microtune 30.08.04, 21:15 wedlug moich wyliczen 3-tygodniowa podroz zamknie sie w okolicahc 3 - 3,5 tys. zlotych czekam na innych chetnych jak juz bede miala jakies deklaracje i wspolny mianownik to umiescimy tutaj plan podrozy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
212women Re: koszty podrozy 31.08.04, 06:58 Jestem chętna:) Czekam na dalsze info o planie i terminie wyjazdu. Pozdrawiam Odpowiedz Link
dareker Re: koszty podrozy 02.09.04, 14:30 Hej, ale czym podroz?Tarom?A moze nie samolotem?Jaka trasa-mniej wiecej-po Indiach? Pozdrawiam Darek Odpowiedz Link
bobopik Re: koszty podrozy 04.09.04, 19:04 tesh jestem bardzo chetny - planowalem na przyszly rok tylko iran ale przylacze sie do tej wyprawy do indii. oczekuje jakis dalszych szczegolow. piotrek bobopik@gazeta.pl Odpowiedz Link
dzika9 Re: koszty podrozy 18.09.04, 19:51 czy ktos sie z was wybiera w 2 polowie przyszłego roku do indii ??? szukam towarzysza -towarzyszki.. GG 2535161 Odpowiedz Link
dominka79 Re: koszty podrozy 28.09.04, 15:48 hej! ja i moja kolezanka (jestesmy z lodzi) mamy zamiar wybrac sie do Indii w przyszlym roku tzn w 2005 tak kolo wrzesnia, ale jeszcze co do terminu nie wiemy. zaczynamy dopiero planowanie i orientowanie się. noi zbieramy ekipe. jezeli ktos jest chetny badz chce wymienic sie informacjami piszcie do mnie dominka79@yahoo.com. Odpowiedz Link
katehicmulier Re: koszty podrozy 31.10.04, 21:22 CZESC PODROZNICY:))) JA RÓWNIEŻ JESTEM ZAINTERESOWANA WYJAZDEM DO INDII.MIAŁAM W PLANACH POJECHAC DO CHIN ALE MOIM MARZENIEM SĄ TEZ INDIE,WIEC JESLI WYJAZD WYPALI TO JA TEZ SIE PISZE.POZDRAWIAM WSZYSTKICH KATARZYNA Z LUBLINA Odpowiedz Link
olive_dd Re: koszty podrozy 04.11.04, 22:09 zapomnij, ze sie zmiescisz w tej kwocie, ja wlasnie jade z mezem na trzy tygodnie, bedzie nas to kosztowac ok. 15 tys. zl za dwie osoby Odpowiedz Link
kasy1 Re: koszty podrozy 08.11.04, 17:55 Witam! To nieprawda...Wszystko zależy od standartu pobytu,noclegów,sposobu poruszania się na miejscu itp. Spokojnie wystarczy taka kwota!Przelot można znaleźć za około 500$,a na miejscu 10$ na dzień spokojnie wystarcza...Noclegi zaczynają się od 1-2$.Jedzenie smiesznie tanie,tak samo przejazdy autobusami...Najdroższe są chyba wstępy do zabytków:). Powodzenia! P.S Polecam Indie południowe!!! Odpowiedz Link
ampolion Re: koszty podrozy 08.11.04, 23:25 Tak, południowe są najbardziej "autentyczne", tradycje sprzed inwazji ariańskiej. Odpowiedz Link
dring_bling Re: koszty podrozy 09.11.04, 01:13 ... ja planuje w lutym ... choc to takie "planowanie" na razie "palcem na wodzie pisane" wiec jesli wypali to bedzie jak najbardziej "spontanicznie" ... czy ktos orientuje sie ile kosztuje samolot z warszawy do bombaju? Odpowiedz Link
kasy1 Re: koszty podrozy 09.11.04, 13:30 Cześć! Zdaża się,że taniej niż do Delhi!Można znaleźć już od około 500$.. Odpowiedz Link
bastula Re: koszty podrozy 20.03.05, 14:39 15 tys??? Włąśnie wróciłem z południowych Indii. Wydałem 4 tys zł na dwa miesiące... Owszem można spać w 5* hotelach itd ale generalnei indie są naprawdę tanie. Odpowiedz Link
kolectuning Re: koszty podrozy 14.11.04, 16:11 Szukam kogoś kto leciał przez moskwe do bombaju czy mogą się trafić jakieś kosmiczne opóżnienia czy jeśli mam wykupiony bilet i rezerwacje samolot może sie opóżnić o dzień dwa lub wystąpią jakieś inne problemy pozdrawiam kola Odpowiedz Link
ciapula Re: koszty podrozy 30.11.04, 19:05 Moim ogromnym marzeniem jest również zobaczyć te wspaniałe zabytki i poznać tak ciekawą kulturę tego kraju. Zdaję sobie sprawę, że nie jest to wyjazd w Tatry i do takiej wyprawy trzeba się dobrze przygotować, zaszczepić wcześniej itp, nie mówiąc o kosztach. Jestem z tych ciekawskich świata, co nie muszą spać w dobrych hotelach i szukających wygód. Myślę, że dojrzałam już do takiego wyjazdu. Ze zgraną brygadą - ludźmi, pasjonatami podróży, którzy chcą jak najwięcej zobaczyć można fantastycznie spędzić ten czas. No czas chyba zbierać kaskę. Weżcie mnie pod uwagę w swoich planach. Monika z Lublina GG 2398974 Odpowiedz Link
dzika9 indie pazdziernik 05 28.12.04, 13:19 mimo całej tej nieszczesliwej sytuacji ktora aktualnie sie dzieje w Azji .. mam nadzieje ze nikt z was nie zamierza zrezygnowac z podróży... dziekuje za odzew i obiecuje odzywanie sie do was pozdrawiam Asia Odpowiedz Link
arazjel Re: koszty podrozy 20.02.05, 20:41 Witam wszystkich! co do kosztow podrozy to faktycznie na 3 tyogdnie, daloby sie zmiescic w 3.5 tys. alekolejny tydzien to juz tylko 100USD, wiec pomyslcie nad dluzszym pobytem. a poza tym ja mam taka okazje: Cena biletu tam i z powortem do Delhi: 1980zl!! Lufthansa wylot 15.06-powort ok 10-15.09 poszukujemy jednej osoby lub nieparzystej liczby osob, gdyz promocja obejmuje pary a nas niestety jest nieparzysta ilosc. chetnych prosze o kontakt gg: 1170303 chetni na dolaczenie sie na cala podroz, lub tylko na przelot-piszcie! Odpowiedz Link
dareker Re: koszty podrozy 26.04.05, 10:43 Hejka! Mam na imie Darek.Tez interesuje mnie podroz po Indiach.Czy z Waszymi planami wszystko sie wyklarowalo? Pozdrawiam! Dariusz Ratajczak dareker@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
microtune wycieczka do indii 24.04.05, 21:03 nie bylo mnie tu sto lat, a to doktorat, a to praca a to mieszkanie, w wyniku zawirowan niestety na pewno w tym roku nie pojade, co cieszy... chyba to ze w tym roku bedzie mozna chodzic w indyjskich ciuchach i byc modnym, ja sie juz zaopatrzylam na cale lato, co jeszcze... znalazlam na allegro super mebelki orientalne, pani ma je drogo ale sa niesamowite, co prawda nie wszytskie sa z indii ale dwa siedziska rzezbione z korzenia na pewno do nowego salonu beda jak znalazl... ;) obiecuje zagladac czesciej, poki co czekam na zdjeci z wesela brata Pankaja, mojego hinduskiego kolegi Odpowiedz Link