pizmak31 24.06.04, 13:23 To co? tak sobie pomyslalam, jako niefromalny kaowiec, moze zorganizujemy jakis zlocik w stolicy? Wiekszosc z nas sie zna, a ci, co sie nie znaja, to sie wlasnie poznaja. Napijemy sie napojow jakichs....Co myslicie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moore_ash Re: Czy zlocik? 24.06.04, 13:26 nie wiem czy nie jestem tu za krotka aby ten watek byl skierowany takze do mnie:) zazdroszcze Wam tych zlocikow. chyba, ze organizujesz w stolicy Holandii wtedy bardzo chetnie:) pozdr. tb Odpowiedz Link
libertine Re: Czy zlocik? 24.06.04, 13:34 moore_ash napisał: > nie wiem czy nie jestem tu za krotka aby ten watek byl skierowany takze do > mnie:) > > zazdroszcze Wam tych zlocikow. chyba, ze organizujesz w stolicy Holandii wtedy > bardzo chetnie:) albo we współstolicy województwa kujawsko-pomorskiego.... Odpowiedz Link
miecio4 Re: Czy zlocik? 24.06.04, 14:00 Albo w stolicy województwa zachodniopomorskiego. Odpowiedz Link
martolka zlocik objazdowy... 24.06.04, 14:06 ... - zawsze na tym się kończy. Ja mogę do Holandii jak mnie kto zaprosi :-) Ale to tak w czasie koncertów Cave'a i Bad Seeds jesienią :-))) Odpowiedz Link
mameluch Re: zlocik objazdowy... 24.06.04, 14:11 to ja dorzuce stolice warminsko-mazurskiego:) chyba ze w drugiej polowie lipca, wtedy bardziej pasuja Gory Sowie:) i Ted ma niedaleko:) Odpowiedz Link
cze67 Re: zlocik objazdowy... 24.06.04, 19:22 aasiek napisała: > A ja podlaskiego :) Jak bardzo podlaskiego? Odpowiedz Link
aasiek Re: zlocik objazdowy... 24.06.04, 19:26 Może byc centralnie podlaskiego ;) A w moim przypadku konkretnie południowo - wschodniego... (przypominam, cały czas mówimy o woj. podlaskim :)) Odpowiedz Link
cze67 Re: zlocik objazdowy... 24.06.04, 19:32 aasiek napisała: > Może byc centralnie podlaskiego ;) > A w moim przypadku konkretnie południowo - wschodniego... (przypominam, cały > czas mówimy o woj. podlaskim :)) Pytam, bo my z piżmakiem też z podlaskiego, ale jak najbardziej północno- wschodniego. Odpowiedz Link
aasiek Re: zlocik objazdowy... 24.06.04, 19:34 O, jak miło :) Augustów czy jeszcze wyżej? Jeśli można spytać :) Odpowiedz Link
cze67 Re: zlocik objazdowy... 24.06.04, 19:45 aasiek napisała: > O, jak miło :) Augustów czy jeszcze wyżej? Jeśli można spytać :) Wyżej, Sejny. A Ty, jeśli można? Odpowiedz Link
aasiek Re: zlocik objazdowy... 24.06.04, 19:59 Ach, patrz, chciałam napisac, ze Sejny :) Jesli o mnie chodzi - Hajnówka. Odpowiedz Link
ayya Re: Czy zlocik? 24.06.04, 14:43 teddy4 napisał: > albo w stolicy województwa dolnośląskiego. Popieram! :) Odpowiedz Link
jazzkam Re: Czy zlocik? 24.06.04, 21:24 ayya napisała: > teddy4 napisał: > > > albo w stolicy województwa dolnośląskiego. > > Popieram! :) ja też ;) Odpowiedz Link
jazzkam Re: Czy zlocik? 24.06.04, 21:24 hehehehe nie wiedziałem, że mam jeszcze ten podpis. Odpowiedz Link
joseph80 Wrocław 24.06.04, 23:38 jazzkam napisał: > ayya napisała: > > > teddy4 napisał: > > > > > albo w stolicy województwa dolnośląskiego. > > > > Popieram! :) > > ja też ;) Ja też jestem za Wrocławiem:D Odpowiedz Link
jazzkam Re: Wrocław 25.06.04, 00:17 zaraz sie okaze, ze mamy potencjal na odrebny zlot ;)))) Odpowiedz Link
joseph80 Re: Wrocław 26.06.04, 23:44 jazzkam napisał: > zaraz sie okaze, ze mamy potencjal na odrebny zlot ;)))) To jak robimy mikrozlot ziemii dolnoslaskiej?? Jest 5 osób za Wrocławiem, to już można cos zakombinować. Jazzkam podejmiesz sie namawiania i organizowania?:P Odpowiedz Link
facecja Re: Wrocław 26.06.04, 11:41 joseph80 napisał: > jazzkam napisał: > > > ayya napisała: > > > > > teddy4 napisał: > > > > > > > albo w stolicy województwa dolnośląskiego. > > > > > > Popieram! :) > > > > ja też ;) > > > Ja też jestem za Wrocławiem:D i ja!! :D Odpowiedz Link
pizmak31 Re: Czy zlocik? 24.06.04, 14:57 jestem zbudowany Wasza jednomyslnoscia, w zwiazku z tym zlot odbedzie sie na dworcu w Kutnie dzisiaj o 17. Dziekuje za uwage. Odpowiedz Link
pagaj_75 Re: Czy zlocik? 24.06.04, 15:30 pizmak31 napisała: > jestem zbudowany Wasza jednomyslnoscia, Widzicie co narobiliście? Piżmak się zdenerwowała tak, że aż płeć zmieniła. Niedobrzy ludzie... PS. ;) Odpowiedz Link
nefil Re: Czy zlocik? 24.06.04, 21:09 pizmak31 napisała: > jestem zbudowany Wasza jednomyslnoscia, w zwiazku z tym zlot odbedzie sie na dw > orcu w > Kutnie dzisiaj o 17. Dziekuje za uwage. Prosze sie nie nabijac z Kutna, bo to miasto bliskie jest sercu memu. Chodzilem tam przez rok do przedszkola. Odpowiedz Link
gregkor Re: Czy zlocik? 24.06.04, 15:57 To co pani kaowiec, to moze w poniedzialek jakis zlocik, cyz ktos jest chetny? Odpowiedz Link
pizmak31 Re: Czy zlocik? 24.06.04, 16:00 Ja chetnie, ale widzi Pan, co na to inni ... rzucaja nazwami miast, w ktorych nigdy nie byli i mysla, ze ktos im uwierzy, ze tam mieszkaja.... Odpowiedz Link
gregkor Re: Czy zlocik? 24.06.04, 16:02 pizmak31 napisała: > Ja chetnie, ale widzi Pan, co na to inni ... rzucaja nazwami miast, w ktorych > nigdy nie byli i > mysla, ze ktos im uwierzy, ze tam mieszkaja.... Szpanuja po prostu.... Odpowiedz Link
cze67 Re: Czy zlocik? 24.06.04, 19:46 ihopeyouwilllikeme napisał: > A Kraków ? Kraków? Piękne miasto, mówię Ci. Odpowiedz Link
ihopeyouwilllikeme Re: Czy zlocik? 24.06.04, 19:56 cze67 napisał: > Kraków? Piękne miasto, mówię Ci. Owszem, owszem. Odpowiedz Link
moore_ash Re: Czy zlocik? 27.06.04, 18:31 cze67 napisał: > ihopeyouwilllikeme napisał: > > > A Kraków ? > > Kraków? Piękne miasto, mówię Ci. krakow piekny, co poza tym, chyba nic sie nie zmienilo:) pozdr. tb Odpowiedz Link
nemrrod Re: Czy zlocik? 24.06.04, 19:52 Wygląda na to, że tylko Lubuskie nie ma swojego przedstawicielstwa. Melduję się :) Odpowiedz Link
lyyli wroclaw? 26.06.04, 17:41 nie wiem czy powinnam sie odzywac- rzadko sie ujawniam ale forum obserwuje od dawna - jesli zlot bedzie we wroclawiu to zjawie sie z dzika przyjemnoscia :) Odpowiedz Link
mameluch Re: wroclaw? 26.06.04, 18:21 jak tyle osob jest za Wroclawiem, to ja na termin bym zaproponowal 12.VII, peron 2 Glownego, godzina gdzies 13:22, kiedy to podjezdza pociag z Olsztyna;) wtedy na jakies 15 minut sie zalapie, bo kilka chwil pozniej wsiadam do pekaesu do Dzierzoniowa:) kwiaty przy powitaniu raczej zbedne, ale czerwony dywan i szampan mile widziane;) Odpowiedz Link
joseph80 Re: wroclaw? 26.06.04, 18:23 mameluch napisał: > jak tyle osob jest za Wroclawiem, to ja na termin bym zaproponowal 12.VII, pero > n > 2 Glownego, godzina gdzies 13:22, kiedy to podjezdza pociag z Olsztyna;) wtedy > na jakies 15 minut sie zalapie, bo kilka chwil pozniej wsiadam do pekaesu do > Dzierzoniowa:) Znając PKP nie zdażysz na ten PKS, więc może wpadniesz na dłużej? Odpowiedz Link
mameluch Re: wroclaw? 26.06.04, 18:46 nie no, w styczniu w ten sposob mi sie udalo, wiec licze ze w lipcu nie bedzie gorzej:) a nawet jesli nie zdaze to bede miec godzine wiecej gdzies do nastepnego busa:) ale to zawsze ta godzina wiecej;) Odpowiedz Link
lyyli wroclaw? 26.06.04, 20:26 nie- prosze- nie teraz! 12 lipca nie ma mnie ani we wroclawiu ani w kraju- moze uda nam sie znalezc taki kompromisowy termin ktory bedzie pasowal wszystkim? chociaz zdaje sobie sprawe, ze w wakacje moze to byc trudne ... pozdrawiam :) Odpowiedz Link
mameluch Re: wroclaw? 26.06.04, 21:40 nie no, ja zartuje raczej:) mna sie nie przejmujcie:) we Wroclawiu bede 12 lacznie jakas godzine (z jazda pociagiem i pekaesem:), a potem gdzies miesiac pozniej, pewnie niewiele dluzej:) Odpowiedz Link
nefil Re: wroclaw? 26.06.04, 21:53 A stolyca sie juz poddala? No to sam se zrobie zlot gotykow w Iluzjonie... Odpowiedz Link
martolka Re: wroclaw? 26.06.04, 22:52 Ja się nie poddałam, w żadnym wypadku. Tylko mi nigdy nie pasuje jak już jest data i godzina, buuuu :-(( Odpowiedz Link
aislinn No właśnie.... 27.06.04, 11:24 ...w zeszłą niedzielę na spotkanie z Tedem przyszły 3 osoby (nie licząc Teda, który na spotkanie ze soba też ofkors przyszedł). To co to niby ma być, kurka jego mać, jaaś niesubordynacja , panie, zapanowała, no, teges.... Odpowiedz Link
miecio4 Odezwa 27.06.04, 11:42 aislinn napisała: > To co to niby ma być Trzeba sprawe postawić jasno mi drodzy! TWA się rozpadła! Jeżeli nawet członkowie centrali nie sa w stanie się spotkać to jaki to jest przykład dla członków władz lokalnych?! A spójrzcie jaki kwiat młodości (i piekności) puka do drzwi TWA! Ilu wartościowych ludzi chciałoby nas poznać licząc przy okazji na zmiany pokoleniowe w TWA! Nie ma juz guru i nie ma kto twardą ręką zrobic porządek. Taka jest niestety prawda towarzysze. Ale myślę że jest jeszcze szansa w gospodarzu naszego forum. Jest to człowiek o wielkim potencjale twórczym o czym świadczy stworzenie tego forum i jego popularność. Cze67 zorganizuj zlot w swoim pieknym nadmorskim mieście! Odpowiedz Link
cze67 Re: Odezwa 27.06.04, 11:50 W Gdansku juz byl zlot. W zeszlym roku. A w Szczecinie nie. Moca wiec swego urzedu, na mocy przyznanych mi pelnomocnictw, wspanialomyslnie przekazuje Ci mieciu paleczke organizatora. Wiem, ze jest to Twoje ciche marzenie i tylko wrodzona skromosc nie pozwolila Ci tego samemu zaproponowac. PS. Nie musisz mi dziekowac, znaj moja laskawosc. Idz i czyn swoja powinnosc, moj drogi mieciu. Odpowiedz Link
miecio4 Re: Odezwa 27.06.04, 11:53 W Szczecinie tez juz był zlot dwa tygodnie temu- wypiliśmy z Teddem skrzynkę browca czekając na innych i nikt nie dojechał. No to pozostaje Wawa i moze niezrównany Pizmak coś wymyśli. Odpowiedz Link
ilhan Re: Odezwa 27.06.04, 12:02 cze67 napisał: > W Gdansku juz byl zlot. W zeszlym roku. Tak jest, i był to zlot, którego nie musimy się wstydzić. Piękny zlot. Odpowiedz Link
cze67 Re: Odezwa 27.06.04, 12:07 ilhan napisa3: > Tak jest, i by3 to zlot, którego nie musimy się wstydzić. Piękny zlot. No, moze troche szwankowala organizacja... Odpowiedz Link
nefil Re: No właśnie.... 27.06.04, 13:41 aislinn napisała: > ...w zeszłą niedzielę na spotkanie z Tedem przyszły 3 osoby (nie licząc Teda, > który na spotkanie ze soba też ofkors przyszedł). To co to niby ma być, kurka > jego mać, jaaś niesubordynacja , panie, zapanowała, no, teges.... Nie ma guru, to i nie ma kto TWArzytswa za twarz wziac. Odpowiedz Link
foxy21 Re: No właśnie....cierpliwosci 27.06.04, 14:07 Zaraz sie skoncza ME i mozemy sie spotkac. Odpowiedz Link
moore_ash Re: No właśnie....cierpliwosci 27.06.04, 18:37 > Zaraz sie skoncza ME i mozemy sie spotkac. no, mam nadzieje, ze Holandija odpadnie bo wczoraj mi tu kurna olek spac nie dawali. czlowiek wraca po dwunastu godzinach latania z taczkami tam i nazad a Ci se spiewogre urzadzaja... nienawidze pomaranczowego koloru:) pozdr. tb > Odpowiedz Link
pizmak31 Re: No w3aśnie....cierpliwosci 28.06.04, 11:35 To co? moze w ten weekendzik u Terezy? Albo ktoregos dnia kolo 19 gdziekolwiek? Byle nie dzis, bo przychodzi do mnie malarz pokojowy.. Odpowiedz Link
pagaj_75 Re: No w3aśnie....cierpliwosci 28.06.04, 12:13 oj, w ten łikend to nie, bo jest Massive, tak? Odpowiedz Link
nefil Re: No w3aśnie....cierpliwosci 28.06.04, 20:56 pizmak31 napisała: > To co? moze w ten weekendzik u Terezy? Albo ktoregos dnia kolo 19 gdziekolwiek? > Byle nie > dzis, bo przychodzi do mnie malarz pokojowy.. Piatnica 18:30? Teriza (gdy slonce), Illusion (gdy deszcz)? Sluchajcie prognoz dlugoterminowych ;-) Odpowiedz Link
janek0 Re: No w3aśnie....cierpliwosci 28.06.04, 21:00 pizmak31 napisała: > bo przychodzi do mnie malarz pokojowy.. Chcesz powiedzieć, że zamalowujesz ? Aua ! Odpowiedz Link
aislinn Re: No w3aśnie....cierpliwosci 28.06.04, 22:34 Będzie okazja by stworzyć od nowa ;-) no , to spotkajcie się gromadnie i jak wrócę opowiedzcie jak było ! Odpowiedz Link
moore_ash Re: No w3aśnie....cierpliwosci 29.06.04, 12:31 pizmak31 napisała: > To co? moze w ten weekendzik u Terezy? Albo ktoregos dnia kolo 19 gdziekolwiek? > Byle nie > dzis, bo przychodzi do mnie malarz pokojowy.. to Janek malarz bardzo pokojowy... co to bylo? jakies podziemie na pewno, ale dokladniej?... cholera, no... starzy singers? reichel?... pozdr. tb Odpowiedz Link
pizmak31 Re: No w3aśnie....cierpliwosci 29.06.04, 12:44 zamalowuje kurna na sliczny kolor. Teriza 18.30 mi pasuje, Iluzjon jak deszcz. Odpowiedz Link
gregkor Re: No w3aśnie....cierpliwosci 29.06.04, 12:50 A mi k..a piątek nie pasi jak to mówią zioamle..:((((( Odpowiedz Link
teddy4 MINI ZLOT DANZIG 30.06.04, 21:45 Cze i ja spotykamy się w piątek w "rodzinnym" mieście Glena DANZIGA. Jakiś mini zlot we Wro też może być w niedalekiej przyszłości zorganizowan:). Odpowiedz Link
cze67 MINI ZLOT DANZIG - mini sprawozdanie 03.07.04, 16:32 Informuję, że w dniu wczorajszym o godzinie 18.00 odbył się mini-zlocik forumowiczów tegoż forum. Obecni byli: 1. teddy4 2. cze67 oraz, zupełnie nieoczekiwanie, były premier Jerzy Buzek. Tzn. on zapewne nie wiedział, że uczestniczy w tymże mini zlocie, ale był jego mimowolnym świadkiem. Rozmowa, oczywiście, toczyła się tylko i wyłącznie wokół spraw muzycznych. Pokrótce omówiono m.in. twórczość znakomitego bandu pod nazwą Pink Floyd na przestrzeni lat i jego wpływu na dzisiejszą rockową młodzież. Jego z dyktutantów (teddy4) starał się przekonać drugiego do twórczości grupy Dog It Dog oraz zespołu Manic Street Preachers. Omówiono również pokrótce sytuację muzyki rockowej w kraju i na świecie, ocenijąc ją jednak jako daleko niezadawalającą. Dyskutanci pozytywnie ocenili także nowopowstałe forum. Wyrazili nadzieję, że będzie się ono nadal prężnie rozwijało, rosło w siłę a forumowiczom będzie się żyło dostatniej. Uczestnicy zlotu wypili: 2 filiżanki białej kawy 1 piwo z sokiem zjedli: 2 szarlotki z owocami i bitą śmietaną. Wszystko na koszt jednego z dyskutantów. Drugi uczestnik został za to obdarowany najnowszą wersją kultowej już w niektórych środowiskach (a dla forumowiczów tego forum lekturą obowiązkową) książką o tym, co red. Leszczyński powinien napisać 1 kwietnia któregoś tak roku. Spotkanie odbyło się w atmosferze powagi i wzajemnego szacunku. Przybyli wyrazili nadzieję na kontynuowanie tego typu spotkań, być może także w szerszym gronie. Z rockandrollowym pozdrowieniem cze67 Odpowiedz Link
joseph80 Wrocław, jeeee... 30.06.04, 23:43 teddy4 napisał: > Cze i ja spotykamy się w piątek w "rodzinnym" mieście Glena DANZIGA. Jakiś mini > > zlot we Wro też może być w niedalekiej przyszłości zorganizowan:). Ja jestem jak najbardzej za mini zlotem we Wroc. To jak organizujemy coś? pzdr Jos Odpowiedz Link
jack9 Re: Wrocław, jeeee... 02.07.04, 14:30 I co z dzisiaj - warszawiacy? jest słońce czy deszcz? Może Iluzion niezaleznie od pogody? Odpowiedz Link
pizmak31 Re: Czy zlocik? 02.07.04, 15:16 ale to tylko my we dwoje? nie uchodzi przeciez :) Odpowiedz Link
janek0 Re: Czy zlocik? 02.07.04, 15:53 > ale to tylko my we dwoje? nie uchodzi przeciez :) Wpadnę koło 19-19:30, ale na krótką chwilkę. -- Was ist ist was nicht ist ist moeglich Odpowiedz Link
pizmak31 Mini Zlot Ilussion, Warsaw, Narbutta iles tam 03.07.04, 16:41 Niniejszym informuje, ze na zlot w stolicy naszego kraju jako pierwsi stawili sie Jack9, ktory po odczekaniu kwadransa i niedoczekaniu sie, powrocil do miejsca zamieszkania. Spoznieni dotarli: 1. Nefil 2. Pizmak31 3. Jan0 Tematem wiodacym rozmowy byla sytuacja na krajowym rynku wydawniczym w kontekscie planowanej zmiany pracy przez jednego z uczestnikow zlotu. Po krotce poruszono takze sprawy zwiazane ze srodowiskiem geograficznym polnocno- wschodniej Polski w kontekscie budowy przez rodzicow jednego z uczestnikow zlotu domu wypoczynkowego w ww okolicach. Nie zapomniano takze o historycznych aspektach spotkania wspominajac sytuacje na forum sprzed roku. O muzyce nie rozmawiano, chyba, ze w kontekscie nowego forum Cze67, ktorego powstanie rowniez zostalo przyjete z zadowoleniem i aprobata. Uklony dla zlotu trojmiejskiego. Generalnie, spotkanie uplynelo w milej i owocnej atmosferze. Spozyto: Piwo z sokiem duze 1 Piwo bez soku duze 4 piwo z sokiem male 1 piwo bez soku male 3 Kazden placil za siebie. Z rownie rokendrollowym pozdrowieniem Pizmak kaowiec Odpowiedz Link