Gość: turysta IP: 217.153.60.* 03.07.03, 10:44 Czy ktoś z Was wyjechał kiedyś na wycieczkę na Cypr/Grecja z biura studenckiego Foster? Jeżeli tak to proszę o podzielenie się opinią na temat tego biura. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Biuro podróży Foster IP: *.pl 04.07.03, 16:06 Byłam z nimi ( a dokładniej od nich kupiłam wczasy z El Greco) w zeszłym roku na Majorce, bardzo w porządku jak za tę cenę. Zachęcona doświadczeniem, w tym roku czatowałam na ich ofertę. No i za 6 dni lecę na Kretę, do hotelu Castro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary lou Re: Biuro podróży Foster IP: *.acn.pl 05.07.03, 09:32 w zeszłym roku byłam z Fosterem /triadą/ w Lloret de Mar, w tym roku lecę na Kretę do hotelu Arhidikon**/*** - castro już zajęte :) Czy mogłabyś po powrocie napisać jak było? Jestem bardzo ciekawa Ammoudary - na forum spotkałam różne opinie na temat tego miasteczka. Gdybys miała okazję porównać, bądz zebrać opinie o obu hotelach - castro i arhodikon, byłabym wdzięczna. Po prostu nie chciałabym żeby się okazało na miejscu że dostaliśmy gorszy hotel niż castro - za tę samą cenę. Pozdrawiam i życzę udanego pobytu! mary lou Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Biuro podróży Foster IP: *.pl 05.07.03, 13:42 Oczywiście, postaram się. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś