Dodaj do ulubionych

Ludzie to są kpiny

IP: 2.2.STABLE* / *.bmj.net.pl 16.07.02, 07:25
To co dzieje sie a ambasadzie USA to są kpiny.Mnie się o nic nikt nie pytal
nie żadal żadnych zaświadczeń o zarobkach stanie majatkowym itp. poprostu
wszystko trwalo 2 min zapytano się mnie do kogo jadę /kuzynka/ i i ile lat
pracuję/25lat/i otrzymałam odpowiedz że w dniu dzisiejszym wizy nie
dostanę.To jak do jasnej cholery mam wykazać zwiazek z Polską jak się nik o
nic nie pyta i nie mogę żadnych dokumentów pokazać a miałam ich stertę?
Obserwuj wątek
    • Gość: wolf Re: Ludzie to są kpiny IP: *.cst.tpsa.pl 16.07.02, 11:40
      to pewnie dlatego nie dostalaś że miałaś ich stertę,
      ja nie miałem nic poza paszportem i kilkoma tam pieczątkami o wyjazdach i w
      ciągu 2 minut dostałem.
      • Gość: Przemek Re: Ludzie to są kpiny IP: *.monki.sdi.tpnet.pl 16.07.02, 15:21
        Ja tez 2 min i po krzyku nie dostalem..
        nie malem czasu nawet cos pokazac.. tylko do kogo na ile
        i psikro.. mi sie wydaje ze masz czas 2 min i trzeba mowic wszytko na twoja
        kozysc.. bo inaczej i tak sie nie zapytaja, glupota.. ale takie zycie
        ja teraz kombinuje z wiza studencka.. zobacze jakie z tym cyrki
        • Gość: pm Przemek IP: *.dami.pl / 192.168.0.* 16.07.02, 18:46
          Siemka... mam sprawe jak mozesz to napisz jakiego masz mail'a. Chcialbym
          skrabnac do Ciebie pare pytanek.
          • Gość: atlantyda Re: Przemek IP: 2.2.STABLE* / *.bmj.net.pl 17.07.02, 07:09
            cześć gosmiet@poczta.onet.pl odpowiem na każde pytanie!!!1pozdrawiam
      • Gość: atlantyda Re: Ludzie to są kpiny IP: 2.2.STABLE* / *.bmj.net.pl 17.07.02, 07:07
        Gość portalu: wolf napisał(a):

> to pewnie dlatego nie dostalaś że miałaś ich stertę,
        > ja nie miałem nic poza paszportem i kilkoma tam pieczątkami o wyjazdach i w
        > ciągu 2 minut dostałem.

Facet ja to wszystko miałam przy sobie nie zdażyłam nawet wyciagnąć!!!!
    • Gość: axi Re: Ludzie to są kpiny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.07.02, 11:18
      moze ktos z twojej rodziny jest w USA nielegalnie i dlatego bez pytan zostalas
      pozegnana
      • Gość: ATLANTYDA Re: Ludzie to są kpiny DO AXI IP: 2.2.STABLE* / *.bmj.net.pl 17.07.02, 14:10
        nie maja możliwości sprawdzenia!!!!
        • Gość: johnny Re: Ludzie to są kpiny DO AXI IP: *.client.attbi.com 21.07.02, 17:57
          A po co wy do tej ameryki tak na sile chcecie wjechac ?
          Po tym i tak sie smiejecie z glupich amerykanow i narzekacie ze musicie ciezko
          pracowac za 8 - 10 dolarow za godzine.
          Siedzcie lepiej w Polsce, tam nie trzeba pracowac, kraj jest czysty, bezpieczny
          ludzie mili, kulturalni i wszystkowiedzacy
          • Gość: atlantyda Re: Ludzie to są kpiny IP: 2.2.STABLE* / *.bmj.net.pl 24.07.02, 06:57
            Gość portalu: johnny napisał(a):

> A po co wy do tej ameryki tak na sile chcecie wjechac ?
            > Po tym i tak sie smiejecie z glupich amerykanow i narzekacie ze musicie
            ciezko
            > pracowac za 8 - 10 dolarow za godzine.
            > Siedzcie lepiej w Polsce, tam nie trzeba pracowac, kraj jest czysty,
            bezpieczny
            > ludzie mili, kulturalni i wszystkowiedzacy

Facet mnie stać na wyjazd czysto turystyczny i wcale nie chcę pracowac w USA
            wystarczy mi praca i zarobki w Polsce dlatego mam do nich pretensję
            • Gość: nyc Re: Ludzie to są kpiny IP: 212.126.5.* 24.07.02, 10:58
              Gość portalu: atlantyda napisał(a):

> Gość portalu: johnny napisał(a):
              >
              > > A po co wy do tej ameryki tak na sile chcecie wjechac ?
              > > Po tym i tak sie smiejecie z glupich amerykanow i narzekacie ze musicie
              > ciezko
              > > pracowac za 8 - 10 dolarow za godzine.
              > > Siedzcie lepiej w Polsce, tam nie trzeba pracowac, kraj jest czysty,
              > bezpieczny
              > > ludzie mili, kulturalni i wszystkowiedzacy
              >
              >
              > Facet mnie stać na wyjazd czysto turystyczny i wcale nie chcę pracowac w USA
              > wystarczy mi praca i zarobki w Polsce dlatego mam do nich pretensję

Zgadzam sie z Toba! Oni kochaja Meksykancow i Polakow :). A najlepiej jest
              widac jaki maja szacunek dla nas w ambasadach. Bylem tam i wysluchiwalem ludzi,
              ktorzy im sie wyzalaja jakby to byli ich najlepsi przyjaciele. A tu masz, zza
              szyby regulka wyklepana i huk pieczatki. Ja dostalem ale, nie bede sie ponizal
              przed nimi i sram na ich $$$!!!
              • Gość: wystarczy Re: Ludzie to są kpiny IP: *.client.attbi.com 31.07.02, 12:39
                Przestancie pierdolic. Do stanow sie wyjezdza na zaproszenie. To jest podstawa
                do ubiegania sie o wize. Nikt wam tego nie powiedzial? Przynoszenie zaswiadczen
                z pracy do ambasady to jest pojeb umyslowy.
                • Gość: darulka Re: Ludzie to są kpiny IP: *.elblag.dialog.net.pl 31.07.02, 22:08
                  Gość portalu: wystarczy napisał(a):

> Przestancie pierdolic. Do stanow sie wyjezdza na zaproszenie. To jest
                  podstawa
                  > do ubiegania sie o wize. Nikt wam tego nie powiedzial? Przynoszenie
                  zaswiadczen
                  >
                  > z pracy do ambasady to jest pojeb umyslowy.

Pomijając(zbędny)wulgaryzm, nie bardzo rozumiem twoją wypowiedź.Czy starasz się
                  w sposób cyniczny naśmiewać z absurdów urzędników z USraju, czy też nigdy nie
                  byłeś w ambasadzie amerykańskiej i nie wiesz o czym piszesz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka