jazzfoxy 13.02.06, 19:22 Wiem, ze pewnie bylo o tej plycie, ale czy warto po nia siegnac? Znam i lubie wczesne plyty Bjork. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubasa Re: Medulla - szybkie pytanie 13.02.06, 19:26 jazzfoxy napisała: > Wiem, ze pewnie bylo o tej plycie, ale czy warto po nia siegnac? > Znam i lubie wczesne plyty Bjork. Zdecydowanie tak Odpowiedz Link
jazzkam Re: Medulla - szybkie pytanie 13.02.06, 20:07 potwierdzam, jeśli jeszcze trzeba Odpowiedz Link
braineater Re: Medulla - szybkie pytanie 13.02.06, 23:00 Jeszce jedno tak, bo to jedna z naj płyt XXI wieku. Cudowna, zabłąkana, całkieminna i po prostu rewelacyjna. P:) Odpowiedz Link
obly Re: Medulla - szybkie pytanie 16.02.06, 07:26 tak na zdrowy rozsądek meddulla to takie mdłe pajacowanie mające na celu podnieść poprzeczę znaczenia słowa sztuka w muzyce bądz co bądz rozrywkowej ;)) medulla jak dla mnie to jest taka płytka w której bjork mówi sobie kurde nie moge być juz tylko piosenkarka, mam woje lata i latać w kiecce z cekinkami i śpiewać o miłości to jakieś to..., mało mi, po zatym nie czuje już sensu śpiewania, potrzebuje potwierdzenia że jestem kimświęcej, chcę sięgnąć dalej więcej.... niemniej zapoznać sie warto, to takie płyty-Wydarzenia. jeden kawałek jest ponad all i interesujący jest krzyczałkowaty chór. Niemniej Bjork od czasu filmu von Triera jest ciut innom osobom. ja moze jestem wyfrędzlony lamus ale human behaviour jest dla mnie naj-mistrzowskim machnięciem. i lubie ja śpiewająca w kostkach cukru. Koń był chory Odpowiedz Link