naskrett 02.01.06, 13:11 Dostalem dzis wiadomosc ze w salonach w Polsce maja juu nowe ciwki do pokazwyania. czy ktos cos wie wiecej na ten temat?? pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
naskrett Re: nowa Honda Civic 02.01.06, 13:34 no wlasnie taka byla caly czas informacja. ale gosc mi jeden powiedzial ze juu w salonie jest jeden taki do ogladania. wiec pomyslalem ze juu jednego maja na saoln a sprzedaz zacznie sie w maju. pzdr Link Zgłoś
apolot Re: nowa Honda Civic 02.01.06, 14:19 Olsztyn Honda daszuta...))))) Jest .Piękny ....)))))) Link Zgłoś
gregor886 Re: nowa Honda Civic 02.01.06, 20:54 to naprawde dosc dobre auto biorac pod uwage wersje 1.8 !!! tylko zastanawia mnie to jak bedzie z tym zawieszeniem :/ Czytalem na niemieckich stronach ze sie prowadzi lepiej niz wielo-wachacz w poprzednim modelu ale jaka jest prawda to nie wiadomo :) Link Zgłoś
frax1 Re: nowa Honda Civic 02.01.06, 14:37 Ja widziałem to auto jakieś 2 tygodnie temu na ulicach Warszawy, co prawda jedno jedyne ale na normalnych blachach bez dilerskich naklejek. Co do wyglądu to może wina koloru (szary) i tego że był bardzo brudny, ale nie powaliło mnie. Pozdrawiam Link Zgłoś
junkier Powalic ma "sportowy" 1,4 z 13,4 s. do setki? 04.01.06, 12:36 Lepsze jest wrogiem dobrego i cos mi sie zdaje ze z nowym civikiem honda przekombinowala. W kazdym razie, jesli prawda beda doniesienia prasowe, ze Honda bedziesobie zyczyla 66 tys. za wstepny model rzekomego "sportowego" samochodu, ktory posiada dwuzaworowy silnik 1,4 z przyspieszeniem 13,4 s. do setki, to naprawde nie wiem kto to kupi. Znaczek firmowy to nie wszystko, tym bardziej ze ledwie go widac zza grilla z plexi. Link Zgłoś
niknejm Re: Powalic ma "sportowy" 1,4 z 13,4 s. do setki? 06.01.06, 15:35 junkier napisał: > Lepsze jest wrogiem dobrego i cos mi sie zdaje ze z nowym civikiem honda > przekombinowala. W kazdym razie, jesli prawda beda doniesienia prasowe, ze > Honda bedziesobie zyczyla 66 tys. za wstepny model 59, a w rzeczywistości 61 (bo dochodzi lakier metalik). W tym 6 poduszek, ESP, ABS. IMHO? Cena wcale nie szokująca. Ja bym jednak wolał 1.8. Tam stosunek wyposażenia (i dynamiki) do ceny jest korzystniejszy. Pzdr Niknejm Link Zgłoś
matejator Re: nowa Honda Civic 02.01.06, 15:08 w poznaniu Honda Karlik mają go, stoi też w CH King Cross Link Zgłoś
maly.burek Re: nowa Honda Civic 02.01.06, 15:29 z latarni morskiej na helu widzialem jedna jak zmierzala do portu gdynia. chyba z szwecji :-) najwyrazniej jest wodoszczelna :-) Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: nowa Honda Civic 02.01.06, 17:34 cały forumowy kraj wygląda jej wstrzymując oddech kto by nie chciał tego niedrogiego hatchbacka z dynamicznym silnikiem podstawowym i nowoczesnym zawieszeniem Link Zgłoś
daria.1 Re: nowa Honda Civic 02.01.06, 17:51 nie wszyscy forumowicze pobiegli na wyprzedaż do vw Link Zgłoś
gregor886 Re: nowa Honda Civic 02.01.06, 18:42 No pewnie juz zamowilem golfa z 75 konnym silnikiem :) Link Zgłoś
maly.burek Re: nowa Honda Civic 02.01.06, 19:37 nie majednak nic lepszego jak hondowski silnik rodem z wiertarki. 1,4 90 KM pilowane na 6000 tys obrotach. jak u dentysty tylko efektow brak :-) te 75 KM od VW jest bardziej prawdziwe. Link Zgłoś
gregor886 Re: nowa Honda Civic 02.01.06, 20:51 Tylko ze ta wiertarka robi 12 do setki a golfik 15 buhahaha to jednak jakies tam efekty sa.... Link Zgłoś
