Dodaj do ulubionych

Toronto - Montreal

17.07.05, 17:53
czy moze ktos sie podzielic info na temat mozliwosci jak najtanszej podrozy
na tej trasie, sprawdzilam samoloty i pociagi i greyhound. Oczywiscie
rozwazalam stopa albo pieszo ale bede podrozowac sama wiec troche mi sie to
nie usmiecha:) wiec prosze o pomoc, moze jest cos takiego rowniez jak w
stanach ze ludzie gdzies jada i maja wolne miejsce to mozna sie dorzucic na
benzyne i z nimi zabrac???(jakby ktos wiedzial to prosze o klinka moze?!) a
moze ktos sie wybiera i ma wolne miejsce?? bylabym wdzieczna. Spedzam wakacje
w TO i tym razem chce zobaczyc jak najwiecej tez i poza miastem, jak ktos
jest tu i ma wolna chwilke chetnie pozagaduje kogos np przy piwie :) dzieki
wszystkim ktorzy odpisali na moj poprzedni post.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: carpool Re: Toronto - Montreal IP: *.sympatico.ca 17.07.05, 19:12
      Powiadasz pieszo? hmm, a jaka masz wize 3 miesiace czy pol roku ?
      • evitka11 Re: Toronto - Montreal 17.07.05, 21:48
        luz, czasu starczy tylko pluca chyba wysiada wczesniej :)
    • yorkville sprawdź te linki 17.07.05, 20:29
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25252&w=19879424&a=26576899
      są na forum Toronto i nawet jeśli dotyczą miasta, lub nie widać tego co szukasz
      od razu to powinnaś znaleźć to na tamtych stronach.

Toronto forum: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=25252

PS
      Chyba tam swoją drogą zaglądałaś - czemu więc nie korzystałaś z tych informacji?
      • evitka11 do yorkville 17.07.05, 21:47
        niestety nie dostalam zadnej odpowiedzi na moj post tam, wiec chyba nie ma co
        miec zludnych nadziei i tym razem, oczywisce zagladam tam rowniez i super ze
        jest tam tyle roznych info, czytam czytam ale czasem chce dostac tez odpowiedz
        dzieki
        • kinky5 Re: do yorkville 18.07.05, 03:40
          greyhound jest najtanszy.
          W szczegolnosci gdy wykupisz go wczesniej. Jesli jestes studentka i masz
          legitymacje moze bedzie jeszcze taniej.
          Samoloty odpadaja bo po upadku jetsgo-AirCanada w obie strony to okolo 600$,
          westjet jest troche tanszy.
          • Gość: T.O. evitka - chodzi o linki, które tam już są do stron IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 08:39
            web o konkretnych informacjach - tam jest prawie wszystko (te akurat to carpool
            - co powinno cię interesować, o ile zrozumiałem twój pierwszy post)

nie chodzi o to czy tam ktoś odpowiada (a pisałaś coś o wakacjach swoją drogą,
            nie o tym jak coś zrobić), ale o to że tam sa konkretne informacje z telefonami
            i stronami web, jak w przewodniku

pozdrawiam
            • sylwek07 Re: evitka - chodzi o linki, które tam już są do 18.07.05, 08:43
              evitka11 czasami na odpowiedz trzeba czekac dluzszy czas ,zycze milego pobytu :)
              • evitka11 dzieki za linki ktore tam juz sa :)))) 18.07.05, 21:40
                wiem wiem wiem, caly swiat oczekuje ze bede cierpliwa ale nic z tego to jest
                jedna z tych rzeczy ktorej nie potrafie :))) Dzieki za odpowiedz, owszem wiem
                ze na forum Toronto jest mnostwo informacji i wiele rzeczy udalo mi sie znalesc
                ale chyba normalne ze dla kogos kto jest zielony ( no moze zielonkawy) trudno
                odszukac odrazu wszystkiego co potrzebuje bo tamjest naprawd emnostwo info, w
                zyciu bym tych linkow o podrozy nie znalazla sama, wiec dzieki wielkie za
                odpowiedz tutaj :)
                • Gość: T.O. to nie o cierpliwość chodzi, ale o czytanie co kto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 23:27
                  tobie odpowiada :)

nie wiem ile linków temu podałem ci link do postu, w którym są linki do stron z
                  carpool (darmowe lub tanie przejazdy czyimś samochodem)

gdybyś zechciała go doczytać, a następnie kliknąć na link, to nie musiałabyś
                  'niecierpliwie' dyskutować :)

wiem że teraz wszyscy chcą mieć wszystko podane na złotej tacy - ale to właśnie
                  było podane na tacy :)))
                  • evitka11 wszystko sprawdzilam odrazu - dzieki 19.07.05, 05:52
                    no cos ty, ja nie z tych co wszystko na zlotej tacy, tak jakos wyszlo ze dalej
                    zaczelismy wymieniac sie uwagami ale jesli chodzi o te linki do stron to jasne
                    ze odrazu sprawdzilam i dokladnie to jest to o co chodzilam wiec jest bardzo
                    wdzieczna i dziekuje raz jeszcze.
                    pozdrawiam
    • sylwek07 Re: Toronto - Montreal 19.07.05, 09:35
      powodzenia evitka11 :)
      • Gość: KapitanKloss2 Re: Toronto - Montreal mozliwosci jak najtanszej p IP: 209.183.16.* 19.07.05, 21:17
        Agencja turystyczna "Per Pedes" can't be beat. Serdecznie ci polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka