade zaklepać termin.... dzieki
        • chiara76 Re: Faliraki... Rodos... 01.06.06, 22:31
          jeśli szukasz zabawy i gwaru, ale zupełnie nic z prawdziwej Grecji, to
          zdecydowanie dobry wybór. To bardziej angielska miejscowość, niż grecka, za to
          tętni życiem i zabawą.
    • darek712 Re: Faliraki... Rodos... 03.06.06, 14:02
      Zależy do którego hotelu jedziesz. Faliraki można podzielić na właściwą
      miejscowość i Faliraki Beach oddaloną od tzw. centrum ok. 1km. Samo Faliraki to
      parę ulic na krzyż z knajpkami i hotelikami. Większość hoteli nie leży przy
      plaży i trzeba od niektórych sporo kluczyć- taka mała wyprawa na plażę. W
      Faliraki Beach jest moim zdaniem dużo fajniej- około 10 hoteli obok siedzie nad
      samym morzem- spokojniej. Jeżeli gdzieś wyskoczyć i poimprezować to lepiej
      wybrać się do miasta Rodos- oddalone 10km- autobusy co 10 minut- jazda 20 minut.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka