Gość: Przyszła mama IP: *.centertel.pl 09.07.18, 19:16 Witam ! Mam pytanie dla mam, które zakupiły wózek Coto Baby Sydney. Czy jesteście zadowolone?☺ Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszkap3429 Re: Wózek dla dziecka 30.07.19, 19:23 Ja kupiłam dosłownie dzisiaj więc wiele nie mogę powiedzieć tylko tyle że okropnie podoba mi się ten wózek, nie jest najcięższy, super rozwiązanie jeśli gondola będzie potrzebna tylko na parę razy Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: Wózek dla dziecka 14.08.19, 13:21 Wszystko fajnie tylko te przednie kółka małe i od razu widać, że praktyczne nie będą, szczególnie jak chodniki nie równe czy trochę śniegu spadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
feriska Re: Wózek dla dziecka 02.07.20, 06:44 Polecę wózek Larktale, dostałam od rodziny wózek Coast – bardzo szybko się składa i rozkłada, reguluje się podnóże, oparcie a także rączka (pasuje dzięki temu do każdego wzrostu). Polecam, bo jak na swoją cenę to naprawdę jest nieziemsko dobry. Odpowiedz Link Zgłoś