kubasa 31.12.05, 02:32 Znam tylko dwa kawałki, ale w sumie "Brindle" mnie rozwaliło. Długie rozwleczone tematy, zagrane na modłę shoegaze/dream pop ale zagrane w noisowej konwencji. Porównują do Earth. Ktoś wie więcej? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ihopeyouwilllikeme Re: The Goslings 31.12.05, 10:29 > Porównują do Earth Masz na myśli pierwszą nazwę Black Sabbath ? :D Odpowiedz Link
kubasa Re: The Goslings 01.01.06, 16:18 ihopeyouwilllikeme napisał: > > Porównują do Earth > > Masz na myśli pierwszą nazwę Black Sabbath ? :D Nie, chodzi o zespół z lat 90. Odpowiedz Link
roar Re: The Goslings 31.12.05, 10:57 kubasa napisał: > Długie rozwleczone tematy, zagrane na modłę shoegaze/dream pop ale zagrane w > noisowej konwencji. Porównują do Earth. Ktoś wie więcej? Nie. Ale po takim opisie to pewnie się jeszcze dowiem. Odpowiedz Link
kubasa Re: The Goslings 03.01.06, 14:27 Tak się podnieciłem, że napisałem recenzję aż: www.screenagers.pl/index.php?service=albums&action=show&id=889 W sumie z Rublowem chodziło mi o kolorystykę. Odpowiedz Link
nemrrod Re: The Goslings 03.01.06, 14:34 No ja właśnie przeczytałem i słucham "Yellow Sky". Nie wiem gdzie tu dream pop, dla mnie to metal jest :) Nawiedzony wokal. Demoniczne. Tu ich strona na My Space: www.myspace.com/thegoslings Odpowiedz Link
nemrrod Re: The Goslings 03.01.06, 14:43 Straszne te "piosenki" są. Nadawałyby się na składankę, którą dostałem od Good Morning :) Odpowiedz Link
kubasa Re: The Goslings 03.01.06, 14:49 No ale "Blood A necklace" to nie jest przypadkiem troche Loveless? Odpowiedz Link
nemrrod Re: The Goslings 03.01.06, 15:04 Nie wiem, nie słyszałem całości, tylko to co w googlach znalazłem. Odpowiedz Link