libertine 29.06.04, 17:39 mam problem z uruchomieniem piosenek, są w jakimś dziwnym formacie .mpu winamp tego nie odtwarza, czy ktoś spotkał się już z .mpu ? co z tym zrobić???? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubasa Re: do informatyków i hakerów :) 29.06.04, 17:49 Mam czasem takie problemy z dziwnymi formatami. Niekiedy pomaga zapisanie ich w formacie mp3 czyli po prostu zmiana rozszerzenia. Pozdr. Odpowiedz Link
mmakowski Re: mpu 29.06.04, 17:58 libertine napisał: > mam problem z uruchomieniem piosenek, są w jakimś dziwnym formacie .mpu > winamp tego nie odtwarza, czy ktoś spotkał się już z .mpu ? > co z tym zrobić???? MPU (i M3U) to pliki zawierające dane o streamingu MP3. Powinien to być zwykły plik tekstowy zawierający URL do pliku mp3. Wystarczy skopiować ten URL z mpu i wkleić do okienka adresu przeglądarki Odpowiedz Link
libertine Re: mpu 29.06.04, 18:11 ale plik tekstowy wielkości 10 mb ??? może i masz rację, ale póki co to przy próbie otwarcia go jako pliku tekstowego word się wiesza... Odpowiedz Link
janek0 Re: do informatyków i hakerów :) 29.06.04, 21:45 libertine napisał: > mam problem z uruchomieniem piosenek, są w jakimś dziwnym formacie .mpu a to nie coś jak midi przypadkiem ? Odpowiedz Link
libertine Re: do informatyków i hakerów :) 29.06.04, 23:57 janek0 napisał: > libertine napisał: > > > mam problem z uruchomieniem piosenek, są w jakimś dziwnym formacie .mpu > a to nie coś jak midi przypadkiem ? > raczej nie, bo nie działa w winampie ani win media player... Odpowiedz Link