silva86 03.10.06, 21:51 Posiadam wize turystyczną,18 wrzesnia wrócilam do Polski w terminie,ale na święta chciałabym znowu lecieć do Stanów.Czy jest jakis termin przebywania minimalnego czasu w Polsce aby znowu leciec do USA. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoz3 Powrot do Stanow. 03.10.06, 22:04 Mozesz leciec kiedy chcesz. Nie ma ustalonego terminu pobytu w Polsce miedzy lotami do Stanow. Jestes pewna, ze chcesz wracac do Stanow? Wielu piszacym tutaj Stany sie nie podobaja :))). Odpowiedz Link Zgłoś
silva86 Re: Powrot do Stanow. 03.10.06, 22:41 Byłam, zobaczyłam i nie mam nic do zarzucenia!!!!Nic tylko wracać!!!!Dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś
zoz3 Re: Powrot do Stanow. 03.10.06, 23:22 Mily ewenement. Wracaj wiec. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czepialski Brak logiki IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 04.10.06, 00:52 silva86 napisała: Re: Kiedy mogę wrócić do USA na wizie turystycznej? O ile mnie dobrze uczono, to wraca sie do miejsca stalego pobytu, czyli "do siebie". Z Twojego postu wynika, ze USA nie jest miejscem Twojego osiedlenia, wiec kazda inna forma podrozy, jest wyjazdem "gdzies tam" a nie powrotem. Czy nie powinnas napisac "Kiedy moge znow wyjechac do USA na wizie turystycznej"? Odpowiedz Link Zgłoś
silva86 Re: Brak logiki 04.10.06, 04:34 Tam dom Twój, gdzie serce Twoje, a wy mi tu o braku logiki!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czepialski Re: Brak logiki IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 04.10.06, 08:55 A to w takim razie cofamy, cofamy, co wam na wewstepie powiedzielismy - glosu serca trzeba sluchac. Mnie juz przekonaliscie, teraz to juz tylko tego tam, no urzednika... and voila. Odpowiedz Link Zgłoś
brtlmj Re: Kiedy mogę wrócić do USA na wizie turystyczne 04.10.06, 19:56 > Posiadam wize turystyczną,18 wrzesnia wrócilam do Polski w terminie,ale na > święta chciałabym znowu lecieć do Stanów.Czy jest jakis termin przebywania > minimalnego czasu w Polsce aby znowu leciec do USA. Nie ma regul. Zwykle przyjmuje sie ze bezpiecznie jest byc poza Stanami co najmniej tyle, ile bylas w Stanach. Bartek Odpowiedz Link Zgłoś
silva86 Re: Kiedy mogę wrócić do USA na wizie turystyczne 04.10.06, 22:07 Niecałe 3 miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś