claudia207 27.05.07, 21:18 W Mini Me na Greenpoincie sa teraz 50% obnizki na wszystkie letnie ubranka. Jest jeszcze w czym wybierac. Kupilam tam ubranko do chrztu takie, jakie chcialam plus kupe innych ubranek :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i-ka Re: dla dziewczyn z NYC 30.05.07, 02:43 Ja bede w sobote, to moze tez zajrze. Dzieki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
beatamc Re: dla dziewczyn z NYC 30.05.07, 04:06 czy mozecie podac adres. Z checia bym zajzala. Odpowiedz Link Zgłoś
claudia207 Re: dla dziewczyn z NYC 30.05.07, 04:11 Na nassau pomiedzy Manhattan Ave a Macguiness Bvd. Odpowiedz Link Zgłoś
beatamc Re: dla dziewczyn z NYC 30.05.07, 16:12 Dziekuje :) Szkoda, ze wczesniej nie wiedzialam. Chrzestna moglaby troche zaoszczedzic, bo w ta sobote bobasa ochrzcilismy. Odpowiedz Link Zgłoś
bozena73 Re: dla dziewczyn z NYC 30.05.07, 20:39 A jezeli ktos by przypadkiem znalazl sie w okolicy Maspeth..Polka otworzyla tam sklepik z europejskimi ubrankami dla dzieci.,..naprawde cuda...nazywa sie Vis a Vie...jest na Grand Avenue obok sklepu Kubus :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: dla dziewczyn z NYC 01.06.07, 01:43 no wlasnie mialam Cie zapytac o ten sklep Bozenko. Zuzia ciagle chce chodzic w sukieneczce od Ciebie, wyglada w niej rewelacyjnie + przykrotkie jeansy i sandaly- super hippie :) Odpowiedz Link Zgłoś
bozena73 Re: dla dziewczyn z NYC 01.06.07, 16:15 Ojej ciesze sie bardzo ze malej sie sukieneczka podoba.. :-)) Wczoraj tam bylam piekne buciki ma ...cenowo moze nie jest to zbyt atrakcyjny sklep..ale ma tam oryginalne rzeczy ..po prostu inne i nie spotykane.. A dla dziewczynek to naprawde same cuda...az chce mi sie dziewczynki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aneta05 Re: dla dziewczyn z NYC 01.06.07, 16:20 bozena73 napisała: > A dla dziewczynek to naprawde same cuda...az chce mi sie dziewczynki!! no to musze sie tam koniecznie wybrac... Odpowiedz Link Zgłoś