Dodaj do ulubionych

Kate Bush.............

15.08.04, 13:17
Kiedy znikła... co było jej ostatnim nagraniem.....komu jej brak...?
Obserwuj wątek
    • pagaj_75 Re: Kate Bush............. 15.08.04, 13:48
      sloggi napisał:

> Kiedy znikła...

Z tego co wiem to nadal żyje :)

> co było jej ostatnim nagraniem.....

Z tego co mi wiadomo po albumie "the red shoes" z 1993 roku nie nagrała już nic
      nowego.

> komu jej brak...?

mnie. ale jeszcze bardziej niż brak nowego albumu doskwiera mi fakt, że od chyba
      5 lat zapowiadane są remastery wszystkich jej starych albumów (każdy ponoć z
      dodatkową płytą z rzadszymi nagraniami). i czekamj jak ten głupi, bo nie chcę
      kupować obecnych wydań tylko po to, żeby zaraz wydawać pieniądze jeszcze raz.

pani Kasia na razie najwyraźniej woli poświęcać się wychowaniu dziecka niż pracy
      nad nową muzyką czy nowymi wydaniami starych albumów :(
      • cze67 Re: Kate Bush............. 15.08.04, 16:32
        MNie jej brak, o czym pisałem w wątku o najbardziej oczekiwanych i najdłużej
        nagrywanych płytach.
        • grimsrund Re: Kate Bush............. 15.08.04, 16:50
          Mnie też brak, oj brak. Niektórzy mieli nadzieję, że skoro Gabriel nagrał nową
          płytę, to ona zrobi swoją zaraz potem, jak to drzewiej bywało, ale najwyraźniej
          nic z tego nie wyszło, a prawidłowość poleciała na śmietnik... :(((
          • frank_76 Re: Kate Bush............. 15.08.04, 18:11
            Coś tam Kate podobno tworzy, ale ile to już lat trwa... :-/ Oj, brak tego
            głosu, brak...
            • cze67 Re: Kate Bush............. 15.08.04, 18:27
              Tyle się w muzyce zmieniło od czasu wydania przez nią ostatniej płyty, że boję
              się, by jej płyta (o ile w ogóle do jej nagrania dojdzie) nie brzmiała
              archaicznie. I tak sobie pomyślałem, słuchając ostatniej płyty Moloko, że
              przyszłe dzieło Kate Bush mogłoby być podobne właśnie do produkcji tego
              zespołu. Wówczas na pewno nie brzmiałaby staroświecko. Widzę wiele punktów
              stycznych między wokalistką Moloko a Bush, obie np. z łatwością przechodzą
              od "słodkiego" głosiku do niemal apokaliptycznego wokalu...
              • sloggi Re: Kate Bush............. 15.08.04, 19:46
                Czyli pozostaje czekać.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka