Gość: Miki IP: *.nas22.stockton1.ca.us.da.qwest.net 26.11.03, 22:53 Witam, mam prosbe. Moze mi ktos wyjasnic na czym polega wiza H2B, lub H1B? Do czego ona upowaznia i kto ja moze dostac oraz jakies dodatkowe informacje. Dziex Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Miki Re: H2B IP: *.nas22.stockton1.ca.us.da.qwest.net 26.11.03, 23:03 OK juz wiem o co chodzi, doszukalem sie informacji w necie. Dziex Odpowiedz Link Zgłoś
hannamay Re: H2B 26.11.03, 23:07 H2B - Seasonal workers or trainers - tymczasowe zatrudnienie przez poracodawce, ktory musi udokumentowac, iz nie jest w stanie znalezc rezydenta/obywatela USA ktory mialby podobne umiejetnosci. Zwyke sa to trenerzy, tancerze, muzycy, artysci. H1B - Persons in a Specialty Occupation - naukowcy, inzynierowie, analitycy - osoby wyksztalcone z B.S lub wiecej, ktore posiadaja wyjatkowa wiedze w pewnym zakresie spacjalizacji. O wszystkim mozesz dowiedziec sie chociazby z tej strony: www.us-immigration-attorney.com/h2b-visa.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: H2B IP: *.76.24.116.Dial1.Sacramento1.Level3.net 27.11.03, 05:01 Dziex:) Odpowiedz Link Zgłoś