jumar1 03.06.05, 16:20 czy Wy do jasnej cholery nie umiecie pisac???????? Tylko do walenia sie nadajecie!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_piet Re: Małe bachorki!!!!!!! 03.06.05, 16:53 Ale Ty Jómi jezteś. Tak ładnie Cie nasza kolerzanka za prosiła, aty taki niemiły. A właśnie chciałam Ci napisać, irz jerzdże ałtobósem i to morze właśnie ja jezdę tą dziefczyną o kturej marzyrz. Ale z koro jezteś taki nie miły, to nie. Odpowiedz Link
bei Re: Małe bachorki!!!!!!! 03.06.05, 17:28 ale kóltorka z Ciebje płynie.......no fprozd emanóje.... Odpowiedz Link
umfana Re: Małe bachorki!!!!!!! 03.06.05, 18:07 Czemu naz kfaliwikujerz do wielorypa? Nie rozumię! Odpowiedz Link
nonstop Re: Małe bachorki!!!!!!! 03.06.05, 18:35 waźnie waźnie, pszeciesz walenje som w gróncie żeczy te noooo... wegety, szyli miensa nie jedzo, a my miensne som jakpy Odpowiedz Link
bei Re: Małe bachorki!!!!!!! 04.06.05, 11:27 szkota rze walenje to nie ryby... a ja fidziałam w Tżebjatowje - w zach pomorsk- sklep rybny DELFIN! Odpowiedz Link
dzika_mumia_z_bagien Re: Małe bachorki!!!!!!! 04.06.05, 14:37 bei napisała: > szkota rze walenje to nie ryby... > > > a ja fidziałam w Tżebjatowje - w zach pomorsk- sklep rybny DELFIN! A ja fidziałam na elyminacjach do Ełrowjzi IWANA I DELFINA i od tej rze pory mam fstrent do Don Wasylów wszelkiej masci jak ruwniesz do delfinuf (w sumie niczym se nie zawinily, no ale cusz) Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Małe bachorki!!!!!!! 05.06.05, 10:39 A we Frocłafjó jeszczom takje wany merczendajzeruff z napizem "Chórtownja Ryp - "Delfin" ". A mam pytanje, czy walonki to siem z waleni robi, no nie? Odpowiedz Link
mietowe_loczki Re: Małe bachorki!!!!!!! 04.06.05, 19:12 jemó peffnie roz hodzi siem o nie posłłóschnego proroga Jonascha kturego zakarem boskom vvaleń pouknoł był ńe wjem ńe wjem a morze mó siem roz hodzi o ojdza Pinogia kturego vvaleń pouknoł był w możu morze morze ąwątualnie morze mnieć na myźli (jeśli morze) poź dzik za mobim dickiem ktury (akórat) terz był walenię ??? Odpowiedz Link
nonstop Re: Małe bachorki!!!!!!! 04.06.05, 22:03 peffnje peffnje byó jeszcze walen co go to ówolniali Willy mó byóo Odpowiedz Link
nonstop Re: Małe bachorki!!!!!!! 04.06.05, 22:04 pi=es Zffiat jest peóen walenja jag widadz Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Małe bachorki!!!!!!! 05.06.05, 10:36 W Belrzji mieszkajom tesz Flamądzi i Walenie. I iedzom frydki z majonesem. Puł Łomrzy ó tyh Waleniów pracuje. On naz hce hyba do Belrzji wysuać, tam te Walenie to po fran_cózgó muwjom, co iezd dżezi, a Flamądzi muwjom po swoiemu, jag ó ans w terenje, nie? Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Małe bachorki!!!!!!! 05.06.05, 10:41 I jeżdze byua tak ksionszka ra-dzjecka "Orka na ógorze". Odpowiedz Link
aga_piet Re: Małe bachorki!!!!!!! 05.06.05, 11:16 A we Walji niemjeszkają Walenie? Wjęc ksionrze Karor to nie waleń? Odpowiedz Link
nonstop Re: Małe bachorki!!!!!!! 05.06.05, 11:32 so Ty agó, ksionrze Karor to jezd walet, nje walen walet, bo nie jezd Krórem Odpowiedz Link
iwonaa1 Re: Małe bachorki!!!!!!! 05.06.05, 14:36 On móśał byś waletę jag go kamilla fidźiała bo śę orzenili. Odpowiedz Link