Dodaj do ulubionych

Hotel Gortyna Rewelacja Gorąco Polecam

IP: *.visp.energis.pl 01.06.03, 01:57
Właśnie wróciliśmy z 2-tygodniowego urlopu na Krecie. Zdecydowaliśmy się na
Big Blue i Hotel Gortyna. Mam tylko dwa zastrzeżenia do biura Big Blue

1. Bardzo późno powiadomiono nas o godzinie wylotu
2. Pani w Biurze w Warszawie na pytanie czy przy Hotelu Gortyna
przebiega autostrada odpowiedziała nam , że nie że jest to droga lokalna. I
rzeczywiście jest przy Hotelu droga lokalna ale 5 metrów dalej przebiega
autostrada Wschód – Zachód. Później nie miałem już o to pretensji ponieważ
99% hoteli na północy Krety jest umiejscowionych przy tej drodze.

Na tyle koniec z zastrzeżeniami. Hotel Gortyna jest naprawdę bardzo dobry.
Pokoiki są fajnie urządzone ( o wiele lepsze niż w hotelu tej samej
kategorii Sol e Praia w Portugalii w którym byłem 3 lata temu z biura TUI) z
telewizorem z Polską Telewizją i lodówką. Sejf i klimatyzacja dodatkowo
płatne jak wszędzie. W cenę wycieczki (1500 zł wliczone były śniadania i
obiado-kolacje.). I tu super niespodzianka. Wyżywienie fantastyczne. Zawsze
na śniadanie dwa rodzaje wędliny, dwa rodzaje sera żółtego, pomidory,
ogórki, wspaniały kreteński jogurt, miód, dwa rodzaje dżemów, jakieś danie
gorące np.: jajecznica, dwa rodzaje soków, kawa, herbata, ciasto i owoce.
Druga niespodzianka to obiado-kolacje. Na przystawkę zawsze nie mniej niż 3-
4 gotowe sałatki, dodatkowo można było sobie skomponować własne sałatki z
bardzo wielu składników około 10. I oczywiście wspaniałe tatziki. Każdego
dnia do wyboru dwa zestawy obiadowe na ciepło. Można było oczywiście
skosztować obydwu, czego nie omieszkaliśmy uczynić. Tak więc śmiało mogę
polecić ten hotel. Dla mnie super.

Bardzo dobre wrażenie zrobił na mnie REZYDENT Big Blue. Rzeczowo przedstawił
wszystkie informacje dotyczące wycieczek fakultatywnych czy wynajęcia
samochodu, zwracając uwagę np.: jakie ubezpieczenie powinien posiadać
samochód.

Z wycieczek nie skorzystaliśmy wynajęliśmy sobie samochód. Początkowo
chcieliśmy wynająć za pośrednictwem Big Blue , ale w końcu za cenę Nissana
Micry z pełnym ubezpieczeniem w Big Blue wynajęliśmy w wypożyczalni Voyager
obok hotelu Jeepa Suzuki SAMURAI też z pełnym ubezpieczeniem.

Tak więc bardzo polecam Hotel Gortyna , w fajnej Scalecie ( może mniej
fajnej dla ludzi szukających imprez ) , która jest idealnym miejscem
wypadowym do zwiedzania tej przepięknej wyspy.

Reasumując polecam Gortynę, polecam Big Blue. Nie warto wydawać dwa razy
więcej.

Jeżeli chcecie wiedzieć coś więcej o Krecie służę informacjami.

Pozdrawiam

Freddi
Obserwuj wątek
    • Gość: Barni Re: Hotel Gortyna Rewelacja Gorąco Polecam IP: 212.14.15.* 01.06.03, 08:58
      Czy moje informacje sie sprawdzily? Ciesze sie ze posilki cie zadowolily, nie
      pisalem o tym zbyt szeroko bo kazdy ma swoje gusta i nie chcialem byc zbyt
      optymistyczny. Napisz cos gdzie udalo Ci sie dojechac i jakie wrazania z
      terenu. Czy Samaria juz byla otwarta?
      Pozdrawiam Barni
      • Gość: Freddi Re: Hotel Gortyna Rewelacja Gorąco Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.03, 13:05
        Cześć Barni!

Do Samarii nie dotarłem , ale zwiedziłem kilka innych fajnych miejsca. Na
        pierwszą wycieczkę wybralismy się do Matali. Po drodze z Rethymnonu na południe
        zatrzymalismy się w Armenii, potem przejeżdzaliśmy przez Spili, Agio Galini i w
        końcu do Matali. Z powrotem wracaliśmy nie tą samą drogą tylko przez Dolinę
        Amari. Jeszcze zobaczylismy tylko Fajstos. Mieliśmy Jeepa z otwieranym dachem
        więc mogliśmy podziwiać przepiękne krajobrazy. Za Tymbaki skręciliśmy w prawo i
        po 1 km moglismy już podziwiać Kretę, z owcami, kozami i Grekami podrózującymi
        na osiołkach. Po drodze oczywiśiście obiadek w fajnej Tavernie. Później
        niestety w okolicy Prassies pomyliłem drogę i jechałem w kierunku hotelu przez
        wysokie góry z bardzo wąskimi drogami i wzniesieniami 10-15%. Miałem trochę
        stracha i do dziś jak pomyślę że mógłby mi się zepsuć tam samochód mam ciarki.
        Nie było żywej duszy. Tylko góry nawisy skalne i drogi nad przepaściami. Całe
        szczęście,że miałem napęd na 4 koła.
        Drugą wycieczkę zaplanowaliśmy na Elafonissi. Jednak tam nie dotarliśmy. Dzień
        wcześniej przestraszyła nas trochę droga w górach i za Platanos zawróciliśmy i
        zjechalismy do Falasarny. Jadąc wzdłuż morza i plaży najpierw pojechaliśmy
        szutrową drogą żeby zobaczyć ruiny starożytnego miasta. Cały obszar jest
        pokryty duzymi blokami kamiennymi porozrzucanymi między murami i trochę lepiej
        zachowanymi konstrukcjami. Potem oczywiscie wrócilismy na plażę i trochę
        lenistwa. Nie wiem czy byłeś w Falasarnie ale plaża jest tam bardzo szeroka i
        bardzo ładna. Chyba najładniejsze miejsce jakie zobaczylismy na Krecie. W
        drodze powrotnej zatrzymalismy się w Kolimwari i oczywiście skosztowaliśmy w
        Tavernie owoców morza z czego podobno ta miejscowość słynie na całej Krecie.
        Potem tylko Giorgopollis i do hotelu. Trzeciego dnia planowalismy Moni Preveli,
        ale zawróciłem jakieś 20 km przed Preveli bo zaczęło padać. Wróciliśmy się i
        pojechaliśmy starą drogą Retthymnon-Iraklion skręcając do Moni Arkadi.
        Zwiedziliśmy Klasztor. Następnie Eleftherna i Margarities gdzie w Tavernie przy
        małym rynku zjedliśmy chyba najlepsze Suvlaki i jagnięcie żeberka z grilla.
        Oczywiscie następnie były zakupy porcelany i pamiątek z czego słynie
        Margarities. Potem starą drogą Rethymnon-Iraklion przez Prinos wróciliśmy do
        hotelu. Następnego dnia był czas na Moni Preveli. Dotarliśmy, ale znowu pogoda
        się zepsuła. Zeszliśmy na plaże, ale spędziliśmy tam niewiele czasu. Potem
        pojechaliśmy na wspaniały jogurt z orzechami do Vrissess. Kolejny dzień to Agio
        Gallini i z powrotem Spili. Następny dzień to wycieczka do Chanii. Po drodze
        zatrzymaliśmy się w Apterze około 4 km od drogi Rethymno-Chania. Bardzo ładne
        starożytne miasteczko i tu niespodzianka wstęp darmowy. Jest piękny widok z
        tego miejsca na zasnieżone szczyty Gór Białych. Potem Chania i oczywiście
        zakupy na targu i na ulicy skórzanej. Po wyjeździe z Chanii pojechaliśmy w góre
        w stronę Alikianos gdzie podziwialiśmy gaje cytrusowe. Ostatni dzień to Knossos
        i później leniuchowanie w Agia Pellagia.

To było chyba wszystko , resztę czasu spędziliśmy na leniuchowaniu i
        biesiadowaniu w Tavernie ILIOS w Scalecie. Nie wiem czy byłeś w niej ale dla
        mnie rewelacja. Szczególnie Musaka. I super obsługa. Żałuję tylko, że w drugim
        tygodniu trochę pogoda była różna bo planowaliśmy jeszcze wycieczkę statkiem na
        Blue Laguna.

Pozdrawiam

Freddi
    • Gość: gość Re: Hotel Gortyna Rewelacja Gorąco Polecam IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.03, 22:21
      Chętnie dowiedziałbym sie więcej, zwłaszcza o wrażeniach z ciekawych miejsc.
      Wybieram sie do Gortyny w lipcu. Mój mail bartek008@interia.pl
      pozdrawiam
      • Gość: Freddi Re: Hotel Gortyna Rewelacja Gorąco Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.03, 13:09
        Witaj,

Ciekawe miejsca opisałem Barniemu i znajdziesz to w innym poście. Radzę Ci
        tylko jeżeli lubisz spokój,żebyś zażyczył sobie cichy pokój z dala od basenu.
        My sobie zażyczylismy i dostalismy fajny pokój z tyłu hotelu z dwoma tarasami.
        Jeżeli chcesz się czegoś więcej dowiedzieć służę informacjami.

Pozdrawiam

Freddi

Gość portalu: gość napisał(a):

> Chętnie dowiedziałbym sie więcej, zwłaszcza o wrażeniach z ciekawych miejsc.
        > Wybieram sie do Gortyny w lipcu. Mój mail bartek008@interia.pl
        > pozdrawiam
        • Gość: bartek Re: Hotel Gortyna Rewelacja Gorąco Polecam IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.06.03, 15:26
          Gość portalu: Freddi napisał(a):

> Witaj,
          >
          > Ciekawe miejsca opisałem Barniemu i znajdziesz to w innym poście. Radzę Ci
          > tylko jeżeli lubisz spokój,żebyś zażyczył sobie cichy pokój z dala od basenu.
          > My sobie zażyczylismy i dostalismy fajny pokój z tyłu hotelu z dwoma
          tarasami.
          > Jeżeli chcesz się czegoś więcej dowiedzieć służę informacjami.
          >
          > Pozdrawiam
          >
          > Freddi
          >
          >
          > Witaj Freddi,
          Pamietasz może numer tego pokoju? Jade z dwojka dzieci powyzej 8 lat, intersuje
          mnie mozliwosc spozywania posilkow w okolicy..
          Pozdrawiam
    • Gość: ciekawski Re: Hotel Gortyna Rewelacja Gorąco Polecam IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.06.03, 10:52
      Freddi,
      Wielkie dzięki za ten post. Zapewne uspokoi to wielu klientów Big Blue. Wbrew
      mnożącym się doniesieniom i punlikacjom prasowym okazało się, że biuro nie
      zbankrutowało i "o dziwo" klienci polecieli, wrócili i w dodatku są zadowoleni.
      Okazuje się, że można uzyskać lepsze świadczenia niż w TUI. No niebywałe! Co
      też teraz napisze KUBA i MAJA? Pewnie dołączysz do grupy kretynów, wsiowych
      biedaków, którzy nie są w stanie docenić niemieckich standardów i nie stać ich
      na "mercedesa" ;)))

Pozdrawiam i gratuluje udanych wakacji.

• Gość: Freddi Re: Hotel Gortyna Rewelacja Gorąco Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.03, 13:29
        Cześć,

Niech mówią co chcą. Ja z Big Blue jestem zadowolony. Mogłem jechać z
        Neckermana czy z TUI. Ale zaryzykowałem. Też byłem przerażony tymi postami
        przed wyjazdem. W Gortynie też byli ludzie z Neckermana czy ze Scan Holiday.
        Ale ile zapłacili. My za te pieniądze mieliśmy Jeepa na tydzień i mogliśmy
        sobie codziennie skosztować Greckiej kuchni w różnych Tavernach do woli. To
        samo z winem, Raki czy Ouzo. Dzięki temu mogłem wydać te pieniądze na dodatkowe
        atrakcje. Jest dużo zastrzeżeń do rezydentów Big Blue. Ja nie mam do nich
        najmniejszego zarzutu. Oczywiście reklamowali wycieczki czy samochody z
        polecananej przez nich wypożyczalni Autocandia. Przekazali naprawdę cenne
        informacje np o ubezpieczeniu opon samochodu dlatego wiedziałem jak negocjować
        w wypożyczalni Voyager. A co do TUI fajne biuro, ale po co przepłacać. W
        Portugalii np rezydentem był Niemiec, który preferował język niemiecki. A ja
        mówię po angielsku. Co do Maji i Kuby mogą nazywać mnie kretynem czy wsiowym
        biedakiem. Choć nie sądze. Lubię luksus i wydałem dużo pieniędzy na Krecie, ale
        na moje dodatkowe przyjemności, a nie pakując kupę kasy do biura podróży. A co
        do Mercedesa niech przejadą się nim w dolinę Amari. To podyskutujemy.

Pozdrawiam

Freddi

Dużo zobaczyliśmy. Zrobiłem 1200 km na Krecie

Gość portalu: ciekawski napisał(a):

> Freddi,
        > Wielkie dzięki za ten post. Zapewne uspokoi to wielu klientów Big Blue. Wbrew
        > mnożącym się doniesieniom i punlikacjom prasowym okazało się, że biuro nie
        > zbankrutowało i "o dziwo" klienci polecieli, wrócili i w dodatku są
        zadowoleni.
        >
        > Okazuje się, że można uzyskać lepsze świadczenia niż w TUI. No niebywałe! Co
        > też teraz napisze KUBA i MAJA? Pewnie dołączysz do grupy kretynów, wsiowych
        > biedaków, którzy nie są w stanie docenić niemieckich standardów i nie stać
        ich
        > na "mercedesa" ;)))
        >
        > Pozdrawiam i gratuluje udanych wakacji.
        >
      • Gość: Kuba Re: Hotel Gortyna Rewelacja Gorąco Polecam IP: *.acn.pl 05.06.03, 18:57
        Mam prosbe, odstaw sie od mojej osoby dobrze? kto Cie upowaznił, żeby
        poslugiwac sie moim imieniem? Ja? Chyba nie. Byłem z Big Blue i bylem
        zadowolony, o co Ci chodzi? Na tamtym watku rozmawialismy o innym hotelu, o
        Kissamos palace, więc nie gadaj głupot ludziom i nie siej popeliny.
        • Gość: ciekawski Re: Hotel Gortyna Rewelacja Gorąco Polecam IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.06.03, 10:25
          Gość portalu: Kuba napisał(a):

> Mam prosbe, odstaw sie od mojej osoby dobrze? kto Cie upowaznił, żeby
          > poslugiwac sie moim imieniem? Ja? Chyba nie.
          Chyba nie bardzo jesteś świadom, gdzie się znalazłeś. Otóż jest to forum
          dyskusyjne, gdzie ludzie DYSKUTUJĄ i nie trzeba pytać o zgodę na zabranie
          głosu. Jeżeli tego nie rozumiesz i nie życzysz sobie dyskusji to może
          zrezygnuj. Skoro sobie za to przyznałeś prawo do ubliżania innym, bo trudno
          uznać Twoje wypowiedzi za wymianę poglądów. Doprawdy interesująca osobowość.

> Na tamtym watku rozmawialismy o innym hotelu, o
          > Kissamos palace, więc nie gadaj głupot ludziom i nie siej popeliny.

Przypomnę, że podjąłeś absurdalną dyskusję o hotelu w którym nigdy nie byłeś i
          nawet go nie widziałeś. Rozumiem, że był to kolejny przyczynek do obrzucenia
          innych błotem. Co do BB to wyznałeś, że już nigdy z niego nie skorzystasz bo to
          biuro dla biedoty i kretynów, podczas gdy tak bogaci ludzie jeżdżą z biurami
          niemieckimi.
          • Gość: Kuba Re: Hotel Gortyna Rewelacja Gorąco Polecam IP: *.acn.pl 06.06.03, 10:59
            Bo to biuro dla kretynów w tym roku. Nie maja juz dobrych hoteli, bo pewnie nie
            popłacili za te dobre i nie wpuscili ich juz na swój teren. Maja same 3
            gwiazdki w polu.
            Hahahahahahahahahahahahahahahhahaha
            • Gość: Kuba Re: Hotel Gortyna Rewelacja Gorąco Polecam IP: *.acn.pl 06.06.03, 11:01
              Chciałbym Was wszystkich widzien na lotnisku w Chanii lub heraklionie w dniu
              wyjazdu. Hahahahahahahahaha. Juz widze te rozwścieczone miny, jak w zeszłym
              roku. Hahahahhahahaahahhahaha
              • Gość: Kuba Re: Hotel Gortyna Rewelacja Gorąco Polecam IP: *.acn.pl 06.06.03, 11:03
                Jak biura nie stac nawet na zrobienie porządnego katalogu tylko wysyłaja jakies
                ulotki jak z Geanta to chyba już wszystko wiadomo co?
                Jak strony w internecie ciągle sie zawieszaja to chyba tez wszystko wiadomo co?
                Biuro dla kretynów, ale jedźcie z nimi, jedxcie. Ciekawe kto w koncu wyląduje
                pod palma i będzie wracał z L.M. rzadowym samolotem. Hahahahahahahha
                • Gość: trampka Re: Hotel Gortyna Rewelacja Gorąco Polecam IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.06.03, 11:27
                  ..widocznie sam mieszkasz na wsi.. w polu i nie masz mozliwosci dotarcia do
                  biur w ktorych leza katalogi(na marginesie katalog moze wydac kazdy i oszust
                  tez), do Ciebie widocznie wrzucaja tylko jakies ulotki.. blok lub pole
                  A zapomniałam Ty jestes Kuba ta od Fidela ....hahahaha
                • Gość: mar. Re: Hotel Gortyna Rewelacja Gorąco Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.03, 16:52
                  Palancie sam jesteś kterynem.
    • Gość: K. Re: Hotel Gortyna Rewelacja Gorąco Polecam IP: *.citicorp.com 02.06.03, 13:30
      Witam,
      ja też niedawno korzystałam z biura Big Blue i hotelu Gortyna... no może nie
      całkiem, bo na lotnisku w Grecjo okazało się, że mamy zmieniony hotel...ale
      podobno miał być leprzy...był. ale o wiele gorszy. Brudny, śmierdzący,w
      beznadziejnej okolicy, zimny...
      Więc zrobiłyśmy awanturę rezydentowi. Jak się okazało przyjechał kolejny
      autokar pełen ludzi i w tym brudnym hotelu Amnisos...zrobiła się zwarta grupa
      walcząca o zakwaterowanie w słynnej Gortynie. Jak się okazało tam nie było ani
      jednego miejsca dla nas (a mieliśmy wszyscy tam rezerwacje)...
      Po wielugodzinnych nerwowych dyskusjach postanowili nas przekupić innym
      hotelem, który był 100m od Gortyny.
      Tak więc mieszkaliśmy w hotelu Oasis, który okazał się pięknijszy od Gortyny z
      ładniejszym widokiem (wszystkie pokoje skierowane oknami na: wprost na morze, a
      patrząc w lewą stronę na ośnieżone szczyty górskie). Mówię wam cudowne.
      Jedzenie mieliśmy w Gortynie.
      Basen w Gortynie jest przy ulicy, a w hotelu Oasis nie, zresztą owiele większy
      i ładniejszy z małym mostkiem, oświetlony w nocy. Hotel ten jest prowadzony
      przez rodzinę greków.
      Gorąco polecam!
      A teraz zakończenie historii. Mimo tego iż dwa pierwsze dni mieliśmy w sumie
      zmarnowane przez rezydentów biura Big Blue, to jednak wywiązali się oni z tzw.
      zadośćuczynienia za nasze krzywdy. Otóż dostaliśmy 3 posiłki dziennie z
      napojami oraz do wyboru: samochód na 5 dni (klimatyzowany...dobrej marki) lub
      komplet wycieczek fakultatywnych. Co do wycieczek.
      Nie polecam Santorini, płynie się promem kołyszącym niemiłosiernie 5-6 godzin,
      w jedną stronę, a na miejscu jest się raptem 3 godziny. Poza tym koszt to od
      100EUR/osobę.

Kreta jest śliczna, najlepiej pozwiedzać samemu, pozyczyć samochód i w drogę!

Życzę udanych wakacji!

P.S. W gortynie nie wszystkie pokoje są śliczne, niektóre wychodzą na drugą
      stronę hotelu, a część jest bardzo nisko, przy chodniku. Dlatego polecam raczej
      hotel Oasis. Piękne widoki i przemili młodzi właściciele gwarantowani.
    • Gość: bartek Re: Hotel Gortyna Rewelacja Gorąco Polecam IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 14:43
      Gość portalu: Freddi napisał(a):

> Właśnie wróciliśmy z 2-tygodniowego urlopu na Krecie. Zdecydowaliśmy się na
      > Big Blue i Hotel Gortyna. Mam tylko dwa zastrzeżenia do biura Big Blue
      >
      > 1. Bardzo późno powiadomiono nas o godzinie wylotu
      > 2. Pani w Biurze w Warszawie na pytanie czy przy Hotelu Gortyna
      > przebiega autostrada odpowiedziała nam , że nie że jest to droga lokalna. I
      > rzeczywiście jest przy Hotelu droga lokalna ale 5 metrów dalej przebiega
      > autostrada Wschód – Zachód. Później nie miałem już o to pretensji poniewa
      > ż
      > 99% hoteli na północy Krety jest umiejscowionych przy tej drodze.
      >
      > Na tyle koniec z zastrzeżeniami. Hotel Gortyna jest naprawdę bardzo dobry.
      > Pokoiki są fajnie urządzone ( o wiele lepsze niż w hotelu tej samej
      > kategorii Sol e Praia w Portugalii w którym byłem 3 lata temu z biura TUI) z
      > telewizorem z Polską Telewizją i lodówką. Sejf i klimatyzacja dodatkowo
      > płatne jak wszędzie. W cenę wycieczki (1500 zł wliczone były śniadania i
      > obiado-kolacje.). I tu super niespodzianka. Wyżywienie fantastyczne. Zawsze
      > na śniadanie dwa rodzaje wędliny, dwa rodzaje sera żółtego, pomidory,
      > ogórki, wspaniały kreteński jogurt, miód, dwa rodzaje dżemów, jakieś danie
      > gorące np.: jajecznica, dwa rodzaje soków, kawa, herbata, ciasto i owoce.
      > Druga niespodzianka to obiado-kolacje. Na przystawkę zawsze nie mniej niż 3-
      > 4 gotowe sałatki, dodatkowo można było sobie skomponować własne sałatki z
      > bardzo wielu składników około 10. I oczywiście wspaniałe tatziki. Każdego
      > dnia do wyboru dwa zestawy obiadowe na ciepło. Można było oczywiście
      > skosztować obydwu, czego nie omieszkaliśmy uczynić. Tak więc śmiało mogę
      > polecić ten hotel. Dla mnie super.
      >
      > Bardzo dobre wrażenie zrobił na mnie REZYDENT Big Blue. Rzeczowo przedstawił
      > wszystkie informacje dotyczące wycieczek fakultatywnych czy wynajęcia
      > samochodu, zwracając uwagę np.: jakie ubezpieczenie powinien posiadać
      > samochód.
      >
      > Z wycieczek nie skorzystaliśmy wynajęliśmy sobie samochód. Początkowo
      > chcieliśmy wynająć za pośrednictwem Big Blue , ale w końcu za cenę Nissana
      > Micry z pełnym ubezpieczeniem w Big Blue wynajęliśmy w wypożyczalni Voyager
      > obok hotelu Jeepa Suzuki SAMURAI też z pełnym ubezpieczeniem.
      >
      > Tak więc bardzo polecam Hotel Gortyna , w fajnej Scalecie ( może mniej
      > fajnej dla ludzi szukających imprez ) , która jest idealnym miejscem
      > wypadowym do zwiedzania tej przepięknej wyspy.
      >
      > Reasumując polecam Gortynę, polecam Big Blue. Nie warto wydawać dwa razy
      > więcej.
      >
      > Jeżeli chcecie wiedzieć coś więcej o Krecie służę informacjami.
      >
      > Pozdrawiam
      >
      > Freddi

Freddi ,
      czy mozesz podac numer swego pokoju w Gortynie.Moje GG Bartek 2160116

• Gość: Steve Re: Hotel Gortyna Rewelacja Gorąco Polecam IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.03, 14:54
        Forum dla pedałów ?
        • Gość: romcio Re: Hotel Gortyna Rewelacja Gorąco Polecam IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 16:08
          Gość portalu: Steve napisał(a):

> Forum dla pedałów ?

