Dodaj do ulubionych

Berodual odsprzedam

01.06.11, 20:41
Mój mąż nieopatrznie wykupił receptę na Berodual - jest nowiutki, świeżutki, nietknięty, z datą do czerwca 2013 roku - zapłacił za niego - o zgrozo! - 90 zł. Bardzo chcielibyśmy ten lek odsprzedać, nawet poniżej tej ceny (na co dzień używamy Ventolin). Może ktoś używa go na stałe i chciałby odkupić go taniej? Lek jest nietknięty, oryginalnie zapakowany. Bardzo chcielibyśmy go odsprzedać - wiadomo - 90 zł piechotą nie chodzi.
Obserwuj wątek
    • angela10086 Re: Berodual odsprzedam 13.06.11, 14:19
      jezu czemy az 90 zl? przeciez to jest lek refundowany? my placimy ok 20 zl, ja bym kupila ale za przyzwoita cena
      • jagoda2 Re: Berodual odsprzedam 13.06.11, 19:46
        Już nie jest refundowany - tak powiedziano mężowi w aptece, kiedy omal zawału serca nie dostał płacąc rachunek. "Na pocieszenie" pani w aptece powiedziała mu, że gdyby inne leki nie były również refundowane, to zapłaciłby 360 zł a nie 180 zł. Masakra jakaś.
        • angela10086 Re: Berodual odsprzedam 14.06.11, 08:46
          to chyba jaks sciema, ja kupowalam w zeszlym miesiacu 2 opoakowania na znizke
          • jagoda2 Re: Berodual odsprzedam 14.06.11, 09:02
            Może zmieniła się lista leków refundowanych? W każdym razie, gdybyś kiedyś była zmuszona kupić Berodual bez zniżki, to ja chętnie odsprzedam po niższej cenie niż mąż zapłacił.
            Gwoli ścisłości - mam na myśli Berodual w aerozolu, nie do inhalacji - bo może tutaj tkwi problem.
            • dekopol Re: Berodual odsprzedam 18.12.11, 15:39
              Chętnie odkupię Berodual N w aerozolu - jeśli to jeszcze aktualne.
              dekopol1@poczta.fm
          • dorek3 Re: Berodual odsprzedam 14.06.11, 09:52
            Berodual w areozolu nie jest refundowany niestety. Tylko ten w kroplach do nebulizacji.
            • angela10086 Re: Berodual odsprzedam 14.06.11, 12:26
              ja potrzebuje do nebulizatora
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka