carrymoon 26.01.12, 11:36 Jeszcze obie w garażu razem. Nie wyjechałam na dwór bo w baku już nawet oparów nie było :) a wypychać pod górkę nie dam rady. Ale pewnie połąćze dwie niunie na chwilę rureczką i przeleje paliwo z jednej do drugiej :) Niunia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yacey Re: Tadaaam :) 26.01.12, 14:37 Chyba wybiorę się na BZ, aby to cudo zobaczyc w naturze :) Jeszcze raz gratulacje ! Odpowiedz Link Zgłoś
1_leo Re: Tadaaam :) 26.01.12, 15:47 carrymoon napisała: > Ale pewnie połąćze dwie niunie na chwilę rureczką i przeleje paliwo z jednej do > drugiej :) I pewnie sama trochę łykniesz :D:> A potem powiesz, że oblewanie było....:(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
carrymoon Re: Tadaaam :) 26.01.12, 16:01 było :D ...................... jeszcze mnie głowa boli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasv Re: Tadaaam :) 26.01.12, 18:55 ładny ten czarny mat :) a niech Ci dobrze lata .... a moze chcesz taki sygnał jak mój ;)??? Odpowiedz Link Zgłoś
1_leo Re: Tadaaam :) 26.01.12, 21:08 Jest super, taka żółciutka :) Sprzedaj tylko to coś czarnego :D:> Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna1pl Re: Tadaaam :) 26.01.12, 22:24 Gratuluję i życzę Wam obu wielu udanych kilometrów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: Tadaaam :) 27.01.12, 07:15 carrymoon napisała: > Ale pewnie połącze dwie niunie na chwilę rureczką i przeleje paliwo z jednej do > drugiej :) ... transfuzja paliwka, żeby odrobina jędzowatości pozostała w nowym sprzęcie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
carrymoon Re: Tadaaam :) 27.01.12, 07:22 Odpowiadasz na: goha66 napisała: > ... transfuzja paliwka, żeby odrobina jędzowatości pozostała w nowym sprzęcie? > ;) Goha nie strasz!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
1_leo Re: Tadaaam :) 27.01.12, 19:47 dreadpl napisał: > Fajny skuter :) Nigdy tak nie pisz o sprzęcie Carry! Nigdy!!! Jeden, jedyny i niepowtarzalny skuter to miała Arsi:D Ech, łza się w oku kręci:):):> Odpowiedz Link Zgłoś
dreadpl Re: Tadaaam :) 27.01.12, 19:54 Ja pierdziu ale wtopa, swieta racja.... TZN... Fajny pocket bike :) 1_leo napisał: > dreadpl napisał: > > Fajny skuter :) > > Nigdy tak nie pisz o sprzęcie Carry! Nigdy!!! > Jeden, jedyny i niepowtarzalny skuter to miała Arsi:D Ech, łza się w oku kręci: > ):):> Odpowiedz Link Zgłoś
alut-ka71 Re: Tadaaam :) 28.01.12, 10:43 Gratuluję! Chcemy zobaczyć ninię live, więc jak tylko wiosna zawita szykujcie się na spotkanie w Opolu. ;) Odpowiedz Link Zgłoś