cze67 12.04.05, 09:58 muzyka.interia.pl/info/infid/611504 Ciekawe. Abstrahując od udziału Preisnera to chętnie posłuchałbym nowego Gilmoura. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ktmajcher Re: Gilmoure i... Preisner 12.04.05, 10:38 cze67 napisał: >Abstrahując od udziału Preisnera nie lubisz Zbinia?? wg mnie to może być bardzo ciekawe spotkanie, a jeszcze Możdżer... fiu,fiu Odpowiedz Link
cze67 Re: Gilmoure i... Preisner 12.04.05, 10:42 Za Preisnerem nie przepadam. Ale tak w ogóle ciekaw jestem na co jeszcze stać Gilmoure'a. I, fakt, jeszcze ten Możdżer. Mam nadzieję, że Dave da mu pograć a nie ograniczy jego partii do jakiegoś siódmego planu. Odpowiedz Link
t.o.m.e.k Re: Gilmoure i... Preisner 12.04.05, 10:55 Ciekawe... Możdżer, który ma wyobraźnię i kompetencję muzyczną 1000 razy większą niż Gilmour z takim zachwytem wypowiadał się o tym drugim... A Preisner to myślę, że bardziej mówił to co wie, niż wiedział co mówi - no chyba że oznacza to powtórkę z Momentary Lapse..., gdy prace nad płytą rozpoczął de facto Gilmour (wówczas w zamyśle swoją solową), otoczony armią muzyków sesyjnych, a potem dopiero poprosił Masona i Wrighta, i wtedy przerodziło się to w projekt Pink Floyd... Dziwna historia... No i abstrahując od wszystkiego, nazwisko szefa PF to Gilmour, a nie Gilmoure ;-) Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Gilmoure i... Preisner 12.04.05, 13:34 Nie mialbym nic przeciwko temu, zeby do tego projektu dolaczyl Waters - ale wszyscy wiemy, ze to jest utopia. Odpowiedz Link
luukasz4 Re: Gilmoure i... Preisner 12.04.05, 13:40 wlasnie. jedno z moich marzen muzycznych, to by flojdzi nagrali jeszcze jedna plyte z watersem. To by bylo takie piekne zakonczenie kariery tego zespolu. I moim zdaniem mozliwe. Odpowiedz Link
cze67 Re: Gilmoure i... Preisner 12.04.05, 13:42 A ja myślę, że to kompletnie niemożliwe. Ze względu na dawne urazy i przerośnięte ego co najmniej jednego z nich. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Gilmoure i... Preisner 12.04.05, 14:01 Dlatego o utopii pisalem. Ale jezeli Walesa podal reke (zamiast nogi) Kwachowi, to widac, ze w zyciu niczego wykluczyc sie nie da. Odpowiedz Link
luukasz4 Re: Gilmoure i... Preisner 12.04.05, 14:57 moze jednak sprobuja cos razem, zanim przejda ostatecznie na emerytury Odpowiedz Link
ktmajcher Re: Gilmoure i... Preisner 12.04.05, 17:26 z drugiej strony to nie rozumiem teamu gilmour, preisner, mozdżer i ktokolwiek jeszcze pod szyldem PF, albo nowa nazwa kolesi, albo gilmoura płyta solowa, inaczej niech gilmour napisze wprost na płycie, że nazwał projekt jako PF, bo chciał wyciągnąć więcej kasy Odpowiedz Link