robiw
08.05.08, 09:30
Witam,
Właśnie wróciłem w Turcji, z Konakli, z hotelu Club Dizalya, który przy okazji bardzo polecam -super. Chciałem podzielić się wrażeniami z 2-dniowej wycieczki do Kapadocji z biurem turecko-polskim Jolcia & Adam's Tours. Jechaliśmy w dniach 4-5 Maj niedużym, klimatyzowanym busem z Panią pilot Elizą, pilotem tureckim Alim i kierowcą Omar Sherifem (12 turystów + 3 os.). Jedno co moge powiedzieć - było poprostu super! Pani Eliza, prawdziwa entuzjastka Turcji, przesympatyczna osoba, posiada ogromną wiedzę (historyczną, praktyczną itp) o Turcji, mówi z wielkim zaangażowaniem i bardzo ciekawie. Trudno to wszystko przekazać- poprostu było SUPER. Program ekstra, mnóstwo atrakcji i miejsc do zwiedzania, wszystko bardzo sprawnie, hotel na nocleg- pierwsza klasa, cena bardzo dobra 65 Euro (w GTI chcieli 95 Euro). Po przyjeździe napisałem sms'a na podany na ich stronie numer (z nazwą hotelu, numerem pokoju i godziną rozmowy) - oddzwoniono do mnie i powiedziano o wszystkich szczegółach. Bus przyjechał punktualnie, płacić można kiedy się chce :-). Przy okazji - dla niedowiarków - nie jestem pracownikiem tego biura :-) ! - mam zdjęcie busa od wewnątrz ;-). Pozdrawiam... robiw