Gość: siner IP: proxy / 195.205.44.* 06.11.02, 16:30 Mam nadzieję na duży odzew, Kochani. Potrzebuje bardzo konkretnych info o sposobach na spowodowanie deportacji nielegalnego emigranta. Sposób na zabicie nudy... Gizela Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mc Re: deportacja z Kanady IP: 216.126.91.* 06.11.02, 18:25 Palni sobie w glowe z .. nudow.... deportacja z Kanady a takze z innego kraju gwarantowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaciekS Re: deportacja z Kanady IP: *.mad.east.verizon.net 07.11.02, 01:58 Gość portalu: siner napisał(a): > Mam nadzieję na duży odzew, Kochani. Potrzebuje bardzo konkretnych info o > sposobach na spowodowanie deportacji nielegalnego emigranta. Sposób na > zabicie nudy... Gizela Proponuje zebys sie przeniosl na forum Polonia. Tam jest duzow wiecej ludzi z podobnymi problemami. Nie zasmiecacaj forum turystyki w USA i Kanadzie takimi rozrywkowymi postami. Tutaj ludzie zadaja powazniejsze pytania, bo faktycznie nie chodzi im jak z nudow zrobic w piatek po pracy nastepne "ucho"... lub wyslac jakis glupkowaty post po powrocie ze szkoly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strzelec Re: deportacja z Kanady IP: 159.231.71.* 21.11.02, 21:19 Gość portalu: siner napisał(a): > Mam nadzieję na duży odzew, Kochani. Potrzebuje bardzo konkretnych info o > sposobach na spowodowanie deportacji nielegalnego emigranta. Sposób na > zabicie nudy... Gizela Czy na pewno chodzi Ci o spowodowanie deportacji nielegalnego emigranta z Kanady czy o wyrzucenie kolesia z Zespolu Szkol lektronicznych w Boleslawcu ? Odpowiedz Link Zgłoś