Gość: m&m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 11:28 Mam pytanie, czy podczas lotu jest jakiś poczęstunek, czy raczej zaopatrzyć się w coś do przegryzienia? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jacek1f nie ma, mozna kupic z wozka kanapki itp.. IP: 81.210.22.* 27.08.07, 11:45 picie wszelkie po cenach podniebnych:-)) Lepiej zaopatrzyc sie w co sie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m&m Re: nie ma, mozna kupic z wozka kanapki itp.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 12:08 Bardzo dziękuję! :) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1f aha, tylko pamietaj, że picie - płyny!!! 27.08.07, 12:12 Muszą być kupione w sklepie na lotnisku - i opakowane przy kasie w torby próżniowe.... Inaczej nie przepuszczą na bramce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m&m Re: aha, tylko pamietaj, że picie - płyny!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 14:38 O, bardzo dziękuję za informację! Nie wiedziałam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1f :-) warto na stronach CW przeczytacc zasady... 27.08.07, 15:06 bo inaczej picie w buteljkach kupionych, inaczej kosmetyki i perfumki do 100 ml pojemnosci, inaczej wieksze, inaczej dla dzieci poicie itp.... Ostre bezpieczenstwo - niestety:-( Odpowiedz Link Zgłoś
agula1304 Re: Centralwings na Kretę. 27.08.07, 15:12 kanapki, napoje , herbatę mozesz kupić w samolocie. Kanapka kosztuje np 8 pln, barszcz czerwony gorący kubek 5 pln, sałatka owocowa lub grecka 12 pln. Czyli lepiej mieć coś swojego w foliowej torebce:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m&m Re: Centralwings na Kretę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 15:41 Jeszcze raz bardzo dziękuję. Zajrzę jeszcze na stronę Centralwings. :) Rozumiem, że kanapek mi nie skonfiskują? :) Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
msygula Re: Centralwings na Kretę. 27.08.07, 16:55 zdaniem niektorych lepiej przyniesc wlasne piciu i papu do samolotu, niestety wlasne piciu laduje na gatcie od razu w koszu no chyba ze jest opakowane w wolnoclowce w piekny woreczek 250 ml wody za 6.9 zl 2 razy kanapka plus cola 20 zl 5 browarkow to samo jesli dla kogos to sa ceny podniebne to niech lepiej wezmie na krete konserwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izzz Re: Centralwings na Kretę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 16:55 ja wrocilam z Krety centralwings i mialam w bagażu podręcznym puszkę coli kupioną jeszcze na Krecie, która do dziś chłodzi mi się w domowej lodówce :)) Odpowiedz Link Zgłoś