mcda1 20.08.04, 10:53 Czesc, mam pytanie, jak sie mieszka w London? czy to prawda, ze jest tam duzo Polakow? i w ogóle, to jaki tam jest klimat? Jakie lato? czy zimy sa bardzo mrozne?dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sylwek Re: London (ON) - jak tam jest? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 14:26 czesc,zapraszam cie na forum o kanadzie: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20479 Odpowiedz Link Zgłoś
ana1p Re: London (ON) - jak tam jest? 20.08.04, 20:40 Gość portalu: sylwek napisał(a): dzieki zastanawiam sie dlaczego twoj IP jest w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
luanaa Re: London (ON) - jak tam jest? 20.08.04, 20:46 ... bo Sylwka IP jest tam gdzie on :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcda1 Re: London (ON) - jak tam jest? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.04, 12:30 Moj IP jest w Polsce, bo ja tez tu jestem, do London dopiero sie wybieram i chce wiedziec jak tam jest.. prosze o opinie osoby, ktore tam mieszkaly, badz mieszkaja, dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
edgur Re: London (ON) - jak tam jest? 24.08.04, 04:12 Mieszkam w London. Jak gosc VIP-1 i inni powiedzieli, wszystko zalezy od ciebie. Co chcesz wiedziec. Nie jest praktyczne by odpowiadac na takie ogulne pytanie. Na ogul: London ma 335 tysiecy osub, z tych okolo 30 tysiecy z polskiego pochodzenia. Okolo 20 tysiecy podaja sie jako polacy ( licz ze 15 tysiecy znaja polska mowe dosc dobze i spotkasz ja czesto na ulicy). Jesli jedziesz by zarobic to szanse sa marne. Ktos ze znajomych musi ci zalatwic, przewaznie na przod twojego przyjazdu. Wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
a.erie Re: London (ON) - jak tam jest? 21.08.04, 03:24 mam przyjaciolke w London, to piekne miasto Przyjaciolka jest polka, wiec polacy sa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwek Re: London (ON) - jak tam jest? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.04, 16:00 czesc,jestem w Polsce i mieszkam w Lublinie..pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: London (ON) - jak tam jest? IP: *.cwshs.com 23.08.04, 13:04 jak jest? przyjedziesz to zobaczysz bedzie ci sie podobac, zostaniesz nie bedzie ci sie podobac, wyjedziesz do innego miasta to jest tak jak bym zapytal "jak jest w Lublinie?" Sylwek moze ci np. odpowiedziec ze fajnie a ktos inny, ze kijowo jesli chodzi o London to jest to miasto ok. 300 tys. calkiem niebrzydkie jest tam troche Polonii, z praca (zalezy oczywiscie jaka) nie najgorzej znajomek ktory tam mieszka, chwali sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwek Re: London (ON) - jak tam jest? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.04, 17:40 czesc, masz racje VIP-1,zalezy co komu sie podoba,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ana1p Re: London (ON) - jak tam jest? 24.08.04, 08:09 mcda1 napisała: > Czesc, mam pytanie, jak sie mieszka w London? czy to prawda, ze jest tam duzo > Polakow? i w ogóle, to jaki tam jest klimat? Jakie lato? czy zimy sa bardzo > mrozne?dzieki zobacz tutaj, moze cos znajdziesz ciekawego www.city.london.on.ca/ pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
ana1p jeszcze jeden link 24.08.04, 08:17 > zobacz tutaj, moze cos znajdziesz ciekawego > www.city.london.on.ca/ www.londontourism.ca/ Odpowiedz Link Zgłoś