Dodaj do ulubionych

Nowy Teraz Rock

04.01.05, 10:42
Jest. Standard, czyli dosyc nudno. Wkladka o AC/DC. Najbardziej wkurza mnie, ze
wciaz w podtytule maja "Jedyne pismo rockowe w Polsce". A Zine - na ten przyklad?
Tez traktuje o rocku.
Obserwuj wątek
    • d84 Re: Nowy Teraz Rock 04.01.05, 11:10
      W praktyce to są jedynym pismem rockowym w Polsce :/

Wkładka o AC/DC, ciekawym która już :>
      • cze67 Re: Nowy Teraz Rock 04.01.05, 11:23
        d84 napisał:

> W praktyce to są jedynym pismem rockowym w Polsce :/

Dla mnie Zine tez jest o rocku, tylko innym...

> Wkładka o AC/DC, ciekawym która już :>

Wedlug mnie wkladka o zespole, ktory juz byl nia potraktowany broni sie jedynie w
        wypadku wydania dlugo oczekiwanej plyty. Mozna wtedy przypomniec wczesniejsze
        dokonania grupy, itd. A tak, podobnie jak mialo to miejsce w przypadku Guns'n'Roses, tak
        i teraz z AC/DC, nie widze powodu (poza lenistwem i widzimisie redaktorow) kolejnej
        prezentacji tych grup.
        • d84 Re: Nowy Teraz Rock 04.01.05, 11:58
          > Dla mnie Zine tez jest o rocku, tylko innym...

Nie no, oczywiście, podkreślam tylko, że w mojej okolicy Zine fizycznie nie
          istnieje ;)

> Wedlug mnie wkladka o zespole, ktory juz byl nia potraktowany broni sie
          jedynie
          > w
          > wypadku wydania dlugo oczekiwanej plyty. Mozna wtedy przypomniec wczesniejsze
          > dokonania grupy, itd. A tak, podobnie jak mialo to miejsce w przypadku
          Guns'n'R
          > oses, tak
          > i teraz z AC/DC, nie widze powodu (poza lenistwem i widzimisie redaktorow)
          kole
          > jnej
          > prezentacji tych grup.

Dokładnie, nie przekonują mnie też tłumaczenia że Ac/Dc było np. w 1995 i
          młodsi słuchacze mogą ich przez to nie poznać. A przecież zamiast pisać trzeci
          raz to samo mogliby wydać te archiwalne wkładki w jakimś specjalnym numerze,
          jeszcze kasę by na tym zrobili :)
          • cze67 Re: Nowy Teraz Rock 04.01.05, 12:29
            Bardzo dobry pomysl. Byc moze sam bym taki pseudo-archiwalny numer kupil...
            • ashton Re: Nowy Teraz Rock 05.01.05, 09:29
              Nuda, nuda, nuda.
              Albo jakaś gruntowna przemiana formy i treści, albo krótki żywot pismu wróżę...
              • pagaj_75 Re: Nowy Teraz Rock 05.01.05, 10:13
                ashton napisała:

> Albo jakaś gruntowna przemiana formy i treści, albo krótki żywot pismu wróżę...

A ja wręcz przeciwnie. Przeca piszą o tym o czym społeczeństwo chce czytać. A że
                na jakimś forum internetowym jest paru dziwaków, którzy chcieliby czegoś innego?
                Kogo to obchodzi? ;)
                • aimarek Re: Nowy Teraz Rock 05.01.05, 16:19
                  Czy Gacek zamiotła jak zawsze?
                • d84 Re: Nowy Teraz Rock 05.01.05, 20:12
                  No dokładnie - Teraz Rock nigdy nie zginie, bo chętnych do czytania co miesiąc
                  o Pearl Jam, Iron Maiden, Deep Purple, Watersie itd. nigdy nie brakuje :>
                  • ilhan Re: Nowy Teraz Rock 05.01.05, 20:21
                    d84 napisał:

> No dokładnie - Teraz Rock nigdy nie zginie, bo chętnych do czytania co
                    > miesiąc o Pearl Jam, Iron Maiden, Deep Purple, Watersie itd. nigdy nie brakuje :>

Biedacy, cały miesiąc są atakowani informacjami o nowościach i o tym, co cenią ci obrzydliwi krytycy na zachodzie. Dobrze że jest Teraz Rock, który przynosi im uspokojenie, utrzymuje stary ład i porządek. "Już dobrze, już wszystko dobrze" :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka