mmakowski 06.11.05, 18:03 Tutaj: mmakowski.homeunix.net/store/strawberry_fields/archive/archiwum_sf_20051106.zip znaleźć można archiwum wszystkich wątków z tego forum Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grimsrund Re: Archiwum forum 06.11.05, 18:07 Whoa, Nelly! Świetny pomysł, dzięki! Gratulacje, bo wszak zawsze możemy tu paść ofiarą niewinną i wszystko przepadnie bez śladu... Ostrożności nigdy dosyć! Odpowiedz Link
mechanikk Re: Archiwum forum 06.11.05, 18:20 dobre, ale wolno coś sie ściąga pewnie się wszyscy rzucili ;) Odpowiedz Link
ilhan Re: Archiwum forum 06.11.05, 18:19 Przede wszystkim - szacunek, oklaski, ukłony do samej ziemi. Co do tych 6 tysięcy postów, których nie ma, to niestety, chyba przepadły bezpamiętnie. Ostatnim wątkiem, jaki można czytać jest dziś informujący o zbliżającym się 10-tysięcznym postem sprzed dokładnie roku (być może to jest reguła, wywalają wszystko starsze niż rok?) Odpowiedz Link
aasiek Re: Archiwum forum 06.11.05, 18:25 Wielka szkoda tych starszych wątków. Ale w kwestii samego czynu ;) - mogę tylko powtórzyć za przemówcami. Dzięki! Odpowiedz Link
mmakowski Re: Archiwum forum 06.11.05, 18:43 ilhan napisał: > Co do tych 6 tysięcy postów, których nie ma, to niestety, chyba przepadły > bezpamiętnie. Ostatnim wątkiem, jaki można czytać jest dziś informujący o > zbliżającym się 10-tysięcznym postem sprzed dokładnie roku (być może to jest > reguła, wywalają wszystko starsze niż rok?) Rzeczywiście Odpowiedz Link
nemrrod Re: Archiwum forum 06.11.05, 18:57 Świetny pomysł, dzięki! ...tyle tylko, że u mnie to nie działa... Dostaję komunikat: "Nie można wyświetlić strony XML Nie można przeglądać wejścia XML przy użyciu arkusza stylów XSL. Popraw błąd, a następnie kliknij przycisk Odśwież lub spróbuj ponownie później. -------------------------------------------------------------------------------- Oczekiwano znaku średnika. Błąd podczas przetwarzania zasobu 'file:///C:/WINDOWS/Pulpit/archiwum_sf_20051106/archiwum_sf_20051106/___/23643195.xml'. Wiersz 2, Pozycja 54 <url>https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20715&w=23643195</url>" Nie wiem o co chodzi, ale zakładam, że to dlatego, że używam W98 :-) A najstarsze wątki są do znalezienia przez wyszukiwarkę. Odpowiedz Link
mmakowski Re: Archiwum forum 06.11.05, 19:02 nemrrod napisał: > Świetny pomysł, dzięki! > > ...tyle tylko, że u mnie to nie działa... Dostaję komunikat: > "Nie można wyświetlić strony XML > Nie można przeglądać wejścia XML przy użyciu arkusza stylów XSL. Popraw > błąd, a następnie kliknij przycisk Odśwież lub spróbuj ponownie później. No, bo jak napisałem, to jest pseudo-XML, tzn. taki XML tylko zawierający w tekście znaki niezgodne ze specyfikacją formatu. Jak otworzysz w jakimś edytorze tekstowym (np. Notatniku) to powinno dać się przeczytać. Tak na marginesie, to było zapisywane w formie, która raczej miała ułatwić późniejszą automatyczną obróbkę a nie wygodne czytanie. Odpowiedz Link
nemrrod Re: Archiwum forum 06.11.05, 19:06 Aaa, no ja w tej dziedzinie jestem laikiem :) Ale w notatniku działa. Dzięki. Odpowiedz Link
mameluch Re: Archiwum forum 06.11.05, 21:13 szacun i podziw;) właśnie powoli kończy się ściągać. Odpowiedz Link
janek0 Re: Archiwum forum 06.11.05, 22:56 Maciek, jesteś wielki. Naprawdę. A jeśli rzeczywiście chcesz podzielić się swoim skryptem, to ja bardzo proszę, bo sprawa archiwizacji foffm mi dawno spędzała sen z powiek. ;) Odpowiedz Link
mmakowski Re: Archiwum forum 06.11.05, 23:43 janek0 napisał: > A jeśli rzeczywiście chcesz podzielić się swoim skryptem, to ja bardzo proszę, > bo sprawa archiwizacji foffm mi dawno spędzała sen z powiek. ;) Wysłałem na pocztę gazetową. Odpowiedz Link