nika_6 07.05.08, 18:05 mowia ze najgorszy okres dla astmatykow to wiosna a moj synek od dawna juz nie mial nic cisza ... oby nie przed burza ale zastanawiam sie czy to mozliwe moze nie ma wcale astmy bo my najgorzej mamy jesien zima co mysliscie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama200 Re: astma a wiosna 07.05.08, 23:02 niestety chyba roznie moze byc ale nie jestem pewna ja tez zawsze czulam sie gorzej jesienia i zima a teraz wiosna... Odpowiedz Link
domiangli Re: astma a wiosna 08.05.08, 12:59 Moj Franek tez od lutego dosc spokojnie zadnekgo nadkazenie i antybiotyku. Czasami tylko odkaszluje flegme np teraz mial tydzien katar i odkaslzuje i chraczy ale zadnych sensacji na razie. Oby tak dalej Odpowiedz Link
mamkube Re: astma a wiosna 08.05.08, 14:10 tfu tfu tfu...cholercia bo jak sie pochwalę to sie .... W każdym razie mielismy ostatnio mokry kaszel ale szybko przeszedł i narazie bez leków, wszystko czysto i ładnie....oby jak najdłuzej... Odpowiedz Link
tijgertje Re: astma a wiosna 09.05.08, 03:12 Ech, zima, holenderskie deszcze to dla mnie byl koszmar. W ubieglym tygodniu zaliczylam na wakacjach dosc niskie temperatury z deszczem i wysoka wilgotnoscia powietrza, bez inhalatora na krok sie nigdzie nie ruszalam. Teraz jest cieplo, wszystko kwitnie, a ja sie czuje duuuzo lepiej. Moja ciotka za to, tez astmatyczka, ale uczulona na bzy odwolala dzisiejsza wizyte, zeby isc do lekarza, bo tak sie dusila, ze zadne leki nie pomagaly:-( Tak,z e to chyba kwestia indywidualna. Mi mowiono,m ze najgorzej jest jak jest chlodno i bardzo wysoka wilgotnosc powietrza, np w czasie mgly. U mnie fakycznie wtedy przytkanie totalne. Odpowiedz Link