Dodaj do ulubionych

Semiramis-Neckermann -rodos

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.08.06, 20:59
czy ktos byl w hotelu Semiramis na Rodos.
bardzo proszę o opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: gaba Re: Semiramis-Neckermann -rodos IP: *.lot.pl 23.08.06, 07:43
      j.w
      • Gość: shoko Re: Semiramis-Neckermann -rodos IP: *.rho.forthnet.gr 23.08.06, 13:23
        jestem rezydentem na wyspie i hotel Semiramis odwiedzam w miare czesto...
        bardzo prosze o zadanie pytan, to postram sie odpowiedziec..
        • Gość: gaba Re: Semiramis-Neckermann -rodos- do shoko IP: *.lot.pl 23.08.06, 14:33
          Zastanawiam sie nad hotelem Manousos lub Semiramis.
          Nie wiem ktory wybrac, chodzi mi o położenie, pokoje, czy jest klimatyzacja,
          lodowka, czystosc, jedzenie. Wg. Ciebie, który hotel jest lepszy?
          • Gość: Kami Re: Semiramis-Neckermann -rodos- do shoko IP: *.elpos.net 23.08.06, 22:08
            Zdecydowanie polecam Semiramis - tydzień temu wróciłam z Rodos;spędziłam 2 tyg.
            w tym hotelu i oceniam go bardzo wysoko!
            • Gość: gaba Re: Semiramis-Neckermann -rodos- do Kami IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.08.06, 22:29
              A jakie sa pokoje, czy lodowka i klimatyzacja jest dodatkowo platna?
              czy warto brac 2 posilki czy wystarcza sniadania?
              Wielkie dzieki za odp.
            • Gość: . Re: Semiramis-Neckermann -rodos- do shoko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 09:26
              myślę o Rodos na przyszły rok, ale w wyszukiearce nec nie znajduje hotelu
              semiramis, katalog już wyżuciłam. Napisz coś więcej o hotelu.
              • Gość: Kami Re: Semiramis-Neckermann -rodos- do shoko IP: *.elpos.net 25.08.06, 10:11
                Klimatyzacja jest wliczona w cenę pokoju, więc nie ma dodatkowych opłat,jak ma
                to miejsce w innych hotelach,jest także w pokoju lodówka. Polecam śniadania +
                obiadokolacje, o ile śniadania są typowe czyli pieczywo, wedlina, omlet itp. o
                tyle kolacje są świetne. Ja sama byłam bardzo sceptycznie nastawiona do
                obiadokolacji, ale po powrocie zachecam wszystkich, bowiem ceny na Rodos są
                bardzo wysokie i nie opłaca żywić się samemu. Obiadokolacje składają się z paru
                dań ciepłych, jest dużo sałatek i surówek, a dodatkowo także deser, każdy
                napewno znajdzie coś dla siebie. Strona internetowa hotelu: www.semiramishotel.com
                • Gość: gaba Re: Semiramis-Neckermann -rodos- do Kami IP: *.lot.pl 25.08.06, 10:24
                  bardzo dziekuje za informacje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka