mama_68 14.07.07, 23:09 Witam czy ktoś był ostatnio na campie w caorle. Interesuje mnie droga oraz warunki na campie i pogodowe. czy są komary. jakie ceny.dzięki z góry. pa pa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eliza_12 Re: eurocamp Caorle 18.07.07, 07:43 Cześć Kiedy się wybierasz .Bo ja jadę 26 sierpnia na camping pra della tori.Byłamw tamtym roku nad Gardą z Eurocampu a parę lat temu byłam objazdowo hiszpania,Francja, Włochy i było super Ela Odpowiedz Link Zgłoś
mama_68 Re: eurocamp Caorle 19.07.07, 21:59 wybieramy si 4 sierpnia na 7 dni niestety si nie spotkamy ale po przyjezdzie napisze jak bylo dzieki za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: las58@wp.pl Re: eurocamp Caorle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 17:08 Witam Byłam w zeszłym roku w caorle z biurem vacansoliel ale obok nas stały namioty z eurocamp, my bylismy na campingu laguna viliage (chyba tak sie pisze), byłam z 2,5 letnia córka i jeszcze spora grupa znajomych było super. Camping nie za duzy czysty, fajnie zajecia animacyjne dla dzieci piekny basen, plaża, nie daleko normalny super market, a nie ten na campingu drożyzna. Bardzo ładna plaża,idealna dla dzieci, z płytkim morzem. Cena są dosyć wysokie najdroższe jest pieczywo, które sprzedawane jest na wagę. Podróż przez Czechy, Austrię i później włochy, nie zatrzymywaliśmy gdzieś specjalnie sie na nocleg. Generalnie rzecz biorąc udane wakacje w tym roku znowu jedziemy ale bliżej Rzymu, bo stamtąd do Rzymu było dla nas za deleko. Ten camping organizuje fajna i nie droga wycieczkę do Wenecji, byliśmy też w riminii w itali w miniaturze warto zobaczyć zwłaszcza dla dzieci, po drodze jest mirabilandia też super zabawa dla maluchów. To chyba na tyle, jęśli masz jeszcze jakieś pytania to służę radą mój adres las58@wp.pl Ps. komary sa ale dwa razy w tygodniu pryskali, można wytrzymać. Pozdrawiam Ola Laska Odpowiedz Link Zgłoś
mama_68 Re: eurocamp Caorle 21.07.07, 20:23 wielkie dziki Olu za informacje napewno przydatne.udanych wakacji Danuta Odpowiedz Link Zgłoś