Gość: Julka IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.07.07, 12:09 Proszę o opinię osób, które wróciły z tego holetu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sava Re: Sirios Village - Kreta. Opinie IP: 156.17.79.* 26.07.07, 12:28 Na tej stronie w dyskusjach o hotelach jest 25 opini. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Sirios Village - Kreta. Opinie IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.07.07, 13:01 Zadałam konkretne pytanie na konretny temat. Jeżeli nie masz nic nowego do wniesienia, to proszę się nie wypowiadać... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: admin na urlopie Re: Sirios Village - Kreta. Opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 14:12 Nie mądrzyj się, tu masz forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=21755&w=14484460 i na drugi raz sprawdź najpierw tam gdzie wiadomo że znajdziesz odpowiedź a potem zakładaj nowy wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: admin na urlopie Re: Sirios Village - Kreta. Opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 14:13 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21755&w=14484460 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga.julia1 Re: Sirios Village - Kreta. Opinie IP: *.dialog.net.pl 29.07.07, 23:14 Wróciłam 25 lipca - bardzo zadowolona :) Wszystko co przeczytałam o tym hotelu sprawdziło się - hotel jest na pewno godny polecenia. Personel doskonale wyszkolony (zwłaszcza główny barman i kelnerka Kostula). Jedzenie jest bardzo O.K., choć po dwóch tygodniach trochę się nudzi - lepiej wykupic tylko sniadania, a jeść w tawernie (my wykupilismy śniadania i obiadokolacje)gdzieś w miasteczku. Hotel jest bardzo czysty. Jesli masz konkretne pytania, chętnie odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: Sirios Village - Kreta. Opinie IP: *.lubin.dialog.net.pl 30.07.07, 09:01 Witam i dziękuję za odzew. Słyszałam dużo dobrych informacji na temat tego hotelu, ale były to opinie z przed roku czy dwóch lat. Za kilka dni lecę w to miejsce z małym dzieckiem i mam pytania odnośnie tej kwestii. Czy można wypożyczyć łóżeczko (dla rocznego dziecka) oraz czy w pokojach są czajniki elektryczne? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga.julia1 Re: Sirios Village - Kreta. Opinie IP: *.dialog.net.pl 30.07.07, 11:20 Nie wiem, czy można wypozyczyć łóżeczko dla malucha - skontaktuj się ze swoim biurem podróży - powinni wiedzieć takie rzeczy. W pokojach nie ma czajników elektrycznych, ale nie powinno być problemu z wrzątkiem z restauracji czy baru. oczywiście bywa (zwłaszcza wieczorem), że barman będzie miał urwanie głowy i na wrzątek będziesz musiała trochę poczekać, więc wygodniej jest wziąć czajnik ze sobą (polskie wtyczki pasują). Jeszcze jedno - jesli chcecie wypożyczać samochód, to oczywiścei taniej będzie poza hotelem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymianek21 Re: Sirios Village - Kreta. Opinie IP: *.chello.pl 30.07.07, 19:29 Cześc! wpisz nazwę Sirios Village i wyskoczy ci kilka opini z tego roku-wiec nie "z przed roku czy 2 lat" (moja z czerwca tego roku). Ludziom juz sie nie chce pisac o Siriosie skoro jest tyle opinii!!!!! A kilka wątków wcześniej pisałam że nie ma czajnikow!!!!Całusy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: st11an Re: Sirios Village - Kreta. Opinie IP: 212.76.37.* 30.07.07, 20:15 Dziewczyno, czemu zawracasz głowę, przez takie osoby jak ty nie chce się przeglądać forum. Ile razy można o tym samym? Opinii o tym hotelu i to z tego roku (!) masz do upojenia w poprzednich wątkach. Czy to tak trudno poszukać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Sirios Village - Kreta. Opinie IP: *.lubin.dialog.net.pl 31.07.07, 07:13 Założyłam ten wątek nie z nudów, ale dlatego że nie mam czasu siedzieć przed internetem całymi dniami (jak większość forumowiczów) i szukać interesujących mnie informacji. Poza tym wątek ten był skierowany do określonego grona osób zainteresowanych podzieleniem się swoją wiedzą na temat tego hotelu i dziękuję im za to. Pozdrawiam wszystkich również tych niezadowolonych i znudzonych :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymianek21 Re: Sirios Village - Kreta. Opinie IP: *.chello.pl 31.07.07, 11:52 cześć Julka! nie obrażaj sie na ludzi-ale ja zanim wybrałam siriosa wrzuciłam sobie tę nazwę w wyszukiwarce i dostałam kilkanaście opini róznych ludzi więc nie zakladałam kolejnego watku!!! Zobacz też na górze w ABC Forum Grecja i Cypr- tam jest olbrzymi wątek. Przeczytanie go zabiera tyle samo czasu co czytanie nowych opinii. A jak sama widzisz ludziom juz sie nie chce pisac o Siriosie bo ile mozna o tym samym (chyba ze mamy wklejac linki o tym co napisalismy wcześniej).Jesli masz jakies inne pytania-ktorych nie ma w tamtych opiniach-co zobaczyc z maluchem na Krecie,co z lekarzem,co w samolocie itd to myśle ze duzo osób by ci odpisało. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=595&w=64301033&a=64301033 Tu jest mój opis i kilka odp. dot. Siriosa które bylo na forum Wakacje i dziecko Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś