pizmak31 20.07.05, 13:01 Moze bysmy tak zarzadzili troszke przy zimnym browarze w okolicach kina Ilussion? Przyszly tydzien? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janek0 Re: Co myslicie o napojach w gronie ? part IV 20.07.05, 13:03 pizmak31 napisała: > Moze bysmy tak zarzadzili troszke przy zimnym browarze w okolicach kina > Ilussion? Przyszly tydzien? ilussion odpada, przynajmniej jeśli chodzi o mnie. boje sie, ze tym razem pan mi da po mordzie, albo, co gorsza, ja jemu. Odpowiedz Link
gregkor Re: Co myslicie o napojach w gronie ? part IV 20.07.05, 13:04 Ja bym sie chętnie pojawił, ale zdecydowanie wolę, żeby to był dzień tygodnia i nie piątek? pozdr Odpowiedz Link
cze67 Re: Co myslicie o napojach w gronie ? part IV 20.07.05, 13:05 Gdziekolwiek będziecie - będę z Wami... wirtualnie, bo z Cieszyna. Bawcie się dobrze. Odpowiedz Link
pizmak31 Re: Co myslicie o napojach w gronie ? part IV 20.07.05, 13:13 Panie Janie, ubierze Pan spodnice i pan barman przeciez kobiety nie uderzy :))) proponuje paniedielnik kolo 18 godziny. Odpowiedz Link
janek0 Re: Co myslicie o napojach w gronie ? part IV 20.07.05, 13:33 pizmak31 napisała: > Panie Janie, ubierze Pan spodnice i pan barman przeciez kobiety nie uderzy :))) > proponuje paniedielnik kolo 18 godziny. sorry, ale jak ktoś mnie nazywa gnojem, to ja nie będę mu jeszcze za to płacić... (zlosc rozumiem i sie w sumie nie dziwie, ale bez przesady). Odpowiedz Link
pizmak31 Re: Co myslicie o napojach w gronie ? part IV 20.07.05, 13:36 aaaaaaa!!! To ja nie wiedzialam nic o wyzwisku. To proponuje proletariackie Marylin na Polach Mokotowskich. nad sadzawka. Odpowiedz Link
ilhan Re: Co myslicie o napojach w gronie ? part IV 20.07.05, 15:07 Może i ja... Janek - pan na pewno chciał Cię nazwać zerem, tylko mu się w nerwach pomieszało. Odpowiedz Link
maff1 Re: Co myslicie o napojach w gronie ? part IV 20.07.05, 15:25 janek nie pękaj przed byle kelnerzyną Odpowiedz Link
janek0 Re: Co myslicie o napojach w gronie ? part IV 20.07.05, 15:48 maff1 napisał: > janek nie pękaj przed byle kelnerzyną no, w sumie ja jestem większy, i to sporo :) Odpowiedz Link
glebogryzarka1 Re: Co myslicie o napojach w gronie ? part IV 22.07.05, 16:18 Ja niestety tym razem odpadam... :( Wypijcie za mnie tudzież zaintonujcie pieśń masową. Odpowiedz Link
pagaj_75 Re: Co myslicie o napojach w gronie ? part IV 22.07.05, 16:30 Ależ owszem, czemu nie, o ile robota pozwoli. Odpowiedz Link
tasiorka Re: Co myslicie o napojach w gronie ? part IV 22.07.05, 20:34 Moze i ja sie pojawie. Jak tylko znajde odrobinke czasu. Odpowiedz Link
nefil Re: Co myslicie o napojach w gronie ? part IV 22.07.05, 21:22 Przylece. Jak zwykle — posepnie i gotycko. Odpowiedz Link
martolka :-( 23.07.05, 22:08 szkoda, ze poniedzialek... ide posluchac Cassandry Wilson w zwiazku z czym nie przybede, niestety :-( Odpowiedz Link
martolka uh, wlasnie przypomnialo mi sie, ze we wtorek... 24.07.05, 15:59 ... tez nie moge :-((( Wiec moze byc ciagle poniedzialek, nic to nie zmieni jezeli o mnie chodzi. Next time. Odpowiedz Link
pizmak31 Re: Co myslicie o napojach w gronie ? part IV 25.07.05, 11:32 to dzis czy jutro? co Wy na to? Ja moge w te oba dni... Odpowiedz Link
dziewczyna_mickiewicza Re: Co myslicie o napojach w gronie ? part IV 25.07.05, 11:36 a jakby bylo jutro (bo dzis i tak nie moge), to gdzie i o ktorej jest ostateczna wersja? Odpowiedz Link
pagaj_75 Re: Co myslicie o napojach w gronie ? part IV 25.07.05, 12:07 pizmak31 napisała: > to dzis czy jutro? co Wy na to? Ja moge w te oba dni... wolałbym jutro. Odpowiedz Link
pizmak31 Re: Co myslicie o napojach w gronie ? part IV 25.07.05, 14:33 Czyli oglaszam wszem i wobec, ze jutro o 18. dziekuje za uwage :))) Odpowiedz Link
maff1 Re: Co myslicie o napojach w gronie ? part IV 26.07.05, 00:13 jutro jest Anny ... a tak chciałem przyjśc. Odpowiedz Link
martolka Re: Co myslicie o napojach w gronie ? part IV 26.07.05, 12:57 > jutro jest Anny ... a tak chciałem przyjśc. o, otóż to, darmowa (i wspaniała) uczta u cioci na imieninach wygrała z piwem ;-) Odpowiedz Link
maff1 Re: Co myslicie o napojach w gronie ? part IV 26.07.05, 13:37 androny pleciesz Anna to moja kobieta, parterka... > o, otóż to, darmowa (i wspaniała) uczta u cioci na imieninach wygrała z piwem kolacja przy swiecach, ze wspólnymi znajomymi Odpowiedz Link
martolka Re: Co myslicie o napojach w gronie ? part IV 26.07.05, 15:15 kto gdzie plecie androny? :-) ja idę do cioci się objeść ;-P Odpowiedz Link
ilhan Re: Co myslicie o napojach w gronie ? part IV 26.07.05, 13:58 Być może się pojawię, więc zawczasu podaję listę cd-rów, które mam do rozdania, jakby ktoś reflektował: XTC - English Settlement Spiritualized - Ladies And Gentlemen, We Are Floating In Space The Verve - A Northern Soul Dexy's Midnight Runners - Don't Stand Me Down Niemen - Enigmatic Love - Forever Changes Odpowiedz Link
janek0 Ekhm... 27.07.05, 09:04 Informuję, że spotkanie się odbyło. Obecni byli: prawicowy piżmak trzydzieści jeden, nefil posępny, ilhan w mokrych spodniach, i dementny janek zero. Napoje spożyto i poruszono rozmaite tematy, jak to: - Ruchy kadrowe na rynku prasy darmowej i innej - Podróżowanie stopem w Hiszpanii i mozliwe skutki tegoz - Walory krajobrazowe Pojezierza Drawskiego - Ceny biletów lotniczych - Udane i nieudane koncerty - Obyczaje kulinarne kobiet z Wenezueli - Nowosci plytowe PS. Węgleński ! Odpowiedz Link
pagaj_75 Re: Ekhm... 27.07.05, 09:27 janek0 napisał: > - Obyczaje kulinarne kobiet z Wenezueli Cholera, takie ciekawe spotkanie mnie ominęło. Głęboko i szczerze piętnuję mojego pracodawcę, a jeszcze bardziej klienta jego. :/ Odpowiedz Link
maff1 Re: Ekhm... 27.07.05, 10:24 żałuję ze nie byłem - żałuję po dwakroć - bo byłby to mój pierwszy raz. Odpowiedz Link
pizmak31 Re: Ekhm... 27.07.05, 10:43 Weglenski, wiedzialam, wiedzialam... niech zaluja ci, co nie byli, ale nic straconego, proponuje za tydzien o tej samej porze i w tym samym miejscu, gdyz jako prawicowy pizmak31 mam, nie wiadomo czemu, duuuuuzo wolnego czasu.... Odpowiedz Link
pizmak31 Re: Co myslicie o napojach w gronie ? part IV 31.07.05, 21:24 podnosze i zapytuje, czy w w ten wtorek okolo 18 w Merylin na Polach Mokotowskich pasuje tym co byli ostatnio oraz tym, co nie byli????? Odpowiedz Link
pagaj_75 Re: Co myslicie o napojach w gronie ? part IV 31.07.05, 21:34 pizmak31 napisała: > podnosze i zapytuje, czy w w ten wtorek okolo 18 w Merylin na Polach > Mokotowskich pasuje tym co byli ostatnio oraz tym, co nie byli????? Postaram się tym razem przybyć, choć nie obiecuję, że będzie to o 18. Odpowiedz Link
dziewczyna_mickiewicza Re: Co myslicie o napojach w gronie ? part IV 31.07.05, 22:58 to moze i mi sie uda przybyc wreszcie... Odpowiedz Link
martolka Re: Co myslicie o napojach w gronie ? part IV 01.08.05, 11:12 powinno się udać :-) mam nadzieję, że trafię, nigdy nie byłam na Polach... ;-) Odpowiedz Link
pizmak31 Re: Co myslicie o napojach w gronie ? part IV 01.08.05, 16:43 zmienmy na 19, bo ja sie tez na 18 nie wyrobie, okejos? Odpowiedz Link
glebogryzarka1 Re: Co myslicie o napojach w gronie ? part IV 01.08.05, 17:15 Tak czy inaczej ja znów odpadam - 2 sierpnia to urodziny mojego słoneczka :) Odpowiedz Link
nefil Re: Co myslicie o napojach w gronie ? part IV 01.08.05, 20:42 Przybede. Wraz ze mna przyjdzie red. Cieslak ;-) Odpowiedz Link
martolka ja przybędę jak mi ktoś powie... 02.08.05, 11:04 ... z której strony pola ta Merlin przebywa. Nie za bardzo chce mi się zwiedzać całośc terenów... :-) Odpowiedz Link
pizmak31 Re: ja przybędę jak mi ktoś powie... 02.08.05, 13:17 wysiadasz, Marti,na przystanku Metro Pole Mokotowskie, wchodzisz od strony pubu Zielona Ges i idziesz przez park trzymajac sie lewej strony. idziesz, idziesz, dochodzisz do duzego stawku i Marylin bedzie po Twojej lewej stronie, taka buda z krzeselkami na zewnatrz. Odpowiedz Link
janek0 najmocniej przeprszam... 03.08.05, 00:28 Miałem szczery zamiar dotrzeć, ale po drodze spotkałem znajomych. Hep. %] Odpowiedz Link
martolka Re: najmocniej przeprszam... 04.08.05, 13:47 ja też najmocniej przepraszam - chociaż nie piłam jak Janek0 ;-P już nie będę pisać, że przyjdę, bo wtedy zawsze wyjdzie, że nie przyjdę, więc ja będzie, że nie przyjdę, to może uda się i przyjdę... :-) Odpowiedz Link
pizmak31 Re: najmocniej przeprszam... 04.08.05, 13:51 skomplikowane to, Martolka, mi sie po prostu wydaje, ze nas nie lubisz :)) Odpowiedz Link
martolka Re: najmocniej przeprszam... 04.08.05, 14:38 > mi sie po prostu wydaje, ze nas nie lubisz :)) no i się wydało... ;-) Odpowiedz Link