Dodaj do ulubionych

Doreta Beach - Rodos !!!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.07, 12:49
Proszę wszelkie informacjena temat hotelu Doreta Beach .
Czystość hotelu , posiłki , animatorzy itd. oraz umiejscowienie
hotelu.Wybieramy się tam 12.06.2008 4 pary plus dziecko 5 letnie.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: helo helo Re: Doreta Beach - Rodos !!!!! IP: *.elsat.net.pl 12.11.07, 19:00
      Napewno bedzie zajebiście tez tam bede
    • natalii24 Re: Doreta Beach - Rodos !!!!! 13.11.07, 10:11
      Witam,

ja byłam w tym hotelu w sierpniu. Hotel całkiem dobry, duży, ale zadbany. Pokoje
      sprzątane codziennie, pościel również codziennie wymieniana. Jedzenie robione
      pod angoli, ale też ok.Hotel położony niedaleko miasteczka Theologos, jakieś 20
      km od miasta Rodos. Wyspa jest mała więc wszędzie można szybko dojechać. Plaża
      raczej kamienista, więc my jeździliśmy do Tsambiki. Niezbyt dużo Plaków, Ci co
      byli razem z nami mieli dobre wrazenia, tak samo jak my. Ogólnie hotel polecam :)
      • Gość: Magda Re: Doreta Beach - Rodos !!!!! IP: 81.219.54.* 14.11.07, 21:45
        A co z klimatyzacja? Bo jest centralna, prawda? Nie jest za goraco/ za zimno? W
        jakich godzinach dziala?
        • natalii24 Re: Doreta Beach - Rodos !!!!! 15.11.07, 08:50
          Są takie plakietki do kluczy, które wkłada się do kontaktu i dopiero wtedy cała
          elektryczność w pokoju zaczyna działać działa. To taki ich sposób na
          oszczędność, żeby ludzie wychodząc nie zostawiali włączonych świateł. Klima
          działa cały czas, jest bezpłatna, ustawiona na stałą temp. Pilot można
          wypożyczyć chyba za 10 eur, ale to jest kaucja zwrotna. My nie wypożyczaliśmy,
          ponieważ temp była odpowiednia.
          • Gość: Magda Re: Doreta Beach - Rodos !!!!! IP: 81.219.54.* 15.11.07, 17:56
            Ale czy to znaczy, ze wypozyczajac go, mozna bylo zmienic sobie temperature w
            pokoju?
            • natalii24 Re: Doreta Beach - Rodos !!!!! 19.11.07, 13:28
              Dokładnie tak było.
    • Gość: Magda Re: Doreta Beach - Rodos !!!!! IP: 81.219.54.* 20.11.07, 12:37
      Slyszalam tez, ze plaza nieciekawa? jak to z nia jest??
      • natalii24 Re: Doreta Beach - Rodos !!!!! 24.11.07, 22:19
        Dla mnie w ogóle na Rodos plaze przy hotelach są kiepskie (czytaj troche
        kamieniste), taka jest moja opinia oraz moich znajomych, ale taki jest właśnie
        urok wyspy. Z resztą kto siedzi na plaży przy hotelu, skoro jest tyle fajnych
        zatok, w których można pływać? Z tego co się orientuję ten hotel jest jednym z
        najlepszych na Rodos, który w ogóle ma tak blisko plażę, w przypadku niektórych
        hoteli do plaży trzeba dojść ładny kawałek. W hotelu jest dużo Niemców i
        Anglików, rozmawiałam z niektórymi i mieli dobre opinie, niektórzy byli nawet w
        tym hotelu drugi lub trzeci raz. Niestety niektórzy nasi rodacy to delikatnie
        mówiąc wariaci, pamiętam taką scenkę podczas wypożyczania samochodu,
        niezrozumieli umowy i próbowali się kłócić, ze podobno cena zawyżona, kłótnia
        natomiast polegała na tym, że co 3 słowo wstawiali anieglskie, a reszta po
        polsku, przy czym Grecy mówili świetnie po angielsku. Tak więc wstyd i żenada.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka