Dodaj do ulubionych

Plastica - ciekawostka

20.06.04, 00:39
Żadna rewelacja, ale można sobie posłuchać free :) To ich stronka:
www.plasticamusic.com/index2.htm
Trzeba kliknąć na buźkę na dole, potem Media i czeeeekać (trochę to potrwa), a potem ściągać. Mój ulubiony to "Around". Niektórym przypomina Kula Shaker, innym Suede... grupa jest z Portugalii. Słodkie.
Obserwuj wątek
    • ilhan Re: Plastica - ciekawostka 20.06.04, 23:38
      Ściągnąłem "Around", no ładne, ale takie dość przeciętne. Mi to przypomina drugą ligę britpopową w dolnych rejonach tabeli, w porywach Doves albo Travisa.
      • jo_loop Re: Plastica - ciekawostka 20.06.04, 23:44
        Ale ja nie napisałam, ze to odkrycie roku :) Mam nadzieję, że b. się nie rozczarowałeś. A sprawdzałeś inne utwory? "Around" jest najbardziej popowe. Dałam tego linka, bo mnie uradowało, ze w Portugalii też są takie klimaty :) Ostatnio interesowałam się ichnią kulturą i poza latinopopem nic nie znalazłam. A tu Plastica. O!
        • ilhan Re: Plastica - ciekawostka 20.06.04, 23:55
          No oczywiście że nie odkrycie :) Żartuję, oczywiście że się nie rozczarowałem, sam często buszuję po takich stronach i z doświadczenia wiem, że ciężko trafić na coś powalającego, a jak uda się wstrzelić w jakąś ładną rzecz, to już jest całkiem miło. Sprawdzę jutro jeszcze jakiś utwór, nurtuje mnie ten zatytułowany bodajże "Get Off My Cloud"... ;)
          • jo_loop Re: Plastica - ciekawostka 20.06.04, 23:58
            He he :) To ten (Get off...), który znajomym kojarzy się z Kula Shaker :) Zdecydowanie mniej popowy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka