Gość: windows IP: 84.253.168.* 20.07.06, 18:32 Witam, wybieram sie w sierpniu do Santa Susana, do hotelu Mercury. Moze jest ktos na forum kto tam byl? Co powiecie o miasteczku ? Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andrzej Re: santa susana IP: *.n.pppool.de 20.07.06, 19:52 Santa Susana to malutkie miasteczko i niczym szczegolnym sie nie wyroznia.Siec hoteli znajduje sie poza sama miejscowoscia i przedzielona jest tylko promenada.Czesc hoteli znajduje sie bezposrednio przy plazy ,druga zas za linia kolejowa i promenada, z tych wlasnie hoteli do morza jest okolo 100-130 metrow ale trzeba skorzystac z przejsc podziemnych pod linia kolejowa.Hotel Mercury lezy na samym koncu po prawej stronie promenady i lini kolejowej, aby dostac sie na plaze trzeba skorzystac z przejscia pod linia kolejowa(okolo 40m od hotelu). Sam hotel wyglada ladnie tylko ma mala stolowke i troche kiepskie jedzenie.Bylem w Santa Susana juz piec razy, 2 razy wlasnie w Mercurym lecz ostatnie 3 razy w Hotelu Caprici Verd( tuz obok Mercury) i we wrzesniu znowu tam sie wybieram.Jezeli ktos lubi poszalec to jestam pare dyskotek, lecz te znajduja sie w przeciwleglej czesci hoteli,jest kilka restauracji,w kazdym hotelu wieczorem sa rozne imprezy.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: santa susana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 22:23 Santa Susana to fajne miasteczko, byłam tam rok temu w hotelu ALHAMBRA, polecam zajrzeć tam wieczorem, przy barze hotelowym na dworzu realizowany jest co wieczór bogaty bezpłatny program animacyjny: tańce flamenco, muzyka na żywo i inne atrakcje, schodzą sie tam ludzie z innych hoteli, zaraz obok jest też najlepsza i chyba największa dyskoteka w Santa Susana. Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: windows Re: santa susana IP: 84.253.168.* 21.07.06, 14:58 Dzieki za informacje. No wiec tak, chcialam zarezewowac miejsca w hotelu Caprici Verd ale juz nic nie znalazlam, wiec zaproponowano mi Marcury. Mnie specjalnie nie zalezy na dyskotekach bo ja jade z 5 letnim synem. Glownie chodzi mi o relax i spokoj. Mam jeszcze dwa pytania: czy bardzo slychac przejezdzajace pociagi? i jak wyglada plaza i woda?. Dziekuje jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: santa susana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 12:38 Mieszkałem w Hotelu Alhambra, do pociągów można się przyzwyczaić. Są szybkie i ani się nie obejrzysz jak już ich nie ma. Plaża się ciągnie i ciągnie... ziarenka piasku sa grube ale przynajmniej coś innego niż w Polsce. Woda cudowna (chociaż jakbyś zanurkowała to zobaczysz trochę meduz i innej gadziny ale spoko) i ciepła. W sumie to będziesz mieszkać w spokojniejszej części S.S. więc będziesz zadowolona. W centrum sa tłumy ludzi z całego świata co tez ma swój urok. Tylko czasem miejscowi faceci albo kelnerzy bywają upier***wi ale jak ich postraszysz policją czy szefem to są potulni jak baranki, tacy miejscowi cwani prostacy. Musisz być stanowcza. Jedzenie było, przynajmniej w moim hotelu, super! Nie było barzo zróżnicowane ale za to przepyszne. Życzę udanych wakacji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: santa susana IP: *.n.pppool.de 22.07.06, 21:18 Mieszkajac w Mercurym nie odczujesz za bardzo odglosow pociagu, a ta czesc plazy w S.S. z ktorej bedziesz korzystac mieszkajac w Mercurym jest wedlug mnie najladniejsza i najspokojniejsza w S.S.(tylko w weekendy jest tloczniej kiedy to do S.S. sciagaja licznie mieszkancy Barcelony i okolic). Przyjemnego pobytu. Odpowiedz Link Zgłoś
alf19 Re: santa susana 24.07.06, 10:36 Dziekuje jeszcze raz za wszystkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
gillek_073 Re: santa susana 01.05.14, 16:02 Ja spędzam tu właśnie majówkę, miasteczko całkiem fajne i ładne mieszkam obok holelu mercury i wygląda tez dobrze jak cała reszta hoteli do okoła, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: & Re: santa susana IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.05.14, 17:08 musisz sie baaaaardzo nudzić, skoro będąc w SS na majówce tracić czas siedząc w necie i pisząc takie bzdety...Biedny;( Odpowiedz Link Zgłoś