waskes29 Re: nowa Honda Civic 02.01.06, 21:06 gregor886 napisał: > Tylko ze ta wiertarka robi 12 do setki a golfik 15 buhahaha to jednak jakies > tam efekty sa.... ta ,a naped na 4 kola , skrzynie DSG,bi- xsenony ,silnik V6,i jeszcze wiele dodatkow tez ma czy tylko zostaje sie podniecac moca z litra i rozrzadem?Bo mi sie wydaje ze jeszcze civic dlugo nie zobaczy takich dodatkow no ale to nie ten poziom i na koreanczykow wystarczy bo na skode juz brakuje. Link Zgłoś
gregor886 Re: nowa Honda Civic 03.01.06, 14:36 Automatow nie lubie a wiec mi to nie robi :) jakis tam dsg... V6 oczywiscie lepsze od R4 ale wole wersje R4 ktora robi niecale 7 do 100 niz np v6 ktore buja do setki w 9 A biksenony da sie wyrwac w wersji si :) a wiec i tak wole Honde !!! Poprostu lepiej by sie nadawal dla mnie bo jestem mlodym czlowiekiem a golf jest NUDNY!!!! 5 tym bardziej nawet gti w porownaniu do STAREGO type- r..... Jest zbyt malo agresywny jak dla mnie... Link Zgłoś
devote Re: Nowy CIVIC to najlepsze auto w klasie 02.01.06, 20:13 wszystko zalezy od wyposazenia Link Zgłoś
daria.1 Re: Nowy CIVIC to najlepsze auto w klasie 02.01.06, 20:20 bardzo ładnie ,wreszcie sama prawda ,jeszcze jeszcze jeszcze Link Zgłoś
pindoll Re: Nowy CIVIC to najlepsze auto w klasie 02.01.06, 20:21 HONDA!! HONDA!! HONDA.... no co? Poniosło mnie... Link Zgłoś
waskes29 Re: Nowy CIVIC to najlepsze auto w klasie 02.01.06, 20:24 daria.1 napisała: > bardzo ładnie ,wreszcie sama prawda ,jeszcze jeszcze jeszcze Wszyscy jednakowi -onanisci , potwierdzaja sie badania ze wraz z osiaganiem szczytowania mozg kompletnie sie wylacza u was te szczytowanie nie ma konca. Dziwna prawidlowosc ze przewazajaca wiekszosc to posiadacze japoncow. Link Zgłoś
waskes29 Re: Nowy CIVIC to najlepsze auto w klasie 02.01.06, 20:29 daria.1 napisała: > bardzo ładnie ,wreszcie sama prawda ,jeszcze jeszcze jeszcze To czasem nie o ciebie chodzi czy to jakis inny posiadacz hondy? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=34170187 Link Zgłoś
maly.burek Re: Nowy CIVIC to najlepsze auto w klasie 02.01.06, 20:58 mocny wątek. (ten o majstrujacym w gaciach hondziarzu). Link Zgłoś
daria.1 Re: Nowy CIVIC to najlepsze auto w klasie 02.01.06, 21:01 niestety ,kazdy sadzi po sobie Link Zgłoś
daria.1 Re: Nowy CIVIC to najlepsze auto w klasie 02.01.06, 21:04 waskes mam pytanko ? a ciebie Mamam złapała na waleniu puzona w kuchni ? ale odpowiedz Link Zgłoś
waskes29 Re: Nowy CIVIC to najlepsze auto w klasie 02.01.06, 21:12 daria.1 napisała: > waskes mam pytanko ? a ciebie Mamam złapała na waleniu puzona w kuchni ? ale od > powiedz Nie jak to robilem to nie w kuchni ale wtedy jeszcze nie mialem dziewczyny . Teraz mam i daje sobie rade ,ale przekonuje sie ze niektorym dziewczyna ani gaztki czy filmy nie sa potrzebne jesli kupili sobie honde. Ktos na tym forum pisal ze w stanach honda czesto jezdza geje to moze i tak jest u nas tylko ze geje katolicy to zamiast chlopaka kupuja honde. Link Zgłoś
maly.burek Re: Nowy CIVIC to najlepsze auto w klasie 02.01.06, 21:15 honda to substytut zony. kupujesz honde i nie potrzebujesz zony. Link Zgłoś
daria.1 Re: Nowy CIVIC to najlepsze auto w klasie 02.01.06, 21:20 tak myslałem ze miałeś dobre kryjówki , Co do jezdzenia to niech każdy jezdzi czym chce, może geje wiedzą co dobre,jak im pasuje to niech śmigają Link Zgłoś
waskes29 Re: Nowy CIVIC to najlepsze auto w klasie 02.01.06, 21:32 daria.1 napisała: > tak myslałem ze miałeś dobre kryjówki , > Co do jezdzenia to niech każdy jezdzi czym chce, może geje wiedzą co dobre,jak > im pasuje to niech śmigają Ja tez jestem tolerancyjny i mi nie przeszkadza czym jezdza ,natomiast dziwne jest dosc powszechne i nieskrywane zjawisko onanizmu posiadaczy hond ,mysle ze jakis znany seksuolog powinien zajac sie tym zagadnieniem . Moze na poczatek zacznijcie od jakiejs parady chociaz mozecie narazic sie ojcu dyrektorowi i szybko pozamykaja wam te przybytki zepsucia i grzechu jakim sa salony hondy Link Zgłoś
niknejm Re: Nowy CIVIC to najlepsze auto w klasie 03.01.06, 14:38 waskes29 napisał: > jest dosc powszechne i nieskrywane zjawisko onanizmu posiadaczy hond ,mysle > ze jakis znany seksuolog powinien zajac sie tym zagadnieniem . Jeszcze ciekawszym zjawiskiem jest mania prześladowcza niektórych. Wszędzie widzą znienawidzone przez siebie Hondy, hi hi. :-) Pzdr Niknejm Link Zgłoś
waskes29 Re: Nowy CIVIC to najlepsze auto w klasie 02.01.06, 21:16 daria.1 napisała: > waskes mam pytanko ? a ciebie Mamam złapała na waleniu puzona w kuchni ? ale od > powiedz A powiedz ty mi teraz czy jak masz acorda to czesciej szczytujesz i szybciej niz civica i jak sie ma do tego moc silnika. Drugie pytanie jak sobie biedaki teraz poradzicie z tym silnikiem 83ps grozi wam impotencja czy nie? A co z dieslami sa sexi? Link Zgłoś
daria.1 Re: Nowy CIVIC to najlepsze auto w klasie 02.01.06, 21:32 lepsze 83 ps niz 75 ps chyba że z liczeniem u ciebie krucho ,a diselki to vw dopiero bedzie robił wiec o czym piszesz ? tak tak dopiero od 2008 vw przechodzi na CR Link Zgłoś
waskes29 Re: Nowy CIVIC to najlepsze auto w klasie 02.01.06, 21:46 daria.1 napisała: > lepsze 83 ps niz 75 ps chyba że z liczeniem u ciebie krucho ,a diselki to vw do > piero bedzie robił wiec o czym piszesz ? tak tak dopiero od 2008 vw przechodzi > na CR Jak Vw robil diesla z CR to honda jeszcze nawet nie myslala o dieslu ,i wcale sie nie zanosi zeby mieli zrezygnowac z pompowtryskiwaczy skoro wlasnie wchodzi nowa generacja juz opatentowana i podobno przewyzszajaca system cr a pracuja juz nad jeszcze lepsza ktora ma wyjsc wlasnie w 2008r i ma miec w podstawowej wersji z silnika 2.0 prawie 200ps wiec zobaczymy . Narazie jesli chodzi o diesle to honda ma sie tak do VW jak kalkulator do laptopa. Link Zgłoś
grzek An oldsmobile for supergrans - Jeremy Clarkson 02.01.06, 22:04 driving.timesonline.co.uk/article/0,,12529-1935705_2,00.html Link Zgłoś
macio666 Re: An oldsmobile for supergrans - Jeremy Clarkso 03.01.06, 15:44 To jest dobre, mozna siknac: 'Study the results of any customer satisfaction survey and Honda regularly sits at the top. I have a 30-year-old Honda lawnmower that still works. Hondas make the solar system look unstable and unreliable. And with the new Civic things are even better.' Pozdr M Link Zgłoś
dr.wal2 Re: nowa Honda Civic 04.01.06, 09:49 .. ej tyy naskrett 02.01.06, 13:11 , jak tam twoje d...ko ? rozkopane ? Zaoszczedziles juz na "nowa" "Skarpete" od stryja Jozia ?,juz jezdzisz ?. Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: nowa Honda Civic 04.01.06, 12:44 w auto świecie (sorry za to wyrażenie) nie podoba sie the new honda civic fatalna widocznosc zwłaszcza do tyłu (brak wycieraczki w hatchbacku!) silnik ma 140koni ale przy wysokich obrotach więc tego nie czuć itd Link Zgłoś
xystos Re: nowa Honda Civic 06.01.06, 15:57 wujaszek_joe napisał: w auto Swiecie (sorry za to wyrażenie) nie podoba sie the new honda civic fatalna widocznosc zwłaszcza do tyłu (brak wycieraczki w hatchbacku!) silnik ma 140koni ale przy wysokich obrotach więc tego nie czuć itd Oo , nie wiedzialem ze z Lubuskiego stukasz,pozwalaja Wam jezdzic ? , poza brama rowniez ? , faaajnieee . Link Zgłoś