ejno 12.01.05, 20:40 Kawałeczek to :Rufus Wainwright featuring Dido - I Eat Dinner (When The Hunger')ohhhhhhhhhhh ale sie rozmarzyłam przy takiej muzyczce:) Polecam gorąco:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewczyna_mickiewicza Re: Jestem zauroczona:) 12.01.05, 21:34 naczytalam sie o tym rufusie ostatnio sporo - mozesz mi jakos przyblizyc jego klimaty? Odpowiedz Link
ejno Re: Jestem zauroczona:) 12.01.05, 21:45 No niestety to pierwszy kawałek z jego udziałem, który słyszałam ale chyba sie zainteresuje sama, bo jest interesujący:) Odpowiedz Link
jazzkam Rufus 12.01.05, 22:08 Rufus jest ogólnie nudziarzem, wybaczcie dziewczęta, że tymi słowami przybliżę jego sylwetkę. Faktycznie, jego niektóre ballady jako single są dobre, jest to typowy singer-songwriter ale wg mnie bez tej lekkości jaką ma choćby Sufjan Stevens czy Devendra Banhart (którzy i tak czasem przynudzają). Ma mocny głos, wg mnie dość niski... no ale w sumie Ryan Adams też mnie nie przekonywał : PP Odpowiedz Link
dziewczyna_mickiewicza Re: Rufus 13.01.05, 08:33 hehehe, spoko, tez slyszalam troche o tym przynudzaniu, dlatego pytam:) Odpowiedz Link
pagaj_75 Re: Rufus 13.01.05, 09:33 dziewczyna_mickiewicza napisała: > hehehe, spoko, tez slyszalam troche o tym przynudzaniu, dlatego pytam:) ja go znam tylko z wykonania "hallelujah" cohena (jest na ścieżce dźwiękowej do pierwszego shreka) i to porażka absolutna jest. zupełnie nie w moim typie. Odpowiedz Link
dziewczyna_mickiewicza Re: Rufus 13.01.05, 10:52 na pierwszym shreku bylo hallelujah? zupelnie nie pamietam... ale moze to i lepiej:P Odpowiedz Link
ejno Re: Jestem zauroczona:) 12.01.05, 22:11 Wszystko to rzecz gustu, spróbuję a nóż widelec:):) Odpowiedz Link