Dodaj do ulubionych

wynajem samochodu - Car Jet

22.07.06, 16:39
cześć
w sierpniu lecimy do Hiszpanii, w Gironie mamy zarezerwowany samochód przez
strone www.carjet.co.uk, czy ktos korzystał z tej firmy? jakie wrażenia? na
stronie niby piszą, że wszystko jest już wliczone w cenę, ale czy
rzeczywiście tak jest? jak to jest z ubezpieczeniem, ew. depozytem? będę
wdzięczna za wszelkie uwagi

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • mariken Re: wynajem samochodu - Car Jet 22.07.06, 19:35
      w zeszłym roku braliśmy stamtąd samochód (z lotniska w Walencji, tam też
      oddawaliśmy), zapłaciliśmy za dwa tygodnie w sierpniu jakieś 200 eur, z
      ubezpieczeniem i pełnym bakiem. rezerwację robiliśmy przez net (za free),
      płatność na miejscu, może być kartą kredytową. generalnie byliśmy zachwyceni -
      auta są nowe, max 6 miesięcy, mają klimę :o)). my jeździliśmy nowym seatem
      ibiza.polecam serdecznie!!

joaśka
      • mariken Re: wynajem samochodu - Car Jet 22.07.06, 19:37
        pamiętam, że karta kredytowa - nawet przy płatności gotówką - była konieczna,
        było to dla carjet coś w rodzaju zabezpieczenia. nie mieliśmy z nimi żadnych
        problemów, chcieliśmy przedłużyć wypożyczenie o tydzień - dostaliśmy jeszcze
        rabat :o))

j.
    • victorria Re: wynajem samochodu - Car Jet 09.08.06, 22:02
      Czesc! Ja tez zarezerwowalam car przez CarJet na sierpien. Mam nadzieje ze
      wszystko bedzie okej tak jak u ciebie. Po powrocie chetnie podziele sie
      uwagami. Milej podrozy!! aa ja zarezerwowalam w Maladze.
      • Gość: ania Re: wynajem samochodu - Car Jet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 14:12
        Rentacar (22)3896447
    • majka102 Re: wynajem samochodu - Car Jet 14.08.06, 19:46
      właśnie wróciłam z wyprawy po Hiszpanii, jeżdziliśmy chevroletem kalos z 2006
      r, klimatyzacja, radio, centralny zamek, minimum formalnosci, wypożyczony z car
      jet, strona www.carjet.co.uk, serdecznie polecam!!!!!
    • Gość: Robert Re: wynajem samochodu - Car Jet IP: *.dynamic.mm.pl 05.06.21, 16:18
      Omijacie szerokim łukiem... te firmę i jej kooperanta SmartCar na Malcie.
      Nieautoryzowane pobieranie dodatkowych pieniędzy z karty za usługi o których nie bylem powiadomiony, dwa razy musialem płacić za ubezpieczenie samkchodu, prawie pusty bak pojazdu - musiałem w nocy szukać stacji benzynowej, przedstawiciel chciał mi wcisnąć uszkodzony samochód licząc na to ze nie zauważę .... itp itd żenada.
      Ani carjet ani smatcar nie odpowiadaja na moje zapytania
    • Gość: Jan z Londynu Re: wynajem samochodu - Car Jet IP: *.4-2.cable.virginm.net 18.05.22, 10:01
      Ta wypozyczania to jakies nieporozumienie.Spoznili sie o 90 minut ,nie posiadaja biura na lotnisku.Nie ma do nich kontaktu informacji na lotnisku.Nie powiadomili mnie ze sie spoznia.Pobrali kaucje £836 klamiac ze zwruca w 3 dni po odbiorze auta .Dzis uzyskalem informacje ze musze czekac na zwrot do 14 dni.
    • Gość: darius.k@interia.p Re: wynajem samochodu - Car Jet IP: *.146.196.211.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.06.22, 19:53
      Nigdy w zyciu. Zaplacisz nie dostaniesz samochodu i nie zwroca kasy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka