moni-qa 26.10.08, 21:55 Poszukuje taniego lokum w NY, mozliwie na Manhattanie.Moze ktos mi poda jkaies namiary? wilkie dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grodek Re: Tani hotel/hostel w NY IP: *.merinet.pl 26.10.08, 22:14 Nie ma czegoś takiego jak tanie spanie na Manhattanie. W bliskiej okolicy zresztą też... Możesz spróbować w Carter Hotel (www.carterhotel.com), ale to rzeźnia... Odpowiedz Link Zgłoś
moni-qa Re: Tani hotel/hostel w NY 27.10.08, 15:41 Byłam w NY w 2003 roku, nocowałam w jakims tanim hotelu na Manhattanie- płacilismy po 60 dolarów na łepka. Niestety nie moge sobie przypomniec jak ten hotel sie nazywał Mam nadzieje, ze w tych granicach cenowych znowu cos dostane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QNT Re: Tani hotel/hostel w NY IP: *.mobile.playmobile.pl 27.10.08, 17:37 Ja Ci proponuje może nie hotel ale nocleg bardzo czesto odwiedzany przez turystow kraji eu zach. na gornym manhatanie (poczatek harlemu-ale sie nie obawiaj jest ok, nie ma czego sie bac wbrew temu co mowia) ZA 30$/os noc w pokoju 2os ! wraz z śniadaniem jest to 112E i Lexington 125 nazwa Virginia Guest Hotel lepiej wczesniej zrobic rezerwacje! znajdziesz wszystko na hostelworld.com pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś