Dodaj do ulubionych

suszarka do rzeczy

16.01.07, 18:13
dziewczyny, gdzie to bylo o tej suszarce do upranych rzeczy???
szukam w archiwum i nie moge znalezc a pamietam,ze kiedys to juz bylo.

Moja suszraka strasznie suszy, robi zmarszczki, no czas na nowa,ale teraz
taki wydatek to nie na nasza kieszen.Poza tym jak mysle o tych dzieciecych
ciuszkach, szmatkach, washclothes, nie chceuzywac pralki i suszarki co 2-3
dni bo to ksztowne. Chodzi mi o taka rozkladana suszarke jak w Polsce:)
Obserwuj wątek
    • kashunda Re: suszarka do rzeczy 16.01.07, 20:34
      O suszarkach bylo chyba na Polki w Stanach.Moim zdaniem dla ubranaka dla
      maluszka lepiej wyprac i wysuszyc w wysokiej temp.No i nie wiem czy uda Ci sie
      sprac plamy z kupki czy marchewki recznie.
      • 81karolcia Re: suszarka do rzeczy 16.01.07, 21:42
        nie wiem gdzie mieszkasz. Kupilam taka rozkladana suszarke w Chicago w polskim
        sklepie, ktory nazywa sie chyba DOM ITP. Koszt ok 30$. Nie uzywam automatycznej
        suszarki do suszenia ubranek malej bo strasznie sie kurcza w najchlodniejszej
        temp i tak nie wysychaja do konca.
        • claudia207 Re: suszarka do rzeczy 16.01.07, 21:56
          O cos takiego chodzi?
          www.target.com/gp/detail.html/sr=1-4/qid=1168980775/ref=sr_1_4/602-0475002-5642243?ie=UTF8&asin=B000IBL3RU
          Widzialam tez mniejsza i drewniana suszarke za ok $15 w target albo walmart.
          Cos takiego jeszcze znalazlam:
          www.target.com/gp/detail.html/sr=1-2/qid=1168980775/ref=sr_1_2/602-0475002-5642243?ie=UTF8&asin=B000IBJK6G
          Przypomina troche suszarki z polski.
          • eve77 Re: suszarka do rzeczy 16.01.07, 23:50
            A u mnie w laundry room stoi garment rack, jest na linku z targetu tylko ja
            mam z dwoma tymi raks wyzszym i nizszym.
            Super sprawa , ubrania te mokre ktore nie susze w suszarce wieszam na
            wieszakach po wyschnieciu prosto do closet-u. Swetry rozkaldam na suszarce do
            swetrow.
            • natkos1 Re: suszarka do rzeczy 17.01.07, 00:02
              hej,
              kashunda, ja nie bede prac recznie.Pamietam jak moja mama namaczala w wannie,
              wykrecala, wieszlala na sznurki, kapalo, kapalo...to byly czasy

o taka suszarke dokladnie mi chodzilo, taka mialam w Polsce:)

www.target.com/gp/detail.html/ref=br_1_30/601-0380255-7997703?ie=UTF8&frombrowse=1&asin=B000IBFUE2
              • edytkus Re: suszarka do rzeczy 17.01.07, 05:05
                widzialam super siatkowa suszarke nakladana na wanne w jakims katalogu ale nie pamietam w ktorym :(,
                na amazon maja cos takiego
                www.amazon.com/Tub-Drying-Rack-Laundry/dp/B0001E8390
              • kashunda Re: suszarka do rzeczy 17.01.07, 05:29
                Z tresci Twojego pierwszego postu zrozumialam ze nie masz zamiaru uzywac pralki
                i suszarki co dwa,trzy dni .U mnie na poczatku jak mala sie urodzila mialam
                dzien w dzien jeden load jej rzeczy,kocyki ,ubranka ,burpclothes itp .
                • natkos1 Re: suszarka do rzeczy 17.01.07, 17:19
                  A rzeczywsicie to tak wyglada, przepraszam, moj blad.No pralke to jednak bede
                  uzywac;)
                  Te rozkladana suszarke na wanne widzialam tez, bardzo fajna,ale chyba wole te
                  piwrsze typy, bo jak bedzie odwirowane to moze stac w washer-dryer room i nie
                  bedzie blokowac wanny.dziekuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka