Gość: gaba IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.08.06, 20:59 czy ktos byl w hotelu Semiramis na Rodos. bardzo proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: shoko Re: Semiramis-Neckermann -rodos IP: *.rho.forthnet.gr 23.08.06, 13:23 jestem rezydentem na wyspie i hotel Semiramis odwiedzam w miare czesto... bardzo prosze o zadanie pytan, to postram sie odpowiedziec.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaba Re: Semiramis-Neckermann -rodos- do shoko IP: *.lot.pl 23.08.06, 14:33 Zastanawiam sie nad hotelem Manousos lub Semiramis. Nie wiem ktory wybrac, chodzi mi o położenie, pokoje, czy jest klimatyzacja, lodowka, czystosc, jedzenie. Wg. Ciebie, który hotel jest lepszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kami Re: Semiramis-Neckermann -rodos- do shoko IP: *.elpos.net 23.08.06, 22:08 Zdecydowanie polecam Semiramis - tydzień temu wróciłam z Rodos;spędziłam 2 tyg. w tym hotelu i oceniam go bardzo wysoko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaba Re: Semiramis-Neckermann -rodos- do Kami IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.08.06, 22:29 A jakie sa pokoje, czy lodowka i klimatyzacja jest dodatkowo platna? czy warto brac 2 posilki czy wystarcza sniadania? Wielkie dzieki za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Semiramis-Neckermann -rodos- do shoko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 09:26 myślę o Rodos na przyszły rok, ale w wyszukiearce nec nie znajduje hotelu semiramis, katalog już wyżuciłam. Napisz coś więcej o hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kami Re: Semiramis-Neckermann -rodos- do shoko IP: *.elpos.net 25.08.06, 10:11 Klimatyzacja jest wliczona w cenę pokoju, więc nie ma dodatkowych opłat,jak ma to miejsce w innych hotelach,jest także w pokoju lodówka. Polecam śniadania + obiadokolacje, o ile śniadania są typowe czyli pieczywo, wedlina, omlet itp. o tyle kolacje są świetne. Ja sama byłam bardzo sceptycznie nastawiona do obiadokolacji, ale po powrocie zachecam wszystkich, bowiem ceny na Rodos są bardzo wysokie i nie opłaca żywić się samemu. Obiadokolacje składają się z paru dań ciepłych, jest dużo sałatek i surówek, a dodatkowo także deser, każdy napewno znajdzie coś dla siebie. Strona internetowa hotelu: www.semiramishotel.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaba Re: Semiramis-Neckermann -rodos- do Kami IP: *.lot.pl 25.08.06, 10:24 bardzo dziekuje za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś