Dodaj do ulubionych

eurocamp Caorle

14.07.07, 23:09
Witam czy ktoś był ostatnio na campie w caorle. Interesuje mnie droga oraz warunki na campie i pogodowe. czy są komary. jakie ceny.dzięki z góry. pa pa
Obserwuj wątek
    • eliza_12 Re: eurocamp Caorle 18.07.07, 07:43
      Cześć
      Kiedy się wybierasz .Bo ja jadę 26 sierpnia na camping pra della tori.Byłamw
      tamtym roku nad Gardą z Eurocampu a parę lat temu byłam objazdowo
      hiszpania,Francja, Włochy i było super
      Ela
      • mama_68 Re: eurocamp Caorle 19.07.07, 21:59
        wybieramy si 4 sierpnia na 7 dni niestety si nie spotkamy ale po przyjezdzie
        napisze jak bylo dzieki za odpowiedz
    • Gość: las58@wp.pl Re: eurocamp Caorle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 17:08
      Witam
      Byłam w zeszłym roku w caorle z biurem vacansoliel ale obok nas stały namioty z
      eurocamp, my bylismy na campingu laguna viliage (chyba tak sie pisze), byłam z
      2,5 letnia córka i jeszcze spora grupa znajomych było super. Camping nie za
      duzy czysty, fajnie zajecia animacyjne dla dzieci piekny basen, plaża, nie
      daleko normalny super market, a nie ten na campingu drożyzna. Bardzo ładna
      plaża,idealna dla dzieci, z płytkim morzem. Cena są dosyć wysokie najdroższe
      jest pieczywo, które sprzedawane jest na wagę. Podróż przez Czechy, Austrię i
      później włochy, nie zatrzymywaliśmy gdzieś specjalnie sie na nocleg. Generalnie
      rzecz biorąc udane wakacje w tym roku znowu jedziemy ale bliżej Rzymu, bo
      stamtąd do Rzymu było dla nas za deleko. Ten camping organizuje fajna i nie
      droga wycieczkę do Wenecji, byliśmy też w riminii w itali w miniaturze warto
      zobaczyć zwłaszcza dla dzieci, po drodze jest mirabilandia też super zabawa dla
      maluchów. To chyba na tyle, jęśli masz jeszcze jakieś pytania to służę radą mój
      adres las58@wp.pl
      Ps. komary sa ale dwa razy w tygodniu pryskali, można wytrzymać.
      Pozdrawiam
      Ola Laska
      • mama_68 Re: eurocamp Caorle 21.07.07, 20:23
        wielkie dziki Olu za informacje napewno przydatne.udanych wakacji Danuta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka