Gość: peter IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 22:58 Witam czy moglby mi ktos przedstawic sprawe jak ubiegac sie o taki wyjazd do usa jakie studia(dzienne czy zaoczne tez )na jakim semestrze czy wszystkie kierunki ?dzieki i sprawa pilna! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monia Re: work& trawel IP: *.zambrow.sdi.tpnet.pl 18.11.03, 23:30 Hejka,moga jechac i dzienni i zaoczni i wieczorowi...no i najlepiej jest miec jeszcze jeden pelny semestr studiow po powrocie do kraju. Ja polecam BTC www.stany.pl sama z nich teraz wsio zalatwiam i jestem juz po telefonicznej rozmowie kwalifikacyjnej i wplaceniu I raty za program...solidna firma...z tego cos ie orientowalam a orientowalam sie dluuuuuuuuugo i szczegolowo.Popatrz na stronie,wsio jest,kazdy krok i w ogole...dokumenty,oplaty. Pozdrawiam i zycze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter Re: work& trawel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.03, 18:01 dzieki!! sprawdzilem stronke ale interesuje mnie czy moglbym sie starac o wyjazd w wakacje przyszlym roku2004 bo dopiero zaczne studia od lutego? moze wiesz cos o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: work& trawel IP: *.zambrow.sdi.tpnet.pl 19.11.03, 23:31 Wiesz co? Powiem Ci tak - z tego co sie orientuje to trzeba miec zaliczony pierwszy rok studiow,fajnie wlasnie by bylo gdybys sie uczyl od pazdziernika,hmmm...ale nie wiem jak konczysz studia skoro zaczynasz w lutym, to przez pol roku masz zamiar zrobic rok? Nie wiem w jaki sposob zamierzasz to rozegrac...wiec najpierw napisz mi cos o tym a ja postaram sie pomoc,ok? Narazie. Odpowiedz Link Zgłoś