Widzisz jak dobrze trafiles, masz to co szukasz...
          • Gość: Steve Re: Hotel Gortyna Rewelacja Gorąco Polecam IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.03, 16:18
            Romcio - Kochanie ! Już wróciłeś ze szkoły ? Mamusia ci pozwoliła pobawić się
            komputerkiem ? Tatuś znów pijany ?
            • Gość: romcio Re: Hotel Gortyna Rewelacja Gorąco Polecam IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.03, 06:15
              Gość portalu: Steve napisał(a):

> Romcio - Kochanie ! Już wróciłeś ze szkoły ? Mamusia ci pozwoliła pobawić się
              > komputerkiem ? Tatuś znów pijany ?

..tak i zabronili mi się zadawać z takimi zboczńcami ..Steve, jak brzmi
              elegancko, a to tylko rynsztok...
              ..zmien koleś miejsce wpisu, jest tu kilku czubków.. miller, łapiński.. to albo
              Twoi kolesie juz, albo szybko będą..
    • Gość: f Re: Hotel Gortyna Rewelacja Gorąco Polecam IP: 212.160.106.* 06.06.03, 15:24
    • Gość: orlik Re: Hotel Gortyna Rewelacja Gorąco Polecam IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.06.03, 09:37
      Czy mogłbys napisac cos o składzie narodowosciowym turystów w Gortynie?
      • Gość: Freddi Re: Hotel Gortyna Rewelacja Gorąco Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.03, 12:56
        Cześć!

W Gortynie są ludzie z różnych biur: Big Blue , Neckerman, Fischer ( czeskie),
        Scan Holiday. Przeważają Polacy i Niemcy. Również są Francuzi. Nie było
        większych problemów. Pod koniec przyjechała tylko wycieczka małolatów z
        Francji. Darli się w nocy i latali po korytarzu. Pierwszego dnia nie
        zareagowałem , ale następnego wyszedłem do nich. A że mam 187 cm i jestem dosyć
        potężny więc do rana był już spokój.

Pozdrawiam

Freddi
        • Gość: andrzej Re: Hotel Gortyna Rewelacja Gorąco Polecam IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.06.03, 16:03
          Witaj,
          Wyjezdzam tam, mam nieco mniej o 3 cm wzrostu, ale chyba sobie poradzę,,
          Który budynek i pokój bys polecił..?
    • Gość: juki Re: Hotel Gortyna Rewelacja Gorąco Polecam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.06.03, 17:39
      A czy ktoś byłby uprzejmy i powiedział mi czy klima w tym hotelu, jadąc z Big
      Blue jest dodatkowo płatna? Pani w biurze twierdzi że nie, ale czy jej
      wierzyć...
      • Gość: Freddi Re: Hotel Gortyna Rewelacja Gorąco Polecam IP: 213.17.228.* 15.06.03, 19:27
        Niestety klima jest płatna. Nie pamiętam jednak ceny. Chyba 25 EUR za tydzień.
    • Gość: 9lo Re: Hotel Gortyna Rewelacja Gorąco Polecam IP: *.hipernet.ras.pl 19.06.03, 17:25
      Chcialabym się dowiedzieć jakie sa ceny na Krecie?? I jak było z odległością do
      plaży i centrum z tego hotelu?? Dzięki. Pzdr
    • Gość: trampka Re: Hotel Gortyna Rewelacja Gorąco Polecam IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.06.03, 10:46
      ..do uslyszenia po powrocie, wylatuje 28-tego
    • Gość: gabi Re: Hotel Gortyna Rewelacja Gorąco Polecam IP: *.au.poznan.pl 26.06.03, 10:31
      hej mam kilka pytan odnosnie hotelu Gortyna bo wybieram sie tam 9 lipca... po
      pierwsze czy posilki sa serwowane czy szwedzki stol, a po drugi ile kosztuje
      oplata za klime bo mi w biurze powiedzieli ze to juz jest w cenie, a takze
      jakie sa orientacyjne ceny na krecie? jezeli moge prosic o odpwiedz na adres
      email tamerza@wp.pl
      dzieki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka