slimagpokarzrogi 07.06.09, 23:56 ja siem hciaua pszywitadź barco uatnie s frzystkimi. Fontek o pszyfitnju jezd sarhiwisowany i tam siem nie mogem dopisadź. to siem wpisujem tu. postrawiam warz kozmo slimag Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
plazzek Re: cień topry 08.06.09, 09:20 Dzię dobry! Rzkoda rze niemorzerz sie za poznać sfszyskimi archiwolnymi wontkamy botam wjele mondrości jes Zadbanieliśmy troche pożondek na foróm... Aleto dla tego rzemamy Dórzo Warznych Zpraf. Odpowiedz Link
inrzynjer.mamun Re: cień topry 08.06.09, 10:54 właśnie wóaśnie ciepło jezd i morzna jusz aótkiem bessDahu jażdżać i motórkiem co robi rurururu Odpowiedz Link
bei Re: cień topry 08.06.09, 19:42 Chej chej silimakó Czy Ty jesteź zdradzajonca kozmo?...no tag mi sie stymi rogami kojaży... Odpowiedz Link
doral2 Re: cień topry 08.06.09, 20:07 ohm fitamy nowom osobem kozmo! pofjec silimagó czy jezdeź kozmo gerls czy kozmobojek? i pohfal sje sfoimi bryrantami, sókiękami bes pszodó i aótkiem bes dahó Odpowiedz Link
slimagpokarzrogi Re: cień topry 08.06.09, 23:04 alesz nie. tamtę silimag to cau kiem iny silimag. ja jezdem ten jedyny prafcify. nie ficicie rze ja po pierże primo nafet logjin muj mam uatnie napizany? polonizdka jedna mi sprafciua, rzebym miaua uatnie. tamten co pirze na innym worum to cfaniak jezd i nie ma sókięki bes pszodó i audka bes dahó. a ja mam. Odpowiedz Link
aga_piet Re: cień topry 09.06.09, 18:26 Ah witaj ślimaku i powjec czy masz skorópkie bez dahu? Odpowiedz Link
slimagpokarzrogi Re: cień topry 16.06.09, 16:22 mam skoróbkem bes dahu i z wbódofanym fsorykiem s dyjamętuf. nada jem siem? Odpowiedz Link