Dodaj do ulubionych

studia MBA w ny

IP: *.symboliczna.net / 217.153.209.* 02.12.04, 18:58
czy ktos sie orientuje ile kosztuja studia mba na uniwersytetach w nowym
jorku dla cudzoziemcow (ile kosztuje 1 semestr nauki) I czy jest taniej jak
posiada sie zielona karte Wiem ze studia trwaja dwa lata
Obserwuj wątek
    • vip-1 Re: studia MBA w ny 02.12.04, 19:20
      Odpowiem Ci, ale Ty najpierw napisz mi ile kosztuje obiad w knajpie w Polsce?
      • Gość: VIP-1 Re: studia MBA w ny IP: 142.46.53.* 02.12.04, 19:38
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=18195990
        • Gość: (OO=[][]=OO) Re: studia MBA w ny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 20:27
          VIP 1, gościa o tak wqu..ającym usposobieniu trudno spotkać!!! Czy azbest zeżarł resztki tego co powinno być w miejscu gdzie u homo sapiens występuje mózg?
      • Gość: asia Re: studia MBA w ny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 21:15
        you are such a dick!!
    • Gość: asia Re: studia MBA w ny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 21:18
      nie jestem pewna jak to jest na nyu,ale podejrzewam,ze to jest kwestia ok.10
      tys dolarow.
      • jot-23 Re: studia MBA w ny 02.12.04, 21:29
        Gość portalu: asia napisał(a):

> nie jestem pewna jak to jest na nyu,ale podejrzewam,ze to jest kwestia ok.10
        > tys dolarow.

hehe, mba na nyu (stern) kosztuje okolo $40.000 rocznie, ale to nie jest zaden
        problem, problemem jest to ze dostaje sie 5% aplikantow... szanse kogos prosto
        z polski, nie posiadajacego jakies cudownie blyskotliwej i egzotycznej
        historii, sa praktycznie zerowe.
        • jot-23 Re: studia MBA w ny 02.12.04, 21:30
          err...hehe to jeszcze ja...

mierzyc sily na zamiary, DeVry na manhattanie prowadzi kursy MBA!
          • Gość: nick Re: studia MBA w ny IP: *.gvsu.edu 05.12.04, 04:02
            studia MBA na NYU to kwota ok 40tys dolarow, duzo taniej wychodzi "na
            prowincji", dyplom zdobedziesz jakies gorszej uczelni, ale to zawsze MBA, ja
            jestem tutaj od sierpnia i dzieki transkryptowi kilku ocen z mojego
            polskiego "magistra" juz w kwietniu odbiore tutejszy Master's, warto tez
            ubiegac sie o stypendium, ja dzieki temu nic za swoje studia nie place i
            jeszcze mam na "utrzymanie", powodzenia zycze i pozdrawiam serdecznie
            • Gość: kamila Re: studia MBA w ny do nicka IP: *.speed / 217.153.209.* 05.12.04, 14:44
              czesc nick Moglbys mi napisac na maila twoja procedure zalatwiania studiow tam
              Tzn jakie dokumenty musiales miec z polski Ile to wszystko trwalo Jak
              zalatwiles stypendium Ja koncze w tym roku ekonomie w polsce i w czerwcu
              wyjezdzam do ny na stale i bardzo chcialabym tam studiowac i miec dyplom Bede w
              ny tez teraz na swieta i sylwestra wiec sie rozejze Ale nie znam tam osob
              ktore studjuja Z gory serdeczne dzieki
              Kamila Moj adres kamila221@o2.pl
              • Gość: Kulka Czy w Polsce konczy sie "ekonomie" piszac IP: *.ny325.east.verizon.net 06.12.04, 03:32
                Ja koncze w tym roku ekonomie w polsce i w czerwcu
                > wyjezdzam do ny na stale i bardzo chcialabym tam studiowac i miec dyplom Bede
                w ny tez teraz na swieta i sylwestra wiec sie rozejze Ale nie znam tam osob

Czy w polsce mozna dzis ukonczyc ekonomie i pisac "rozejze" zamiast "rosejrze"?
                • byt2 Re: Czy w Polsce konczy sie "ekonomie" piszac 06.12.04, 04:11
                  Gość portalu: Kulka napisał(a):

> Czy w polsce mozna dzis ukonczyc ekonomie i pisac "rozejze"
                  zamiast "rosejrze"?
                  -----------------------------------------------------------------

rozejrzeć się (Wilga)
                  rozejrzę się, rozejrzą się; rozejrzyj się; rozejrzałby się, rozejrzano by się
                  portalwiedzy.onet.pl/polszczyzna.html
                  rosejrzyj sie Kulka .
                  • kulkaerotyczna Re: Czy w Polsce konczy sie "ekonomie" piszac 06.12.04, 14:08
                    Rozejrzyj sie za czym?
                    30 lat temu mnie uczono ze po"dlugiej" literze (jak na przyklad j) jest "zet"
                    to zawsze jest to rz a nigdy z z kropka, ty glupi tumanie (tak pani od
                    polskiego mowila do tych, ktorzy nie potrafili zapamietac tej prostej zasady)
                    • byt2 Re: Czy w Polsce konczy sie "ekonomie" piszac 06.12.04, 20:01
                      kulkaerotyczna napisała:

> Rozejrzyj sie za czym?
                      --------------------------------------------
                      Wczesniej Kulka napisala :

>Czy w polsce mozna dzis ukonczyc ekonomie i pisac "rozejze" zamiast "rosejrze"?

================================================================================
                      roSejrze , roSejrze , roSejrze , roSejrze , roSejrze , roSejrze , roSejrze

Jak do szkoly mialas pod gorke i nie rozumiesz nawet tego co sama piszesz to
                      nie rob z siebie znawczyni ty glupia tumanko .

• kulkaerotyczna Re: Czy w Polsce konczy sie "ekonomie" piszac 06.12.04, 21:15
                        Zajeb sobie w leb lopata, Ertes.
                        • byt2 Kolejne wcielenie ertesa 06.12.04, 21:36
                          Tym razem ertes-kulka co zreszta przy jego wadze 120kg jest zgodne z
                          rzeczywistoscia .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka