Gość: botanik IP: *.botany.gu.se 21.01.10, 12:17 wiciokrzewu bardziej pasuje dzika róża czy kapryfolium Ja proponuje do wiciokrzewu dodac jednak kapryfolium - beda perfumy jednoskladnikowe :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pieskuba Re: Ciekawe miasta. Grasse - miasto nosów 21.01.10, 13:17 Też mi się to podobało :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali Re: Ciekawe miasta. Grasse - miasto nosów IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.14, 10:05 całkiem praktyczne podejście do podróży: www.podrozebezbiura.pl - warto zerknąc przed planowanym wyjazdem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Francja - kraj idealny IP: 85.158.196.* 30.07.10, 16:45 kocham ten kraj, każdy region jest inny, każdy piekny. Zdjęcia z mojej podrózy do Francji i krótką relację znajdziecie na wobiektywie.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny.podroz Re: wazny slad prawie nieznany IP: *.pools.arcor-ip.net 05.09.10, 15:12 pl.wikipedia.org/wiki/Perros-Guirec#Zamek_Costa.C3.A9r.C3.A8s mozna z dala popatrzec i powzdychac nad naszej historii losem Odpowiedz Link Zgłoś