cze67 04.01.05, 10:42 Jest. Standard, czyli dosyc nudno. Wkladka o AC/DC. Najbardziej wkurza mnie, ze wciaz w podtytule maja "Jedyne pismo rockowe w Polsce". A Zine - na ten przyklad? Tez traktuje o rocku. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d84 Re: Nowy Teraz Rock 04.01.05, 11:10 W praktyce to są jedynym pismem rockowym w Polsce :/ Wkładka o AC/DC, ciekawym która już :> Odpowiedz Link
cze67 Re: Nowy Teraz Rock 04.01.05, 11:23 d84 napisał: > W praktyce to są jedynym pismem rockowym w Polsce :/ Dla mnie Zine tez jest o rocku, tylko innym... > Wkładka o AC/DC, ciekawym która już :> Wedlug mnie wkladka o zespole, ktory juz byl nia potraktowany broni sie jedynie w wypadku wydania dlugo oczekiwanej plyty. Mozna wtedy przypomniec wczesniejsze dokonania grupy, itd. A tak, podobnie jak mialo to miejsce w przypadku Guns'n'Roses, tak i teraz z AC/DC, nie widze powodu (poza lenistwem i widzimisie redaktorow) kolejnej prezentacji tych grup. Odpowiedz Link
d84 Re: Nowy Teraz Rock 04.01.05, 11:58 > Dla mnie Zine tez jest o rocku, tylko innym... Nie no, oczywiście, podkreślam tylko, że w mojej okolicy Zine fizycznie nie istnieje ;) > Wedlug mnie wkladka o zespole, ktory juz byl nia potraktowany broni sie jedynie > w > wypadku wydania dlugo oczekiwanej plyty. Mozna wtedy przypomniec wczesniejsze > dokonania grupy, itd. A tak, podobnie jak mialo to miejsce w przypadku Guns'n'R > oses, tak > i teraz z AC/DC, nie widze powodu (poza lenistwem i widzimisie redaktorow) kole > jnej > prezentacji tych grup. Dokładnie, nie przekonują mnie też tłumaczenia że Ac/Dc było np. w 1995 i młodsi słuchacze mogą ich przez to nie poznać. A przecież zamiast pisać trzeci raz to samo mogliby wydać te archiwalne wkładki w jakimś specjalnym numerze, jeszcze kasę by na tym zrobili :) Odpowiedz Link
cze67 Re: Nowy Teraz Rock 04.01.05, 12:29 Bardzo dobry pomysl. Byc moze sam bym taki pseudo-archiwalny numer kupil... Odpowiedz Link
ashton Re: Nowy Teraz Rock 05.01.05, 09:29 Nuda, nuda, nuda. Albo jakaś gruntowna przemiana formy i treści, albo krótki żywot pismu wróżę... Odpowiedz Link
pagaj_75 Re: Nowy Teraz Rock 05.01.05, 10:13 ashton napisała: > Albo jakaś gruntowna przemiana formy i treści, albo krótki żywot pismu wróżę... A ja wręcz przeciwnie. Przeca piszą o tym o czym społeczeństwo chce czytać. A że na jakimś forum internetowym jest paru dziwaków, którzy chcieliby czegoś innego? Kogo to obchodzi? ;) Odpowiedz Link
d84 Re: Nowy Teraz Rock 05.01.05, 20:12 No dokładnie - Teraz Rock nigdy nie zginie, bo chętnych do czytania co miesiąc o Pearl Jam, Iron Maiden, Deep Purple, Watersie itd. nigdy nie brakuje :> Odpowiedz Link
ilhan Re: Nowy Teraz Rock 05.01.05, 20:21 d84 napisał: > No dokładnie - Teraz Rock nigdy nie zginie, bo chętnych do czytania co > miesiąc o Pearl Jam, Iron Maiden, Deep Purple, Watersie itd. nigdy nie brakuje :> Biedacy, cały miesiąc są atakowani informacjami o nowościach i o tym, co cenią ci obrzydliwi krytycy na zachodzie. Dobrze że jest Teraz Rock, który przynosi im uspokojenie, utrzymuje stary ład i porządek. "Już dobrze, już wszystko dobrze" :)) Odpowiedz Link