Dodaj do ulubionych

nowa Honda Civic

02.01.06, 13:11
Dostalem dzis wiadomosc ze w salonach w Polsce maja juu nowe ciwki do
pokazwyania.

czy ktos cos wie wiecej na ten temat??

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • greenblack Re: nowa Honda Civic 02.01.06, 13:32
      Dopiero w maju?!
      • naskrett Re: nowa Honda Civic 02.01.06, 13:34
        no wlasnie taka byla caly czas informacja.

ale gosc mi jeden powiedzial ze juu w salonie jest jeden taki do ogladania.

wiec pomyslalem ze juu jednego maja na saoln a sprzedaz zacznie sie w maju.

pzdr
        • apolot Re: nowa Honda Civic 02.01.06, 14:19
          Olsztyn Honda daszuta...))))) Jest .Piękny ....))))))
      • gregor886 Re: nowa Honda Civic 02.01.06, 20:54
        to naprawde dosc dobre auto biorac pod uwage wersje 1.8 !!! tylko zastanawia
        mnie to jak bedzie z tym zawieszeniem :/ Czytalem na niemieckich stronach ze
        sie prowadzi lepiej niz wielo-wachacz w poprzednim modelu ale jaka jest prawda
        to nie wiadomo :)
    • frax1 Re: nowa Honda Civic 02.01.06, 14:37
      Ja widziałem to auto jakieś 2 tygodnie temu na ulicach Warszawy, co prawda jedno
      jedyne ale na normalnych blachach bez dilerskich naklejek. Co do wyglądu to może
      wina koloru (szary) i tego że był bardzo brudny, ale nie powaliło mnie.
      Pozdrawiam
      • daria.1 Re: nowa Honda Civic 02.01.06, 14:42
        rozumiem taki zwyklak
      • junkier Powalic ma "sportowy" 1,4 z 13,4 s. do setki? 04.01.06, 12:36
        Lepsze jest wrogiem dobrego i cos mi sie zdaje ze z nowym civikiem honda
        przekombinowala. W kazdym razie, jesli prawda beda doniesienia prasowe, ze
        Honda bedziesobie zyczyla 66 tys. za wstepny model rzekomego "sportowego"
        samochodu, ktory posiada dwuzaworowy silnik 1,4 z przyspieszeniem 13,4 s. do
        setki, to naprawde nie wiem kto to kupi. Znaczek firmowy to nie wszystko, tym
        bardziej ze ledwie go widac zza grilla z plexi.
        • niknejm Re: Powalic ma "sportowy" 1,4 z 13,4 s. do setki? 06.01.06, 15:35
          junkier napisał:

> Lepsze jest wrogiem dobrego i cos mi sie zdaje ze z nowym civikiem honda
          > przekombinowala. W kazdym razie, jesli prawda beda doniesienia prasowe, ze
          > Honda bedziesobie zyczyla 66 tys. za wstepny model

59, a w rzeczywistości 61 (bo dochodzi lakier metalik). W tym 6 poduszek, ESP,
          ABS. IMHO? Cena wcale nie szokująca. Ja bym jednak wolał 1.8. Tam stosunek
          wyposażenia (i dynamiki) do ceny jest korzystniejszy.

Pzdr
          Niknejm
    • matejator Re: nowa Honda Civic 02.01.06, 15:08
      w poznaniu Honda Karlik mają go, stoi też w CH King Cross
      • maly.burek Re: nowa Honda Civic 02.01.06, 15:29
        z latarni morskiej na helu widzialem jedna jak zmierzala do portu gdynia. chyba
        z szwecji :-) najwyrazniej jest wodoszczelna :-)
        • wujaszek_joe Re: nowa Honda Civic 02.01.06, 17:34
          cały forumowy kraj wygląda jej wstrzymując oddech
          kto by nie chciał tego niedrogiego hatchbacka z dynamicznym silnikiem
          podstawowym i nowoczesnym zawieszeniem
          • daria.1 Re: nowa Honda Civic 02.01.06, 17:51
            nie wszyscy forumowicze pobiegli na wyprzedaż do vw
            • gregor886 Re: nowa Honda Civic 02.01.06, 18:42
              No pewnie juz zamowilem golfa z 75 konnym silnikiem :)
              • maly.burek Re: nowa Honda Civic 02.01.06, 19:37
                nie majednak nic lepszego jak hondowski silnik rodem z wiertarki.
                1,4 90 KM pilowane na 6000 tys obrotach. jak u dentysty tylko efektow brak :-)
                te 75 KM od VW jest bardziej prawdziwe.
                • gregor886 Re: nowa Honda Civic 02.01.06, 20:51
                  Tylko ze ta wiertarka robi 12 do setki a golfik 15 buhahaha to jednak jakies
                  tam efekty sa....
                  • waskes29 Re: nowa Honda Civic 02.01.06, 21:06
                    gregor886 napisał:

> Tylko ze ta wiertarka robi 12 do setki a golfik 15 buhahaha to jednak jakies
                    > tam efekty sa....

ta ,a naped na 4 kola , skrzynie DSG,bi- xsenony ,silnik V6,i jeszcze wiele
                    dodatkow tez ma czy tylko zostaje sie podniecac moca z litra i rozrzadem?Bo
                    mi sie wydaje ze jeszcze civic dlugo nie zobaczy takich dodatkow no ale to
                    nie ten poziom i na koreanczykow wystarczy bo na skode juz brakuje.
                    • gregor886 Re: nowa Honda Civic 03.01.06, 14:36
                      Automatow nie lubie a wiec mi to nie robi :) jakis tam dsg... V6 oczywiscie
                      lepsze od R4 ale wole wersje R4 ktora robi niecale 7 do 100 niz np v6 ktore
                      buja do setki w 9 A biksenony da sie wyrwac w wersji si :) a wiec i tak wole
                      Honde !!! Poprostu lepiej by sie nadawal dla mnie bo jestem mlodym czlowiekiem
                      a golf jest NUDNY!!!! 5 tym bardziej nawet gti w porownaniu do STAREGO type-
                      r..... Jest zbyt malo agresywny jak dla mnie...
                  • srul Re: nowa Honda Civic 04.01.06, 13:33
                    Ta wiertarka robi 13,3 do setki kolego
            • pindoll Re: nowa Honda Civic 02.01.06, 20:18
              HONDA HONDA HONDA!!! HONDA...
    • mati_lecha Nowy CIVIC to najlepsze auto w klasie 02.01.06, 19:36
      • devote Re: Nowy CIVIC to najlepsze auto w klasie 02.01.06, 20:13
        wszystko zalezy od wyposazenia
        • daria.1 Re: Nowy CIVIC to najlepsze auto w klasie 02.01.06, 20:20
          bardzo ładnie ,wreszcie sama prawda ,jeszcze jeszcze jeszcze
          • pindoll Re: Nowy CIVIC to najlepsze auto w klasie 02.01.06, 20:21
            HONDA!! HONDA!! HONDA.... no co?
            Poniosło mnie...
            • daria.1 Re: Nowy CIVIC to najlepsze auto w klasie 02.01.06, 21:02
              dobrze pindoll
          • waskes29 Re: Nowy CIVIC to najlepsze auto w klasie 02.01.06, 20:24
            daria.1 napisała:

> bardzo ładnie ,wreszcie sama prawda ,jeszcze jeszcze jeszcze

Wszyscy jednakowi -onanisci , potwierdzaja sie badania ze wraz z osiaganiem
            szczytowania mozg kompletnie sie wylacza u was te szczytowanie nie ma konca.
            Dziwna prawidlowosc ze przewazajaca wiekszosc to posiadacze japoncow.
          • waskes29 Re: Nowy CIVIC to najlepsze auto w klasie 02.01.06, 20:29
            daria.1 napisała:

> bardzo ładnie ,wreszcie sama prawda ,jeszcze jeszcze jeszcze

To czasem nie o ciebie chodzi czy to jakis inny posiadacz hondy?
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=34170187
            • maly.burek Re: Nowy CIVIC to najlepsze auto w klasie 02.01.06, 20:58
              mocny wątek. (ten o majstrujacym w gaciach hondziarzu).
            • daria.1 Re: Nowy CIVIC to najlepsze auto w klasie 02.01.06, 21:01
              niestety ,kazdy sadzi po sobie
              • daria.1 Re: Nowy CIVIC to najlepsze auto w klasie 02.01.06, 21:04
                waskes mam pytanko ? a ciebie Mamam złapała na waleniu puzona w kuchni ? ale odpowiedz
                • waskes29 Re: Nowy CIVIC to najlepsze auto w klasie 02.01.06, 21:12
                  daria.1 napisała:

> waskes mam pytanko ? a ciebie Mamam złapała na waleniu puzona w kuchni ? ale
                  od
                  > powiedz

Nie jak to robilem to nie w kuchni ale wtedy jeszcze nie mialem dziewczyny .
                  Teraz mam i daje sobie rade ,ale przekonuje sie ze niektorym dziewczyna ani
                  gaztki czy filmy nie sa potrzebne jesli kupili sobie honde.
                  Ktos na tym forum pisal ze w stanach honda czesto jezdza geje to moze i tak
                  jest u nas tylko ze geje katolicy to zamiast chlopaka kupuja honde.
                  • maly.burek Re: Nowy CIVIC to najlepsze auto w klasie 02.01.06, 21:15
                    honda to substytut zony. kupujesz honde i nie potrzebujesz zony.
                  • daria.1 Re: Nowy CIVIC to najlepsze auto w klasie 02.01.06, 21:20
                    tak myslałem ze miałeś dobre kryjówki ,
                    Co do jezdzenia to niech każdy jezdzi czym chce, może geje wiedzą co dobre,jak im pasuje to niech śmigają

• waskes29 Re: Nowy CIVIC to najlepsze auto w klasie 02.01.06, 21:32
                      daria.1 napisała:

> tak myslałem ze miałeś dobre kryjówki ,
                      > Co do jezdzenia to niech każdy jezdzi czym chce, może geje wiedzą co
                      dobre,jak
                      > im pasuje to niech śmigają

Ja tez jestem tolerancyjny i mi nie przeszkadza czym jezdza ,natomiast dziwne
                      jest dosc powszechne i nieskrywane zjawisko onanizmu posiadaczy hond ,mysle
                      ze jakis znany seksuolog powinien zajac sie tym zagadnieniem .
                      Moze na poczatek zacznijcie od jakiejs parady chociaz mozecie narazic sie
                      ojcu dyrektorowi i szybko pozamykaja wam te przybytki zepsucia i grzechu
                      jakim sa salony hondy
                      • niknejm Re: Nowy CIVIC to najlepsze auto w klasie 03.01.06, 14:38
                        waskes29 napisał:

> jest dosc powszechne i nieskrywane zjawisko onanizmu posiadaczy hond ,mysle
                        > ze jakis znany seksuolog powinien zajac sie tym zagadnieniem .

Jeszcze ciekawszym zjawiskiem jest mania prześladowcza niektórych. Wszędzie
                        widzą znienawidzone przez siebie Hondy, hi hi. :-)

Pzdr
                        Niknejm
                • waskes29 Re: Nowy CIVIC to najlepsze auto w klasie 02.01.06, 21:16
                  daria.1 napisała:

> waskes mam pytanko ? a ciebie Mamam złapała na waleniu puzona w kuchni ? ale
                  od
                  > powiedz

A powiedz ty mi teraz czy jak masz acorda to czesciej szczytujesz i szybciej
                  niz civica i jak sie ma do tego moc silnika.
                  Drugie pytanie jak sobie biedaki teraz poradzicie z tym silnikiem 83ps grozi
                  wam impotencja czy nie? A co z dieslami sa sexi?
                  • daria.1 Re: Nowy CIVIC to najlepsze auto w klasie 02.01.06, 21:32
                    lepsze 83 ps niz 75 ps chyba że z liczeniem u ciebie krucho ,a diselki to vw dopiero bedzie robił wiec o czym piszesz ? tak tak dopiero od 2008 vw przechodzi na CR
                    • waskes29 Re: Nowy CIVIC to najlepsze auto w klasie 02.01.06, 21:46
                      daria.1 napisała:

> lepsze 83 ps niz 75 ps chyba że z liczeniem u ciebie krucho ,a diselki to vw
                      do
                      > piero bedzie robił wiec o czym piszesz ? tak tak dopiero od 2008 vw
                      przechodzi
                      > na CR

Jak Vw robil diesla z CR to honda jeszcze nawet nie myslala o dieslu ,i wcale
                      sie nie zanosi zeby mieli zrezygnowac z pompowtryskiwaczy skoro wlasnie
                      wchodzi nowa generacja juz opatentowana i podobno przewyzszajaca system cr a
                      pracuja juz nad jeszcze lepsza ktora ma wyjsc wlasnie w 2008r i ma miec w
                      podstawowej wersji z silnika 2.0 prawie 200ps wiec zobaczymy .
                      Narazie jesli chodzi o diesle to honda ma sie tak do VW jak kalkulator do
                      laptopa.
    • grzek An oldsmobile for supergrans - Jeremy Clarkson 02.01.06, 22:04
      driving.timesonline.co.uk/article/0,,12529-1935705_2,00.html
      • macio666 Re: An oldsmobile for supergrans - Jeremy Clarkso 03.01.06, 15:44
        To jest dobre, mozna siknac:

'Study the results of any customer satisfaction survey and Honda regularly sits
        at the top. I have a 30-year-old Honda lawnmower that still works. Hondas make
        the solar system look unstable and unreliable. And with the new Civic things are
        even better.'

Pozdr
        M
    • dr.wal2 Re: nowa Honda Civic 04.01.06, 09:49
      .. ej tyy naskrett 02.01.06, 13:11 , jak tam twoje d...ko ? rozkopane ?

Zaoszczedziles juz na "nowa" "Skarpete" od stryja Jozia ?,juz jezdzisz ?.

• wujaszek_joe Re: nowa Honda Civic 04.01.06, 12:44
        w auto świecie (sorry za to wyrażenie) nie podoba sie the new honda civic
        fatalna widocznosc zwłaszcza do tyłu (brak wycieraczki w hatchbacku!) silnik ma
        140koni ale przy wysokich obrotach więc tego nie czuć itd
        • xystos Re: nowa Honda Civic 06.01.06, 15:57
          wujaszek_joe napisał:

w auto Swiecie (sorry za to wyrażenie) nie podoba sie the new honda civic
          fatalna widocznosc zwłaszcza do tyłu (brak wycieraczki w hatchbacku!) silnik ma
          140koni ale przy wysokich obrotach więc tego nie czuć itd

Oo , nie wiedzialem ze z Lubuskiego stukasz,pozwalaja Wam jezdzic ? , poza
          brama rowniez ? , faaajnieee .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka