ja22ek 11.07.05, 12:22 Zblirza sie wyjast na wakącje aja niewję czy kozmoboj powinię mjedź guatkie ytki i ot wuosiony bżóh czy nie. Czy wy ztarczy jag Miśa jezd guatka? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwonaa1 Re: De pilowańe nuk 11.07.05, 12:36 Ja22kó ja tobje dziśaj jerzcze jednej rady ódzjele: ogól śe cały na głatko tam tesz popacz jag kolaże jerzdżom to oni som cali ogóleni, seksi to jes naprafde i opur powiecza ći ńe pszerzkadza jakbyś kogoś gonidź móśał... Iwąka ( a fłaścjifje to Jódyta) Odpowiedz Link
aga_piet Re: De pilowańe nuk 11.07.05, 13:50 JaZZku, teras jest bardziej si być głatkim... Ewętłalnie morzesz sobje zostawić naklacie pn. serce zwłosuw. albo gwjazde, albo smoka. (na plecahc tesz, jeźli masz). Cmox Odpowiedz Link
okrent9 Re: De pilowańe nuk 11.07.05, 23:11 ah agó, ty to zafshe maż takje artyztofskje podejźće: sertze, gvjazda... połedka normarńe jezdeś.Ash śe steńskńiłą za tobom. Odpowiedz Link
ja22ek Re: De pilowańe nuk 13.07.05, 16:01 Tojósz wję cosobje zawzorek wy debilóje. LOWE KROWE hyhy Odpowiedz Link
mietowe_loczki Re: De pilowańe nuk 12.07.05, 10:07 Jęstę za ruwno óprawiańem. Ówążą, rze huopcy tesz powini órzywadź debilatora na plecy, nogi zwłaszcza tył ót, pisz czele i TAM, rzeby na wuasne oczy i ószy siem pschekonadź, jaki to mjut. Precz z maszynkoł do goleńa! Odpowiedz Link
nonstop Re: De pilowańe nuk 12.07.05, 10:39 czymo rzna wydebilować rurzowe fótżaki w fóże bessdahó? i wjakje wsoorki? Odpowiedz Link
okrent9 Re: De pilowańe nuk 12.07.05, 16:39 ja bym vydebilovaua tag irzby potę sie órzydkovniką odbijauy uadne vzorgi na pletzah tódziesh innyh czeńściach.Taki tałtółash ńepermanędtny. Pozatym takje wydebilovane fóczaki to by dziauauy jago póapka na ńevjernyh misiadżkuf bo zafshe by morzna poznadź jakje pozytzje pshyjmovau ve samohodźe a jag dzivne to vjadaomo tzo tą robiu i tylgo ńe vjadomo skim. Odpowiedz Link
bei Re: De pilowańe nuk 12.07.05, 22:30 muj Misiaczeg goli tylgo........pot pahami- by siem nie potcił...i...goli jeszcze troszke...ale nie nogi, nie torz....ale tylko troszke goli...tylko tag pod...i to jezd takie miłe Odpowiedz Link