Dodaj do ulubionych

spotkanko?

12.06.12, 04:58
moze ktos bedzie reflektowal na plejrandke jakas w piatek 6/15 lub poniedzialek 6/18?

pozapisywalismy dzieci na przerozne zajecia i wychodzi mi na to ze teraz dla nas najlepsze do spotkan beda wlasnie poniedzialki i piatki... to tak na zapas... jakby ktos kiedys jeszcze jakas propozycje rzucil :)
Obserwuj wątek
    • oliv2 Re: spotkanko? 12.06.12, 15:30
      na randke ja chetna, dawno juz nie bylam:) jeszcze do tego z zabawami, oj, bedzie sie dzialo:)
      na poniedzialek sie piszemy jakby co:)
      jesli bedzie bardzo goraco to moze jakis wypad na basen, albo na plaze? moze ta w lake zurich? generalnie jam otwarta i dojechac moge:)
    • netka007 Re: spotkanko? 13.06.12, 01:53
      poniedzialek chetnie, ale po poludniu tak kolo 3. Zapraszam na plaze do Crystal Lake albo Lake in the Hills :-)
      • nanuk24 Re: spotkanko? 13.06.12, 20:51
        Wydaje mi sie, ze moge. Lake in the Hills uwielbiam, wiec moge zjawic sie w podskokach.
      • kobraluca Re: spotkanko? 15.06.12, 13:53
        w poniedzialek popoludniu moze i nam sie uda dolaczyc :)
        • oliv2 Re: spotkanko? 15.06.12, 21:13
          u nas po poludniu nie bardzo (chyba ze gdzies blizej?:), nic, moze innym razem:)
        • go-jab Re: spotkanko? 16.06.12, 05:06
          no to i my sprobujemy, w zaleznosci od kooperacji lula... skubaniec ostatnio znowu cyrki ze spaniem po poludniu odstawia...

a tak na marginesie to dzisiaj bylismy na czyms fajnym :) w vogelei park w hoffman estates, co dwa tygodnie, w piatki, o 12 sa koncerty/przedstawienia dla dzieci... dzisiaj spiewala babka z gitara i dzieciaki (a bylo ich sporo) doskonale sie bawily... mozna sobie zabrac kocyk i zrobic piknik na trawce, obok jest plac zabaw i fontanna to chlapania (splash pad)... powiem tyle ze juz sobie w kalendarz wpisalam i napewno za 2 tygodnie sie sprobujemy wybrac (mam pracowac ale a noz widelec mnie odwolaja... jak nie to meza wysle :) )... aha... parking jest wiec mozna sobie podjechac...
          • netka007 Re: spotkanko? 17.06.12, 20:45
            to co plaza w LITH, poniedzialek kolo 3.30-4p.m - pasuje?
            Indian Trail Beach
            228 Indian Trail, LITH
    • go-jab Re: spotkanko? 18.06.12, 18:06
      no i kicha... balam sie o kooperacje najmlodszego a tu najstarszy numer wywinal... smark do brody (doslownie!!!), kaszel i temp 101... nie bede go w takim stanie na plaze ciagac, wiec my sie odszczekujemy...

eehhhh... duzo latwiejsze/przyjemniejsze byly by play-dates gdyby nie te dzieci, co nie?
      • 4.marzena Re: spotkanko? 30.06.12, 23:05
        Hej dziewczyny ja dluzej sie nie odzywalam ale nie moglam znalezc was myslalam ze wciaz piszecie na poznam mamy z chicago......no ale nic grunt ze was znalazlam.U mnie w sasiednim miasteczku tez maja imprezki dla dzieciaczkow.wstawiam link i jesli ktoras mialaby ochote to zapraszam dajcie znac.ja jescze nie bylam ale slyszalam ze warto.u mnie niestety dzieciaki i ja na antybiotyku bo dopadlo nas po 5 miesiacach bez katrow i chorob wirusowo/bakteryjne zapalenie gardla.ale juz powoli wychodzimy z tych chorob i mam nadzieje ze uda mi sie dotrzec na wasze kolejne spotkanie......niedaleko gdzie mieszkam jest sporo fajnych parkow zarowno z placami zabaw jak i dla dzieciaczkow do pojezdzenia na rowerach lub pobiegania z pilka....jesli ktoras ma ochote sie spotkac to dajcie znac,ja sie pisze tak po 15 lipca bo teraz choroba a za tydzien wyjazd ale po 15 mam wolne juz na calego.pozdrawiam
        www.bloomingdaleparks.org/Programs/Special-Events/lunchtime-funtime.htm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka