Gość: Samson IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 20:14 Napiszcie jak tam jest. Wybieramy sie tam pierwszy raz i nie bardzo wiemy co z czym. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Luki Re: Olympic Beach - ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.07, 23:56 Witam! Olimpic Beach to typowo turystyczna miejscowość, zbudowana jakby specjalnie dla turystów. Duża szeroka piaszysta plaża. Mozna udać się na spacer do pobliskiej Paralii. Polecam wypożyczenie skuterów i przejażdzke do podnóży Olimpu. Podsumowując jeśli chcecie odpocząć wsród ładnych widoków to nie polecam. To typowa masówka dla imprezowiczów - mnóstwo knajp :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki Re: Olympic Beach - ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.07, 23:57 Samson jedziesz może z Wrocławia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agula Re: Olympic Beach - ???? IP: *.cable.casema.nl 02.08.07, 19:34 Hej! Ja tam byłam trzy razy, z czego raz przez 3 miesiące.BArdzo fajnie to wspominam.Małe miasteczko typowo turystyczne same hotele i apartamentowce.NIe jest zbyt drogo, polecam jedzonko za tym najbardziej mi się tęskni.BArdzo dużo Polaków, na plaży czujesz się jak w Łebie:).Morze jest cieplutkie, mili ludzie i fajne imprezki, szczególnie dyskoteki w miasteczku obok PAralia (20 min spacerkiem wzdłuż plaży).Chciałabym tam jeszcze raz pojechać.... Odpowiedz Link Zgłoś