Dodaj do ulubionych

coto jezd lymit

23.08.04, 20:55
Muj Miśaczeg ćongle mufi rze niema limita jak wyćonga pjenionce ze śćany a ja
mó tak kifam guowom rzeby myźlau rze go topsze rozómjem. No ale ja niefjem co
to ten lymit jest i dlaczego ko ćonkle ńema? Ja to bym go hćaua posnać, morze
jezd pszystojny???
Obserwuj wątek
    • kanapkazserem Re: coto jezd lymit 23.08.04, 21:02
      kórde zaufarzyłam rze ostatnio zadajecie coras tródniejrze pytania. myźle rze
      powinnaź iźć s tym zapytaniem na inne foróm dla na pszyklat nalókofcuw.
      bóziaki kiss*
    • mali_bu Re: coto jezd lymit 23.08.04, 21:04
      Morze to jezt jakisi jeko koleka den limit. I on, ten tfuj Miśaczeg snaczy śe,
      wyćonga pjenionce tylgo ftety jag ko niema. I on to cionkle tag poftasza.
    • eirenne Re: coto jezd lymit 23.08.04, 21:38
      Morze ten lymyt to klóczyg do tej ścjany? Albo taki koleź co jag go sje ma, to
      nje czeba wyciongadź pjeniondzuw ze ścjany, bo sam pszynjesie? A morze nawet
      wjencej pszynjesje??? big_grinDDD Myźle, rze jezd pszystojny, jag tag robi!
      Cmokaziontka!
    • piecyk.gazowy Re: coto jezd lymit 23.08.04, 22:11
      Ja njewiejm tso to ale to hyba niedobże rze go nie ma!...

Cmoxxy! kiss**
    • nonstop Re: coto jezd lymit 24.08.04, 08:37
      to hyba jezd taki mauy Hińcyk - Li Mit - co siedzi za śćanom i drókóje
      pienionszki
      • myszka_211 Re: coto jezd lymit 24.08.04, 18:47
        noale dlaczego ko niema, skoro on je drókóje, no ja neirosumje a mószejakoś
        wyklontać przy miśaczgu.
        • bzdura24 Re: coto jezd lymit 24.08.04, 21:02
          myszka! to morze ty siem zpytaj swojego Miśadżka co?? i nam ftedy powierz! bo
          żeczyfiście coras tródniejrze te zagatki! sad
          • e-milia44 Re: coto jezd lymit 24.08.04, 23:48
            a ja pamientam, sze byua kietyź taka pjosenga noł limit co joł śpiewau taki
            trędi zespuł tu unlimitet. mosze oni tesz nie mieli tego lymita?
            to snaczy sie ja to nie pamientam, bo to byuo dafno barco, a ja jezdem mloda
            trędi-gerl olłejs tinejdż, ale mi mama opofiadaua...

cmokaśxki
          • myszka_211 Re: coto jezd lymit 25.08.04, 09:37
            fjesz co ja tó hce śe was poraćić kozmopszyjaćułki a Ty mitó bzdura kszyczysz i
            wyczófam jakomś zuośliwoźdź dla mojej niefjecy. Ja wuaśńe hceśę dofjećeć rzeby
            pszy Miśaczgu bydź mondrom
            • bzdura24 Re: coto jezd lymit 25.08.04, 09:56
              łoj nie! nie byłam złoźliwa sad źle mnie srosómiałaź. tylko właźnie pomyźlałam
              cobyź siem zpytałam Miśadżka o to i ftedy karzda by wieciała co to ten lymit.
              no i żeczyfiście nie pomyźlałam rze nie hceż pytadź o to Miśadźka. głópia ja suspicious
    • mali_bu Re: coto jezd lymit 25.08.04, 14:40
      A fież dzo ia ć pofiem. Ćś w telefisoże mufili soź znofó o dym lymidzie. I jag o
      ńm moofili to pokasali jagiekoź fadzeta z teczkoł. No i teras to tag; alpo ten
      fadzet to pył ten lymit, alpo on miau teko lymita w teii tedżdze.
      • myszka_211 Re: coto jezd lymit 25.08.04, 14:45
        Malibóóó ale śe uśmiauam hahahahahahahahahahahaha jezdeź geńalny

Ty hyba racjemasz no bo jak muj Miśaczeg hoći do tej śćany to zafsze s dórzom
        teczkom jag śe na zakópy wybjeramy i mosze ten limid śeći w jego teczce tesz????
        • bzdura24 Re: coto jezd lymit 25.08.04, 14:54
          ee! to ja jósz hyba fiem! bo zkoro pokazali tego faceta i mufili o limidzie a
          tfuj MIśadżek mufi rze nie ma limita to hyba to jezd ten facet! no bo jag on to
          mufił to wiciałaź kcieź jakiegoź faceta odok waz? no hyba fłaźnie go nie było i
          dlatego tfuj ókohany pofieciał rze go niema. óff.. za dórzo myźlenia
          • alfa_romeczek Re: coto jezd lymit 28.08.04, 20:43
            Myszka, to znaczy rze twfui Misiadżek mam frenda, co wystempóje w TIVI!! To ty
            marz tako szanse na lans, że klenkajcie narody. Ty przydóś Misiadżka żeby ciem
            dał w lans, apotem nas wciongniesz, to yest Di Grejd Częs my mamy, a ty
            naibardziej i bendzierz dibest.
            Przy dziórach w ścianach so akmery, bynamniej u nas w Chamburku, ó was pewnje
            tesz. To ten co pokazójom w TIWI, ten Limit, tam siem z Misiadżkjen spotyka
            przes objektyff, co?
            Bendziesz Myszka robiła oglondalnośc i bedom cie przerywadź rekalmami, ju nou.
            Aj lawju ol!
            • myszka_211 Re: coto jezd lymit 30.08.04, 09:07
              jag uś bente suafna to nie sapomne o nikim no po ja was fszystkih lowe soł mać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka