Dodaj do ulubionych

BIG BLUE PADA - RADIO ZET GODZ. 10:00

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.03, 10:05
Pozdrawiam wszystkich, którzy na tym forum bronili Big Blue oraz tych, którzy
dzięki Big Blue własnie nie mogą wrócić z Egiptu. W wiadomościach o 10.00
Radio Zet potwierdziło, że BIG BLUE TO OSZUŚCI I ZŁODZIEJE.
Obserwuj wątek
    • Gość: raf Re: BIG BLUE PADA - RADIO ZET GODZ. 10:00 IP: *.smrw.lodz.pl 03.10.03, 10:10
      na stronie radia nic o tym nie ma a kolega jutro leci na krete z BB więc to
      chyba ........
      • Gość: piter Re: BIG BLUE PADA - RADIO ZET GODZ. 10:00 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.03, 10:14
        i ja to słyszałem (to koniec bb ,wszystkie wycieczki odwołane a zwrot kasy
        przez ubezpieczyciela)
        bylem z nimi na majorce w tym roku w 1-szej połowie sierpnia-byliśmy ostatnim
        turnusem w tym hotelu bo biuro miało zaległości w płatnościach i im
        podziękowali !!!!
        • Gość: raf Re: BIG BLUE PADA - RADIO ZET GODZ. 10:00 IP: *.smrw.lodz.pl 03.10.03, 10:26
          ale jaja rzeczywiście macie racje na stronie BB poinformowali ze to plajta
          • Gość: camel Re: BIG BLUE PADA - RADIO ZET GODZ. 10:00 IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.03, 10:29
            Tak więc kolega raczej jutro niech nigdzie nie leci :)
            • Gość: raf Re: BIG BLUE PADA - RADIO ZET GODZ. 10:00 IP: *.smrw.lodz.pl 03.10.03, 10:51
              właśnie wysłałem mu sms-a ale na razie nie odpowiedział ciekawe co teraz będzie
              bo wczoraj mi mówił ze jest już spakowany swoją drogą ja lece 09 10 na krete i
              też przez chwile zastanawiałem sie nad ofertą BB ale ostatecznie po
              przeczytaniu wielu wątków na tym forum na szczęscie zrezygnowałem i wybrałem
              scan holiday ufff
              • Gość: Skovi Re: BIG BLUE PADA - RADIO ZET GODZ. 10:00 IP: *.energetyka.kalisz.pl 03.10.03, 11:00
                Kurczę, 24 września wróciłem z Krety z podróży poślubnej właśnie z Big Blue,
                uff..
                • Gość: raf Re: BIG BLUE PADA - RADIO ZET GODZ. 10:00 IP: *.smrw.lodz.pl 03.10.03, 11:05
                  zrobili ci prezent i przywieżli do kraju
                  • Gość: Skovi Re: BIG BLUE PADA - RADIO ZET GODZ. 10:00 IP: *.energetyka.kalisz.pl 03.10.03, 11:38
                    Dziwne, na Krecie nic nie zapowiadało tak szybkiego końca BB, rodzina
                    prowadząca hotel ani razu nie narzekała na BB. Ciekawe co zdecydowało o
                    plajcie, bo we wrześniu z tego co wiem obłożenie na Kretę (jeśli chodzi o
                    miejsca w samolocie) mięli pełne. Z drugiej strony zredukowali liczbę połączeń.
                    Generalnie mam nadzieję, że szybko powstanie biuro, które zagospodaruje ten
                    segment rynku. Chodzi mi o wycieczki o stosunkowo niskiej cenie i przeciętnym
                    standardzie dla mniej wymagających klientów (do których ja się zaliczam).
                    Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów.
                    • Gość: malinka Re: BIG BLUE PADA - RADIO ZET GODZ. 10:00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.03, 12:48
                      Turyści na lodzie RadioZet 2003-10-03 (10:04)

(RadioZet)
                      Biuro Podróży Big Blue Travel potwierdza informację podaną przez Radio Zet.
                      Biuro stanęło na krawędzi bankructwa i odwołało wszystkie zagraniczne
                      wycieczki. Oficjalny komunikat w tej sprawie ukazał się na stronach
                      internetowych biura.

Turystom, którzy wykupili wycieczki biuro radzi zwracać się do ubezpieczyciela
                      po zwrot pieniędzy. Wnioski w tej sprawie należy przesyłać do WARTY. Na
                      stronach internetowych biura - www.bigblue.pl -podano numer polisy
                      ubezpieczeniowej.

Big Blue podaje też, że poinformowało już Dolnośląski Urząd Wojewódzki o
                      kłopotach turystów, którzy są teraz za granicą. W Radiu Zet mówiliśmy, że grupa
                      Polaków nie może wrócić z Egiptu bo - jak twierdzą turyści - biuro nie
                      zapłaciło za ich pobyt.

Jak się dowiedzieliśmy, z warszawskiego lotniska Okęcie nie wyleciała dziś
                      grupa turystów. Część osób złożyła na policji doniesienie o popełnieniu
                      przestępstwa.
                      • Gość: Krecik Re: BIG BLUE PADA - RADIO ZET GODZ. 10:00 IP: *.acn.waw.pl 03.10.03, 13:37
                        Nie dziwię się bardzo, bo od roku wielu ludzi rozsiewało plotki o ich
                        bankructwie. Nic dziwnego, że teraz się cieszą.
                        Szkoda, nie chciałbym doczekać czasów kiedy będę wybierał pomiędzu TUI i
                        Neckermanem. Jedyna nadzieja w tanich liniach lotniczych.
                        A bankructwo to jeszcze nie przestępstwo.
                        zdegustowany Krecik
    • Gość: Essi Re: BIG BLUE PADA - RADIO ZET GODZ. 10:00 IP: *.kedzierzyn.sdi.tpnet.pl 03.10.03, 14:36
      Podaje numer telfonu..Urzedu Miasta Wroclaw - 071 3406703 - pod tym numerem sa
      udzielane informacje dotyczace zapewnienia powrotu Polakow z Krety itp.
      Poniewaz moja rodzina wraca w sobote z Krety, zapewniono mnie, ze Polacy maja
      zapewniony powrot. Podaje numery Warty - inspektorow zjmujacych sie
      odszkodoaniem itp 071 3347616, 071 47734
      Pozdrowienia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka