tuszek32 14.01.07, 08:23 Jejku polki z montrealu gdzie jestescie co jest z wami ????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwek07 Re: Alle wy jestescie chyba smutne polki w Montre 14.01.07, 17:26 a co tam slychac u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
mama75 dzien dobry :) 26.01.07, 20:54 ja to mam szczescie, zawsze znajde ciekawy watek/forum jak nie ma mnie w Montrealu :) w kazdym razie chcialam sie przywitac jako nowa osoba tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
tuszek32 A dzien dobry mama75 26.01.07, 23:59 I witamy w zimnym Montrealu fajny kawosz Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek07 Re: A dzien dobry mama75 27.01.07, 17:36 witaj mama75 a gdzie teraz jestes?> Tuszek i jak tam spotkanie przy kawie?odbylo sie moze? Odpowiedz Link Zgłoś
mama75 Re: A dzien dobry mama75 27.01.07, 19:52 wlasnie siedzimy w mroznej Reginie... brrrrr. Ja juz wole ten Montreal, ale powrot szykuje sie dopiero w kwietniu :( Odpowiedz Link Zgłoś
asia710 Re: A dzien dobry mama75 28.01.07, 03:59 witaj mama75, naprawde fajny ten maly kawosz!!! I mam wrazenie ze bardzo podoba sie mojej coreczce (15miesiecy):) pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
mama75 Czesc Asiu 28.01.07, 04:52 Moj Maly Kawosz ma 18 miesiecy i jestem przerazona, ale on uwielbia kawe. Maz chcial go zniechecic dajac mu dzisiaj kilka kropel espresso, a ten Mlody Smark wypil i chcial jeszcze :( W ktorej czesci Montrealu mieszkacie ? Odpowiedz Link Zgłoś
asia710 Re: Czesc Asiu 29.01.07, 01:50 Czesc Mama75, Mieszkamy w okolicach Jean-Talon (dokladniej przy metrze Jarry). A wy gdzie zamieszkacie po powrocie do Motrealu? W ogole podoba ci sie zycie w Montrealu? Ja ogolnie bardzo lubie to miasto, ale ostatnio mam jakis kryzys, marze o jakiejs zminaie...chyba zaduzo tu sie naspacerowalam z wozkiem w te i spowrotem:)) pozdrawiam kawosza, sliczny chlopczyk (moja coreczka podobnie rwie sie do wina i piwa (chyba by sie dogadali) asia Odpowiedz Link Zgłoś
mama75 Re: Czesc Asiu 29.01.07, 03:00 my mieszkamy w Deux-Montagnes, wiec praktycznie poza Montrealem. Tez mam juz doscy zwiedzania okolicznych ulic. Wczesniej mieszkalismy na O'brien Blvd, ale nie wiem jaka to dzielnica, bo mieszkalam tam tylko 2 miesiace. W ktorym szpitalu rodzilas ? Odpowiedz Link Zgłoś
asia710 Re: Czesc Asiu 29.01.07, 03:17 W szpitalu Ste-Justine. Bylo tak sobie...A ty? Deux-Montagne... wiec niedaleko Oka, prawda? Z tego co pamietam, sliczne miejsca. A ja korzystam z urokow miasta, ostatnio latam jak nawiedzona do Kajou, kafejki, gdzie przychodza mamy z dziecmi. Mamy pija kawe a dzieci moga razem sie pobawic. Jak juz bedziesz w Montrealu, to polecam. A jesli czytaja moj post inne mamy, to odrazu robie reklame tej kafejce... Moze to jest wlasnie miejsce na sptkanie z dziecmi i te zalegla kawe...:) zapraszam, Aha, kafejka jest na ulicy Beaubien, niedaleko od Christophe Colombe Mama 75, A jak sie mieszka w Regine? pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
mama75 Asia 29.01.07, 20:50 ul Beaubien to chyba ta sama na ktorej jest klinika pediatryczna do ktorej jezdzimy z Mlodym na szczepienia :) Hm... z checia wybralabym sie do kawiarni na kawe z Mlodym, ale nie wiem czy moglabym ja spokojnie wypic, bo moj Smark jak tylko widzi kubek z kawa w moich rekach to mi zyc nie daje. W Reginie zyje sie beznadziejnie. Tutaj nic nie ma, juz sie nie moge doczekac, kiedy skonczy sie kontrakt mojego meza. Na razie w planach mamy przyjazd do Montrealu na kilka dni, a potem na kilka tygodni do Polski. Acha - ja rodzilam na Lavalu, szpital super, ale trafilam na beznadziejnego lekarza, szkoda slow. Chociaz inni lekarza na tamtej ginekologii byli super. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek07 Re: Czesc Asiu 29.01.07, 17:22 asia710 to w fajnej okolicy mieszkacie,moje dawne stare smiecie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
asia710 Re: Czesc Asiu 29.01.07, 18:08 Tak, ogolnie fajne, tylko jak pisalam chyba zaduzo sie naspacerowalam z wozkiem po tej okolicy :)) Chetnie bym sie przeniosla... chociazby do ... Lublina:)) A stamtad juz zreszta niedaleko do moich rodzinnych stronek - "wielkiego lasu i bagien" pozdrawiam sylwek07 napisał: > asia710 to w fajnej okolicy mieszkacie,moje dawne stare smiecie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
renata.k5 Re: Czesc Asiu 29.01.07, 22:17 Hej Asiu, ta kafejka jest rzut beretem ode mnie. Nie wiedzialam, ze tam tak fajnie. W takim razie i my ktoregos dnia wpadniemy na kawke i ciacho! Odpowiedz Link Zgłoś
asia710 Re: Czesc Asiu 30.01.07, 01:57 Czesc Renata, Wybieram sie tam w czwartek po poludniu (ok. 16). Moze do nas odlaczysz (do nas to znaczy do mnie i do mojej coreczki:) pozdrawiam renata.k5 napisała: > Hej Asiu, ta kafejka jest rzut beretem ode mnie. Nie wiedzialam, ze tam tak > fajnie. W takim razie i my ktoregos dnia wpadniemy na kawke i ciacho! Odpowiedz Link Zgłoś
renata.k5 Re: Czesc Asiu 31.01.07, 18:01 A to pech, w czwartek akurat nie moge, a z checia bym dolaczyla z moimi coreczkami. Jak bys wybierala sie w przyszlym tygodniu to daj znac, pozdrawiam. Renata Odpowiedz Link Zgłoś
asia710 Renata 31.01.07, 20:47 Z checia sie z wami spotkam, nawet w przyszlym tygodniu, moze w poniedzialek... Poza tym, nasze kawowe spotkanie powinno przejsc do historii tego forum:)) (jesli sie nie myle, to bedzie piersze:)) Narazie pozdrawiam, W jakim wieku sa twoje dziewczynki? renata.k5 napisała: > A to pech, w czwartek akurat nie moge, a z checia bym dolaczyla z moimi > coreczkami. Jak bys wybierala sie w przyszlym tygodniu to daj znac, pozdrawiam. > > Renata Odpowiedz Link Zgłoś
renata.k5 Re: Renata 31.01.07, 22:56 W poniedzialek super, bo moze dolaczy do nas jeszcze jedna kolezanka. Moje corcie sa juz troszke starsze od Twojej, bo maja 6 i 11lat, za to Gosia ma coreczke 2 latka i synka 4-letniego. Odpowiedz Link Zgłoś
tuszek32 Nareszcie 01.02.07, 02:46 Nareszcie sie jakiejs kawy napije juz pol roku sie wszyscy umawiaja.Poprostu post na kawe wszyscy maja. narazka Odpowiedz Link Zgłoś
asia710 Renata 01.02.07, 04:16 to fajnie, ze sie spotkamy; pozniej bedziemy mogly pochwalic sie na forum ta pierwsza forumowa kawa:))co do poniedzialku, to najlepiej pasuje mi popludnie, miedzy 16-18 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
renata.k5 Re: Renata 01.02.07, 15:03 To moze spotkamy sie kolo 17.00, co Ty na to. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asia710 Re: Renata!! 05.02.07, 19:03 Renata, chyba jakies fatum krazy nad tymi spotkaniami:) Od dwoch dni mam grype zoladkowa... jestem naprawde oslabiona; przepraszam ze nie pisalam wczesniej ale to dlatego, ze mialam nadzieje, ze do poniedzialku wszystko wroci do normy... Tak wiec dzisiaj nie moge. Ale od czwartku bede chetna... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek07 Re: Alle wy jestescie chyba smutne polki w Montre 01.02.07, 15:08 tuszek32 cierpliwosc poplaca jak widzisz :) zycze milego spotkania :) Odpowiedz Link Zgłoś
ag.ni Wiecie.... 02.02.07, 02:57 w sumie pierwsze forumowe spotkanie odbylo sie juz pare mcy temu :D ....ale na pewno to poniedzialkowe mozna zakwalifikowac jako pierwsze w tym roku....bawcie sie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
kotorybka Re: Wiecie.... 02.02.07, 20:10 Czesc Agnieszka!!!!! Co u Ciebie slychac? Dawno sie juz nie widzialysmy... K Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek07 Re: Alle wy jestescie chyba smutne polki w Montre 02.02.07, 13:03 Tuszek TY jako rodzynek bedziesz :-) tez Wam zycze milego spotkania . Odpowiedz Link Zgłoś
pas47 spotkanie 03.02.07, 02:40 hej - milego spotkania, ja niestety nie mogę w poniedziałek moze nastepnym razem ... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ag.ni Kotorybka:)))) 03.02.07, 05:10 zyje zyje totalnie pozbawiona zludzen ze kiedykolwiek bede miala wiecej czasu na jakiekolwiek spotkania towarzyskie :( ... z pozytywnych rzeczy: moj M dostal prace lokalnie choc mialam cicha nadzieje ze moze dostanie lepsza oferte z usa a ja wtedy moglabym choc przez rok (hehe i tak dluzej nie wytrzymalabym:D)pobyc sobie kura domowa.... A co u Ciebie slychac? praca ok? a pileczka? rosnie i kopie? :))) jak chcesz to pisz na hotmaila...rzeczywiscie przydaloby sie jeszcze zaliczyc jakas kawe zanim sie rozdwoisz Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek07 Re: Alle wy jestescie chyba smutne polki w Montre 06.02.07, 19:03 asia710 zycze zdrowka i milego spotkania . Odpowiedz Link Zgłoś
renata.k5 Asia 06.02.07, 21:12 Asia nie przejmuj sie. Najwazniejsze, zebys doszla do zdrowia, a spotkanie zawsze sie jakos zorganizuje, jesli naprawde sa checi. W kazdym razie wysylam Ci na priv moj nr. tel, zadzwon to umowimy sie, co do szczegolow. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
asia710 Re: Asia 13.03.07, 20:29 renata, masz list w gazetowej poczcie, pozdr. asia Odpowiedz Link Zgłoś