• kochamzapachfrezji Re: Danko, 21.02.24, 06:47
      Witam, niczego nie cenzurujesz i nie kasujesz, piękne utwory, dzięki, pozdrawiam.
      • negativum Re: Danko, 21.02.24, 17:25
        kochamzapachfrezji napisała:

> Witam, niczego nie cenzurujesz i nie kasujesz, piękne utwory, dzięki, pozdrawia
        > m.

Nie wiem jak ten pierwszy, ale ten drugi ma coś koło 4000 lat.
        • oby.watel Re: Danko, 21.02.24, 17:37
          negativum napisał:

> Nie wiem jak ten pierwszy, ale ten drugi ma coś koło 4000 lat.

Weź się wreszcie do uczciwej roboty, przestań się obijać i zacznij cenzorować i kasować. Na dobry początek skasuj całe forum i załóż nowe.
          • negativum Re: Danko, 21.02.24, 18:22
            oby.watel napisał:

> negativum napisał:
            >
            > > Nie wiem jak ten pierwszy, ale ten drugi ma coś koło 4000 lat.
            >
            > Weź się wreszcie do uczciwej roboty, przestań się obijać i zacznij cenzorować i
            > kasować. Na dobry początek skasuj całe forum i załóż nowe.

Nie potrafię. Mnie trzeba sprowokować bym "mordował". Nie potrafię tak iść sobie ulicą i podrzynać kobietom gardła.
            • oby.watel Re: Danko, 21.02.24, 18:25
              negativum napisał:

> Nie potrafię. Mnie trzeba sprowokować bym "mordował". Nie potrafię tak iść sobi
              > e ulicą i podrzynać kobietom gardła.

Kto mówi o kobietach? Jeśli nie wiesz co, to po prostu cenzuruj i kasuj losowo.
              • negativum Re: Danko, 21.02.24, 19:28
                oby.watel napisał:

> negativum napisał:
                >
                > > Nie potrafię. Mnie trzeba sprowokować bym "mordował". Nie potrafię tak iś
                > ć sobi
                > > e ulicą i podrzynać kobietom gardła.
                >
                > Kto mówi o kobietach? Jeśli nie wiesz co, to po prostu cenzuruj i kasuj losowo.

Takim trzeba się urodzić. Nie potrafię.
                • oby.watel Re: Danko, 21.02.24, 19:35
                  negativum napisał:

> Takim trzeba się urodzić. Nie potrafię.

Jakim trzeba się urodzić? Kasuje. Tego domaga się społeczeństwo. Nic tak nie służy nieskrępowanej rozmowie jak cenzura i kasowanie. Możesz kasować wszystkie wpisy wysłane o parzystej liczbie minut na początek.
                  • negativum Re: Danko, 21.02.24, 20:20
                    oby.watel napisał:

> negativum napisał:
                    >
                    > > Takim trzeba się urodzić. Nie potrafię.
                    >
                    > Jakim trzeba się urodzić? Kasuje. Tego domaga się społeczeństwo. Nic tak nie sł
                    > uży nieskrępowanej rozmowie jak cenzura i kasowanie. Możesz kasować wszystkie w
                    > pisy wysłane o parzystej liczbie minut na początek.

Dziwnym jestem typem. Dziewczyna zdawała egzamin doktorski. Chodziłem od rana, jak jej nie uwalić, a jednocześnie, by mogła się wykazać. Wylądowałem na SOR. Każdego można uwalić. Ale czy na tym polega nauka? Nie chciałem zrobić dziewczynie krzywdy. Szła starym trybem, pytanie na ryja. Teraz losują.
                    Zestaw pytań, które znają. Dostajesz encyklopedyczną odpowiedź. Nauka coś jednak straciła. Nie ma rozwiązywania problemów. Próby ich rozwiązania. Wykuć 50 pytań i hajda. Znają psipsi* ale nie potrafią zinterpretować najprostszego pomiaru. Nie potrafią. Szkoła przeniosła się na uczelnie. Cywilizacja umiera.
                    • hell-raiser1 Re: Danko, 21.02.24, 21:02
                      Kobieta sobie nie życzyła by ją wspominać. A wy obydwaj jakieś rzewne opowieści z dawnych lat. Do tego żaden z was nie przestawił się z imienia. A inne znacie z forum zamkniętego. Dla Hammera dobrze by było ruszyć tyłek we Wrocku i znależć sobie kogoś odpowiedniego, zamiast klepać od rana do wieczora gorzkie żale. W Polsce musi bacik i cenzura. Każdy na swoim prywatnym forum nie pozwoli sobie gęby wycierać, by ktoś kogoś hejtował i ośmieszał.
                      • negativum Re: Danko, 21.02.24, 21:11
                        hell-raiser1 napisał:

> Kobieta sobie nie życzyła by ją wspominać. A wy obydwaj jakieś rzewne opowieści
                        > z dawnych lat. Do tego żaden z was nie przestawił się z imienia. A inne znaci
                        > e z forum zamkniętego. Dla Hammera dobrze by było ruszyć tyłek we Wrocku i znal
                        > eżć sobie kogoś odpowiedniego, zamiast klepać od rana do wieczora gorzkie żale.
                        > W Polsce musi bacik i cenzura. Każdy na swoim prywatnym forum nie pozwoli sobi
                        > e gęby wycierać, by ktoś kogoś hejtował i ośmieszał.

Kto to jest Hammer?
                      • oby.watel Re: Danko, 21.02.24, 22:13
                        hell-raiser1 napisał:

> Kobieta sobie nie życzyła by ją wspominać. A wy obydwaj jakieś rzewne opowieści
                        > z dawnych lat. Do tego żaden z was nie przestawił się z imienia. A inne znaci
                        > e z forum zamkniętego. Dla Hammera dobrze by było ruszyć tyłek we Wrocku i znal
                        > eżć sobie kogoś odpowiedniego, zamiast klepać od rana do wieczora gorzkie żale.
                        > W Polsce musi bacik i cenzura. Każdy na swoim prywatnym forum nie pozwoli sobi
                        > e gęby wycierać, by ktoś kogoś hejtował i ośmieszał.

To straszne i niedopuszczalne, gospodarz popełnia wielką zbrodnię dopuszczając do tego, by każdy ośmieszał się sam.
                        • negativum Re: Danko, 24.03.24, 20:40
                          oby.watel napisał:

> hell-raiser1 napisał:
                          >
                          > > Kobieta sobie nie życzyła by ją wspominać. A wy obydwaj jakieś rzewne opo
                          > wieści
                          > > z dawnych lat. Do tego żaden z was nie przestawił się z imienia. A inne
                          > znaci
                          > > e z forum zamkniętego. Dla Hammera dobrze by było ruszyć tyłek we Wrocku
                          > i znal
                          > > eżć sobie kogoś odpowiedniego, zamiast klepać od rana do wieczora gorzkie
                          > żale.
                          > > W Polsce musi bacik i cenzura. Każdy na swoim prywatnym forum nie pozwol
                          > i sobi
                          > > e gęby wycierać, by ktoś kogoś hejtował i ośmieszał.
                          >
                          > To straszne i niedopuszczalne, gospodarz popełnia wielką zbrodnię dopuszczając
                          > do tego, by każdy ośmieszał się sam.

Właśnie rozmawiałem z przyjacielem teścia. Zostali sami na stare lata. Wiocha się od nich odwróciła, przyjaciele też.
                          Jak to na wsi, masz swój grajdziołek, nikt ci na niego nie wejdzie. Nawet jak coś ci się stanie. Chciałeś być sam, to zdychaj w samotności.
    • hell-raiser1 Re: Danko, 21.02.24, 06:55
      Pozwalasz by Ci psychopaci ją opluwali. Ta cała nędzna trójka zaburzonych ludzi, co lata za nią po forach. Sam na tym tracisz bo pozwalasz na to i obserwator też. Napisałem od kiedy tu zaczęła pisać i jaki był spokój i co jest teraz.Chcialem by mogła tu rozmawiać. Bez sensu to jest. Sam gadałeś, że jakby ktoś twojej żonie zrobił krzywdę to byś nie miał skrupułów . A tu pozwalasz na to, by każdego dnia takie osoby ją hejtowały. Brak słów.
      • kochamzapachfrezji Re: Danko, 21.02.24, 07:00
        Daj spokój! Nie potrzebuję obrony, pozdrawiam.
      • e-zybi Re: Danko, 21.02.24, 08:16
        hell-raiser1 napisał:

> Pozwalasz by Ci psychopaci ją opluwali. Ta cała nędzna trójka zaburzonych ludzi
        > , co lata za nią po forach. Sam na tym tracisz bo pozwalasz na to i obserwator
        > też. Napisałem od kiedy tu zaczęła pisać i jaki był spokój i co jest teraz.Chc
        > ialem by mogła tu rozmawiać. Bez sensu to jest. Sam gadałeś, że jakby ktoś twoj
        > ej żonie zrobił krzywdę to byś nie miał skrupułów . A tu pozwalasz na to, by ka
        > żdego dnia takie osoby ją hejtowały. Brak słów.

Czy nie przyszło Ci do głowy, że to Ty jesteś pożywką tego wszystkiego? Dziekolwiek się pojawisz to dzieją się takie rzeczy, wątki poplamione Twoimi wynaturzeniami. Napisała Ci Danuta wyraźnie, nie potrzebuję Twojej obrony. Ja napiszę Ci również dobitnie, odpie*dol się od tej kobiety i nas też, psycholu.
        • xstefciax Re: Danko, 21.02.24, 09:02
          Dodałeś słowo: Twojej, którego nie było w moim wpisie.
          • hell-raiser1 Re: Danko, 21.02.24, 09:43
            Ten facet jest wszędzie jak pijawka i do tego Twój ziomal. Może trochę wyluzuj z tym pisaniem. Cały czas dajesz się podpuszczać. Do Hammer co nie potrafi tego forum zabezpieczyć. I te słodkie paplaniny, które bardziej się nadają na priv. Ludzie co spędzają swój czas na urojeniach netowych.
            • e-zybi Re: Danko, 21.02.24, 10:54
              Myślę, że dziecko by zrozumiało co się do niego pisze, a Ty ciągle bredzisz o tym samym. Tak namolnego gościa jeszcze nie spotkałem. Nie możesz zrozumieć, że fora są publiczne i każdy może pisać? Ty nie będziesz o tym decydował, kto może, a kto nie.
              Masz swoje prywatne to zmiataj tam i rządź, a tu od ludzi się odpie*dol psycholu.
          • e-zybi Re: Danko, 21.02.24, 10:56
            Ale słowo to niczego nie zmieniło w przekazie, jedynie nadało powagi sprawie 😉

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka