byllo 22.01.06, 01:29 Czesc !!! Klania sie Mama z Montrealu ,napisz kiedy przyjezdzasz i co chcialabys wiedziec o Montrealu.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betti68 Re: witamy w Montrealu 22.01.06, 10:24 chciałabym wiedziec wszystko!!!!!! I chcialabym nawiazac jakies przyjaznie. Jak przyjade (mam taka nadzieje) to chce miec z kim tam sie spotkac na kawusie. Pozdrawiam. p.s. wyslalam Ci emaila Odpowiedz Link Zgłoś
byllo Re: witamy w Montrealu 22.01.06, 23:56 wyslalam Ci e-mail sprawdz. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
renata.k5 Re: witamy w Montrealu 23.01.06, 20:00 Ja rowniez pozdrawiam serdecznie z Montrealu. Koniecznie napisz, co Ciebie interesuje, bo to temat rzeka. W kazdym razie jak juz tutaj bedziesz chetnie pisze sie na ta kawke, byllo chyba tez nie odmowi? Moj nr. g-g to 1554044, odezwij sie jak masz ochote pogadac. Renata Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek07 Re: witamy w Montrealu 24.01.06, 16:42 Witam serdecznie Panie :) Kiedys przebywalem w tym pieknym miescie i ktoregos dnia znow sie tam wybiore :) pozdrawiam Wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
aries_79 Re: witamy w Montrealu 22.05.06, 22:04 I ja wreszcie dotarlam do Montrealu:))) Jestem tutaj juz 3 miesiace, na razie same pozytywne wrazenia:) chociaz mieszkam daleko od Mtl i codziennie dojezdzam okropnie dlugo do pracy, ale juz zaczynam szukac jakiegos mieszkania, prawdopodobnie w okolicach Pointe Claire. Jak na razie najbardziej tutaj brakuje mi rodziny i znajomych, nie znam tutaj prawie nikogo oprocz paru osob, ktore poznalam w nowej pracy i kolezanki u ktorej chwilowo wynajmuje pokoj. Pozdrawiam wszystkich:))) Odpowiedz Link Zgłoś